С какво ви дразнят свекървите? – 136

• 36 715
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Боже, за какви глупости  си хабите нервите. Ма, ако иска  и на шофьорското място в скута му да седне, аз ще си полегна отзад и хич няма да ми дреме. Това, че мястото отпред е за най-важния е само в главата ѝ.
Edit: Мерилин, прочетох  историята за сватбата, ама не разбрах от коя обувка? Това при краденето на булката ли?

# 76
Много се радвам, че децата вече порастнаха и аз не съм длъжна да седя отпред. Аз съм лош навигатор. На дълъг път ме унася и мъжът ми все се сърди, че заспивам. Сега кротко, ще си спя отзад.

# 77
Мако, хайде прочитай внимателно другите преди да дотърчиш със сабите и щитовете 🙂

Тетке, така е! После що свекървите, мъжете, колегите лоши! Щото ние пА сме много Убави 😉

# 78
  • при късмета
Цитирай кое според теб не съм прочела, че така само се заяждаш

# 79
  • София

Сега се сетих една смешна история, бях я забравила Simple Smile
Преди много години, с БНД сме гаджета и с едни приятели си щъкахме из баирите. Обаче другата девойка беше бившата му приятелка /да я наречем Мими/, (която ми е и кръстница и досега всички сме приятели). Та минаваме покрай неговото село и решаваме да идем да видим майка му и баща му. Добре, обаче на мен ми беше лошо и съм се разпльокала отзад , приятелят на Мими е до мен и ме разтрива (знаеше някакви точки и много пъти главоболието ми е минавало, като имам предвид мигренозна болка), а Мими седи до БНД. И малко преди влизане в селото тя ме измъква полуумряла, за да седна аз отпред, понеже така не можело да влезем Simple Smile  Хората после ще говорят Simple Smile

# 80
  • Варна
В багажника, опакован в черни чували е по-сигурно.

Редом с лопатата, нали 🤭🤭🤭

# 81
Мими е от знаещите колко е важна персоната до шофьора.
Всъщност наистина The Big Boss  се вози отзад , вдясно. Wink

# 82
Отзад, в дясно, е всъщност най-безопасното място. Затова е добре там да се слага столчето за кола, респ. там да се вози детето.

# 83
  • при късмета
Отзад, в дясно, е всъщност най-безопасното място. Затова е добре там да се слага столчето за кола, респ. там да се вози детето.
Най-безопасното място е зад шофьора. При опасност примерно от челен удар, той чисто инстинктивно върти волана така, че удара да не е в неговата страна. Децата се слагат зад пътническата седалка, защото, ако си сам в колата с детето, е по-удобно да го достигнеш. Ако е зад теб е невъзможно да го достигнеш и ако трябва да седи зад шофьора, при качване и слизане действието трябва да е откъм движението, а не е безопасно.

# 84
Най-безопсното място е по средата на задната седалка, според проучванията. Директорското е на задната седалка в дясно.

# 85
О, значи аз сядам на директорското място! Не го знаех!  За нищо на света няма да го отстъпя на друг.

# 86
Тази нейна борба за надмощие е просто жалка 😑 За бога , ти си му майка - аз съм му съпруга.
Дано някой ден не изперкулясам като нея, по-добре ще е направо да си слагам въжето.

# 87
  • Най-красивата страна
За празниците според мен е нормално да посетим майка ми,свекървата.Обаче за час-два.
Цял ден да стоим-не.

# 88
Тук обаче май излезе, че претенцията за мястото в колата е на снахите. Свекървите се тръшкат.
Моята очаква, че аз дори и до сега да съм се возила отпред в момента, в който отидем да я вземем аз трябва да стана и да ѝ отстъпя място. Отделно иска ММ, в ролята си на шофьор, да ѝ държи кафенцето в ръка, за да не се полее тя. И това при наличие на поставки за чаши.
Това, ако не е фасон и лиготия обяснете какво е 😀

# 89
Ами, още не мога да разбера как могат да се прилагат фасони в чужда собственост. Защото нали във всяка една тема се пита чия е собствеността при оплакване на снаха от свекърва и чак тогава се започва със съветите. Сега обаче се обърна палачинката, пак свекървата да се налага, трябвало да й се отстъпва. Излиза, че като сме у тях трябва да мълчим, защото сме в нейната къща. Обаче като дойде в нас или в нашата кола пак трябва да й се отстъпва, какво толкова ще стане. Свекървата като започне да се тръшка и да проявява капризи винаги е оправдана, защото е възрастна, макар в повечето случаи да е още млада и здрава. Но ако снахата прояви същото поведение става невъзпитана лигла.

Общи условия

Активация на акаунт