Любители на кучета - 128

• 32 539
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
`ТуиГ ,офисна сграда ,събота и неделя ще идвам да я наглеждам.
През седмицата ще е с мен по време на работа,вечерно време ще е самичка за съжаление.
Дано скоро се намерят осиновители да не я мъча много в офиса , но нямам голям избор.
Записах си пелени и консерви.
Другото ,каквото каже вета.

# 571
Не мисля, че ще стане само с наглеждане през уикенда.
Като знам вкъщи как беше с нашата като я взехме, няма шанс да седи само толкова време и да не плаче или да прави бели. А и не ми се вижда правилно.

# 572
Лисичка, много ще е сложно това което си намислила. Това куче е бебе на не повече от два месеца. Но според мен е едра порода. Едва ли ще може да го гледате в офис. То ще скимти,ще прави пакости, защото ще му е скучно само. А не е научено за тоалетна и това ще е проблем на закрито.

Писали сме едновременно с Лютиче,но това е истината.
Казвам го защото винаги сме гледали подобни кучета

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 14:37 от Krotinia

# 573
За момента е само временно,докато намерим осиновители.
Друг вариант нямам.
Вета каза,че снощи не е скимтяла и плакала.

# 574
  • о`майна лунна нощ е
Пелените имат смисъл, ако кучето е в постоянен контакт с човек. За да му покаже, че там е мястото за вършене на работите. Изчишква се на пелената - бурна радост, награда. И така домашните хайвани свикват, че това е правилното място. Ако ще стои самичко, от тях няма много смисъл, защото ще са повод единствено за игра и беля като ги прави на конфети.

Вярвам, че ще намерите правилния подход и дано - по-скоро нейния човек, с който заедно ще се учат.

# 575
  • sofia
Относно кастрацията по-назад в темата:

Днес Леон поигра добре и се поопържихме:

# 576
лисичка много добро дело си направила 🤗 Според мен каквито и да са временните условия докато се намери осиновител са много по-добри от това да беше останала сама на междуградски път. Така, че и сама да стои уикенда в офиса пак е добър вариант. Просто имай на предвид, че ще пишка и ака и ще падне чистене.
За храна се ориентирай спрямо бюджета си, защото и препоръчанитенв темата са висок клас и съответно доста скъпи, а ветеринар също ще ти даде скъпа храна. Според мен отиди в зоомагазин и разгледай и избери нещо, което влиза в бюджета ти.

# 577
Приятни събота и неделя ви желае моята Кио 😁💋

# 578
Здравейте! Обръщам се с молба към вас. Моля, който желае и има възможност да изпрати храна, лекарства, лакомства за кучета и котки на едно момиче, което се грижи за 6 кучета и 4 котки, които са били изхвърлени и тя е приютила в къщата си. Момичето за първи път се нуждае от помощ, защото е било съкратено от работа миналия месец. Всички знаем, че идва летния сезон и кърлежите налазват животинките и са нужни лекарства за обезпаразитяване. Ако желаете да помогнете с нещо, свържете се с мен, ще ви дам повече информация и как да й ги изпратите.
Хубав ден на всички!

# 579
  • София
Дай информация. Банкова сметка, ФБ страница.

# 580
Вела ми опишка офиса, много е сладка и гласовита Joy

# 581
Дай информация. Банкова сметка, ФБ страница.
...
Снимката е на едно от кучетата, което е приютила и лекувала от парвовироза.
Пишете на момичето на Вайбър, за да ви даде повече информация за животните. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 03:31 от Не се сърди, човече

# 582
От вета взехме направо рк стартер пастети и Пюрина за малки кученца на 13 лв/кг.
Обезпаразитена с адвантикс май каза.
Много кърлежи имаше милото.

# 583
  • София
Много е сладка. Дано и намериш дом.
За другите кученца, ако има и ФБ ще споделя.

# 584
  • тук-там
Много е сладка! Малка е и не може да стиска. Извеждайте я на всеки 2 часа и награждавайте като направи пиш навън! Стискам палци да и намерите хора!

Общи условия

Активация на акаунт