Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 368
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • плевен
Привет! В момента съм в Гърция. Кой от техните прахове за цветно е най-добър, за да си взема на тръгване?
Благодаря предварително!

# 601
В Гърция течни за за цветно ,мисля че имат Ариел за цветно и Скип течен

# 602
В Гърция течни за за цветно ,мисля че имат Ариел за цветно и Скип течен
Доколкото разбирам, потребителката пита за прахообразен, а не за течен. Иначе, да, в Гърция има течен Ариел за цветни дрехи.

# 603
Бих си взела скип за бяло аз...от там.

# 604
Спортните дрехи има ли знаечние с какъв препарат за пране ще се изперат?
Преди време бях купила течен препарат от Лидл за спортни дрехи, но вече не го намирам.

# 605
Аз не открих тези препарати за спортни тъкани да имат някоя по-различна съставка , която останалите препарати за пране да я нямат.
Единствено омекотител не се слага.
Според мен може и с друг препарат да се перат..

# 606
Аз си ги пера с обикновен. Купих дезинфектант за пране и слагам от него.

# 607
  • Велики Преслав
Аз си ги пера с обикновен. Купих дезинфектант за пране и слагам от него.
Аз пък от него се обринах. Моя беше на ДМ. Твоя какъв беше.

# 608
И моят е на дм, но не съм имала проблем.

# 609
Ха, тоя спрей за изглаждане на гънки без ютия върши добра работа. Мразя да гладя ризи и го взех за тая работа - става. Ама много ароматизиран бе!

# 610
Ха, тоя спрей за изглаждане на гънки без ютия върши добра работа. Мразя да гладя ризи и го взех за тая работа - става. Ама много ароматизиран бе!
Наистина ли е добър ? Гладя всичко , защото все ми се струва много намачкано , та ако е добър , ще ми е от полза .
И моят е на дм, но не съм имала проблем.
И аз зимата ползвах такъв , за едни черни дрехи , които перях на 30C , не съм имала проблеми с обриване . И този на ДМ е най-евтин , не остава аромат от него.

# 611
Ползвам дезинфектант за дрехи на ДМ за всички вкъщи, включително за бебе с дерматит, и нямаме проблеми. Разбира се, тези неща са индивидуални, но като цяло мисля, че е ОК. Спреят за изглаждане и мен ме заинтригува, обаче ще видя дали няма някакъв, който да не е ароматизиран.

# 612
  • София
Кой е този спрей, заместващ гладенето?

# 613
# 614
  • Бургас
Гес, къде го има в Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт