Любители на кучета - 128

• 32 544
  • 757
  •   2
Отговори
# 555
А някои отглеждаме второ кучешко дете и чакаме внуци.
Айк е извънземен. Цял ден нищооо, на вечерната разходка изкара някакво мижаво количество съвсем нормално ако. И нали вече се катери навсякъде, ми окупира градинския стол

# 556
  • София
Марси снощи  като се прибра от разходка и ме притесни.Започна да издава супер странни звуци от корема му.Направо оглушителни.Изведохме го пак навън и свппчна някакви опити да се изходи на няколко пъти.Безуспешни.Отказа да яде което направо ни шокира.И се започна едно чудене някъде да ходим,има ли повод за истинско притеснение...Ужасна паника съм.Не разбирам  и ми е притеснено.Лвгна си гладен.Сутринта на подскоци взе да ме бута да му сервирам.Изяде си купичката с охота.Дали е изял нещо и какво..не зная.Нон стоп го гледаме уж ама кокера в щура и лакома порода.Вие как реагирате в подобни ситуации?

# 557
Ssani, между 5-тото и 10-тото стомашно изпълнение спрях да се впечатлявам. Joy Нашият до скоро беше през няколко седмици я с повръщане, я с разстройство. Ако всичко е еднократно и отшуми за ден, нищо не правя, освен да го подържа гладен за половин ден. В началото давах Диадог, вече и това не давам. Но и Кекльо поотрасна и позакрепна, и разреди инцидентите.

# 558
  • sofia
Наблюдавайте Марси. Може да е налапал нещо, което не може да изкара. Добре е да не го храните в такива случаи. Ако днес не повръща и няма други притеснителни инциденти, всичко е наред.

# 559
  • София
Аз съм професионален садист. И при кучета, и при деца при разстройство или повръщане спазвам 24 часа глад.
Вода, колкото искат.

# 560
  • София
Благодаря ви, момичета!

Magni, тия нашите двамата са принцове - на столовете седят, на пейките, на шезлонга, само не и на земята 😂 (е в краен случай и там, ако няма друг избор).
Много ме забавляват всички кучаци от тази порода, много 🥰.

# 561
  • София
Моля за съвет , никаде не намирам адекватна статия , при избор на суха храна за куче - колко протеин трабвя да има в храната ? И за кое точно в състава трябва да гледам при избора на марка ?

# 562
Дааа,и аз съм като Магни!
Отгледали сме 27годишна дъщеря и вече отглеждаме второ кучешко дете.
Днес нашата Сара става на три години

Взехме я на два месеца

# 563
  • Пловдив
Някъде четох, че ако е повече от 35% протеина, е за по-активни кучета. Питах нашия вет, ама не ми отговори. Каза ми като си яде храната и си я харесва да не я сменям Simple Smile Нашата е с 25% протеин и имаме Кавалерче.

# 564
Здравейте,извинявам се,че нахлувам в темата ви така,но вчера на връщане от Пловдив намерих едно момиченце,което реших да взема да гледам временно,докато се намерят осиновители :

Въпросите ми са :
1.Каква гранула да взема ?
2.Да й слагаме ли днес ваксина? (една жена от една организация ми казва да не слагам още ваксина,но не разбрах защо);
Разполагам с бюджет 100 лв.
Ще я гледам в офиса ми.

# 565
ЧРД на Сара,да е жива и здрава и още дълги години да ви радва 🎂🥳🥰
 Лисичке Много е сладка момата 😍 .Заведи я на ветеринар,той ще прецени на каква възраст е,и дали трябва сега или по-нататък да се сложи ваксина.Ще я обезпаразитят със сигурност.

# 566
ЧРД на Сара,да е жива и здрава и още дълги години да ви радва 🎂🥳🥰
 Лисичке Много е сладка момата 😍 .Заведи я на ветеринар,той ще прецени на каква възраст е,и дали трябва сега или по-нататък да се сложи ваксина.Ще я обезпаразитят със сигурност.
От снощи е там на стационар ,обезпаразити я и махна 3 кърлежа.
След работа ще си я взема.
Но ме притеснява това,да не лепне нещо от стационара докато няма ваксина все още.
А каква гранула да взема?

# 567
  • София
Вземи консерва и гранули за бебета. Няма голямо значение какви. Много е сладка. Прилича на 2.5-3 месечна. Остави си я за теб.

# 568
малката лисичка, вземи гранула за малки кученца. Аз храних с Happy dog и Acana. Виж ветеринарят какво ще препоръча също.

+ въоръжи се с много търпение, защото малките кученца не са лесна работа Simple Smile

# 569
  • о`майна лунна нощ е
След като е на стационар сега, от ветеринарния кабинет ще ти дадат подходяща храна. Задължително виж каква марка е, за да продължиш с нея, като купиш по-голямо количество от зоомагазин в последствие. Приготви се да е разстроена ден-два, защото нямаш идея кога е отделена от майката, с какво се е хранила до сега и дали не се е налепила с кърлежопреносими болести.  Първата стъпка по обезпаразитяването е направена. Довечера ветеринарите ще ги кажат каква ще е схемата на ваксинация. Като цяло първите ваксини не са скъпи - по 10, 15, 25 лева в зависимост каква комбинация направят. Довери се на хората за това.
Като си я взимате, мини през някоя аптека или склад за пелени и вземи от памперс чаршафите. Пишеш, че ще се гледа на работата, но на двор ли ще е или в помещение. Че в началото тичат, тичат, па клекнат и направят гьол. И така десетина пъти на ден.
Поклон пред добрината, която правиш!

Общи условия

Активация на акаунт