С какво ви дразнят свекървите? – 136

• 36 504
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Ужасни отношения. Аз вярвам, че е възможно, понеже съм виждала и на живо, разбира се не чак с такива скотски прояви, те се получават обикновено когато е намесен и алкохол и някакви други особености. Надявам се мъжът наистина да е много свестен, за да си заслужава забъркването в такова семейство.
Колкото по далече, толкова по-добре.
Няма грам алкохол, а си е в пълно съзнание...
Мъжът е страхотен, въпреки че съм си мислила дали няма последствия, ако влизаш в подобно семейство, но то повечето неща станаха известни в последствие.
А той е страхотен, защото е имал голям късмет с дядо си, който го е отглеждал е бил страхотен.

# 556
  • Blondeville
Аз малко бих се притеснила да се обвържа с мъж с такива гени, това с връзването на бабата да си каже къде крие парите ме довърши…

# 557
Аз малко бих се притеснила да се обвържа с мъж с такива гени, това с връзването на бабата да си каже къде крие парите ме довърши…
Мисля, че не познавам семейство, в което всички да са напълно в час. Все ще има някоя откачена баба, леля или братовчед. Все има някакви странни истории. Може би не баш такива, ама....

# 558
Злобата не е наследствена. Егоизмът - също.
Всъщност такива родители отглеждат смачкани и  послушни деца ,дето им слугуват на капризите и обикновено не се усещат, добри хора са.

# 559
  • Най-красивата страна
Ако не можете да се изнесете-може да сложите катинарчета на вратите на шкафове и гардероби или по-лесно-да смените бравите и вратите на стаите ви да се заключват.Така никой няма да влиза.

Добре сте направили,че сте отказали да поемете отговорност за племенника си.Защото тийнейджъри на купон могат да сътворят всякакви глупости.А и той нали си има родители...

Избягвайте да се карате със свеки и с племенника.
Не отговаряйте на провокации .
Пълен игнор-все едно говорят на стената.
Имай предвид,че свекърва ти може и нарочно да разиграва тоя цирк ,за да те скара с мъжа ти...

В момента сме подслонили на вилата ни едно приятелско семейство,защото свекърът  ударил шамар на снаха си.Ама такъв шамар,че тя паднала на земята и сега бузата и е синя.
Причината-скандал,защото младите заявили,че ще се изнасят да живеят отделно в жилището на момичето.
Е,сега ще са у нас,докато си оправят жилището.

# 560
  • София
Тя извадила ли си е медицинско?

# 561
  • Blondeville
Тя авторката един читав не описа от тоя род, сал един нейния половин Wink Аз лично бих се притеснила сериозно от такъв генетичен фонд, крушата не ражда сливи. Сега, естествено, че има и самосиндикални, self made злобили с прекрасни роднини, но пък ако от цялата рода няма един нормален, си е голяма червена лампа.

Злобата не е наследствена. Егоизмът - също.
Всъщност такива родители отглеждат смачкани и  послушни деца ,дето им слугуват на капризите и обикновено не се усещат, добри хора са.

# 562
Аз така ги виждам нещата:Няма начин преди двойката да заживее заедно да няма контакт/поглед/каквото и да е съприкосновение с бъдещите роднини. На този етап трябва да се преценява кой какъв. И ако има непоносимост в една или друга посока, странност, агресия, лудост или дори  само принципно разминаване на възгледи, никакви съображения за икономии, дарени или предоставени "етажи" да не се допускат, а да се реже "о време" пъпната връв. Най-добре ще е за всички.

# 563
Е това свекър ти да ти удари шамар просто..
Медицинско, адвокат и така. Да кажат сбогом на сина си Simple Smile

# 564
Тя авторката един читав не описа от тоя род, сал един нейния половин Wink
Дядото, който е отгледал мъжа.
Причината-скандал,защото младите заявили,че ще се изнасят да живеят отделно в жилището на момичето.
Е това не мога да разбера най-вече. Защо някой ще иска още двама, че и повече човека да му живеят в дома, да му се мотаят в краката, да го конкурират сутрин за баня и тоалетна и да му пречат всячески в собствения му дом?
Това противоречи на всякаква човешка логика, да се биеш с хората, че се изнасят, вместо да се биеш с тях, ако се нанасят да ти пречат.

# 565
  • София
За да кажат хората, че го уважават. Защото е много важно какво мислят другите.

# 566
А как да се чувства важен? Кого да командва?Власт си е .

# 567
  • Най-красивата страна
Не,жената не си е изкарала медицинско.И тя и мъжа и са в шок от случката.Той я защитил,спрял е баща си.Затова са ги изгонили и двамата.
И аз също мисля,че тя трябва да си изкара медицинско и да наемат адвокат,ама тя въобще не иска да излезе от стаята.
Сега очакваме свекърите да разберат,че са у нас и да дойдат или да направят следващия скандал или да се извинят.Според мъжът и ще искат извинение.Но той казва,че е приключил с тях.
Тя се страхува въпреки,че вилата е със СОТ .

Те живееха на етаж от къщата на свекърите.
Да,разкошна нова голяма къща,но въпросния свекър се е бъркал и командвал,имаха проблеми и преди случката..
Обаче родителите на момичето бяха купили апартамент за нея -ново строителство и наскоро тя взела ключовете.
Свекърът е искал тя да даде апартамента под наем или да го продаде.Тя казала,че ще живеят там и започнал скандала.

# 568
  • Варна
Хм, не беше свекър, свекървата удари приятелката ми. Мъжът й я подкрепи, излязоха си под наем и т.н. Обаче, в момента когато се замисли да съди майка му, беше предупредена, че това ще е краят им като двойка. Не знам дали е показателно за мъжете изобщо, доколко могат да са "наказвани" родителите им или има общо с конкретния случай и беше начин да покаже на жена си, че и тя има вина в случая, но резултатът беше такъв. (за протокола, милата приятелка при препирнята захапала зълва си, която живееше в чужбина и не бяха се виждали до този момент, че е стара мома и едно дете не е родила... сещате се какво може да се наговори в този дух.)
Приятелки сме си с дамата, но имаше момент, в който ми беше сърдита, че не я подкрепих на 100%
Абе, животът е шарен, всякакви случаи има, всякакви идиоти. За жалост. В случая забавното е, че тримата сина обожават тази си баба, но и двете надмогнаха се себе си, стоплиха отношения след 2 години от случката.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 18:04 от plqsak

# 569
Затова никога съжителство,при никакви обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт