Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 357
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Вече в доста магазини за внос , предполагам , защото е евтин . Трябва да видя кой е вносителя , ако изобщо някъде е посочен ..

# 631
  • София
Здравейте,

Следя от известно време темата и имам един въпрос. Взел съм си Ариел течен за цветно и бяло (mountain spring), както и Ариел прах за бяло (mountain spring). Доколкото знам този mountain spring не е точно само за бяло, а е горе-долу универсален. Чудя се дали да пускам много светло сини/сиви/зелени дрехи с mountain spring-а или с течния за цветно пране. Проблемът ми е, че цветното ми пране е по-скоро тъмно - сини, черни, сиви, зелени и др. по-скоро тъмни цветове и понякога го пускам с Color, понякога с прах за черно/тъмно пране (Первол/Савекс/Ариел). Така че реално сега пускам 1 пералня за бяло/светло пране - бели, мръсно бели, бежови, светло сини/сиви/зелени тениски, 1 пералня за цветно или по-скоро тъмно пране и 1 пералня за червени/розови/лилави дрехи. Отделно разбира се пускат кърпи, чаршафи, бельо и т.н.   
Цветните светли дрехи пери с кърпичка за цветоулавяне.

# 632
Очаква се ново поскъпване на перилните с близо 30%...това инфо от доставчик. Не искам да си мисля какви ще са новите цени в магазините.
Ако вече не е факт за някои прахове. Отдавна не бях купувала, защото бях заредена едва ли не за година с различни. Вчера гледах в Кауфланд праховете, с мисълта, че вече е време да попълня запасите. Що да видя-Савекс за 20 пранета около 7 лева/не помня точно/. Спомен имам, че беше към 5 лева. Та към 7 лева бяха Ариел или Персил на промоция!! Сега няма прах вече втора или трета седмица-само гел и капсули /за промоция на А. и П говоря/.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 17:22 от W

# 633
Savex на редовна цена е към 9 лв . На промоция е най-малко 6.20 лв .Преди на промоция беше по 4 лв .
Ариел прах на промоция вече е към 9-10 лв .Персил на промоция е 8-9 лв .В Лили в момента е на промоция на 8 лв.
Смятай с тези 30% колко още ще се вдигнат ....
Гледам и в Германия по сайтовете Persil Megaperls ги дигнаха от 6 евро редовна цена на около 6.40 евро .
Трябва да видя да се запася докато още е на 12 лв . И Ариел капсулите ги дигнаха - от 10 евро на 12 евро ....
Така ,че явно не е само в България това ...

# 634
Днес видях Савекс на промоция в Т маркет. Мисля, че беше около 6 лв. За прах говоря. Не знам колко е изгоден, казвам го само, ако е полезно за някоя от вас.

# 635
Последно се сдобих със Савекс за бяло. Не бях го ползвала до сега. Знам какво е отношението към него, но аз нямам забележки. Бялото си е бяло. Вярно, че не съм прала нещо с  петна.

# 636
Докато живеех с нашите майка ми винаги переше със Савекс и честно казано не ми е правело впечатление. Откакто започнах да се интересувам повече от гелове и прахове, (доста неща научавам и от вас) забелязах нак Савекс не ми харесва. Аз преди денк мит перях с гелове на същата марка и преди това и Персил, и Ариел, все гелове. От ариел гел много кихам и не ми харесва. В някакъв момент нямаше денк мит прах и спешно ми трябваше, та купих Савекс по неволя. Е, прах 1-2 пъти и го дадох на майка ми. Не ми е бяло прането, седи ми едно като неизпрано. Майка ми си е доволна, занесох й оня ден и моя, да не го хвърлям.

# 637
  • Ст Загора
Да Савекс е 7 лв 20 планета май , мин седмица беше на промо в К този за 40 пр. ами 10 лв .

# 638
Персил Сензитив, 36 пранета, 13 лв. На промоция в Метро до утре. Пише, че е наличен в Метро 1 София

https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X311044/0034/0021/2.34%D0%BA%D … 0%B8%D0%BB-Persil

# 639
Един глупав въпрос. 13 и нещо добра цена ли е за Ариел 36 пранета? Гледам и онлайн магазините, и съвсем се изгубих в цените. А, толкова е в ДМ. То имат и само 3 вида прах налични при нас, като от тяхната марка няма никакъв.

# 640
Здравейте,

Следя от известно време темата и имам един въпрос. Взел съм си Ариел течен за цветно и бяло (mountain spring), както и Ариел прах за бяло (mountain spring). Доколкото знам този mountain spring не е точно само за бяло, а е горе-долу универсален. Чудя се дали да пускам много светло сини/сиви/зелени дрехи с mountain spring-а или с течния за цветно пране. Проблемът ми е, че цветното ми пране е по-скоро тъмно - сини, черни, сиви, зелени и др. по-скоро тъмни цветове и понякога го пускам с Color, понякога с прах за черно/тъмно пране (Первол/Савекс/Ариел). Така че реално сега пускам 1 пералня за бяло/светло пране - бели, мръсно бели, бежови, светло сини/сиви/зелени тениски, 1 пералня за цветно или по-скоро тъмно пране и 1 пералня за червени/розови/лилави дрехи. Отделно разбира се пускат кърпи, чаршафи, бельо и т.н.   
Цветните светли дрехи пери с кърпичка за цветоулавяне.

Благодаря за отговора! Аз винаги пера с поне 2 кърпички. Въпросът е дали да рискувам да "избеля" светлите цветни дрехи с Ариел mountain spring или да рискувам да ги потъмня с прах за цветно или тъмно пране. Напр. някои бели чорапи стават леко по-сивеещи като се пускат с тъмни дрехи, дори и с кърпичка.

# 641
Един глупав въпрос. 13 и нещо добра цена ли е за Ариел 36 пранета? Гледам и онлайн магазините, и съвсем се изгубих в цените. А, толкова е в ДМ. То имат и само 3 вида прах налични при нас, като от тяхната марка няма никакъв.

Да.

Аз винаги го разделям на малка опаковка /18 или 20 пранета/ и гледам тя колко ми излиза.
В случая на теб тя ти излиза 6.50 лв, което е много добра цена.

# 642

Мисля, че Персил беше с такава цена и брой пранета в ДМ. И аз вчера оглеждах при нас - имаше само ариел, персил, сано максима и денк мит. Аз пък търсех омо 😉

# 643
Да,има Персил за 13 лв и стотинки за 36 пранета в ДМ.

# 644
В нашият ДМ нямаше нито Персил, нито Омо, нито Денкмит. Само този вид Ариел, мисля Савекс и Сано Максима. Едно редче, това е.
Ще мина довечера да си взема Ариела, значи, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт