Шоколатерия Modica Artisan Chocolates е семеен бизнес от 2015 г., създаден с любов и желание да произвежда на ръка красиви и качествени продукти в България.

При тях ще откриете идеалния подарък: луксозни подаръчни кутии с бонбони с надпис или пожелание, подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, сватба, годишнина, кръщене, погача, бал, за благодарност към учител или доктор.Направете предложение за брак или изберете кумове с кутията „Бъдете наши кумове“.
Шоколатерия Modica Artisan Chocolates ще ви вдъхновят и ще ви насочат към избора на подарък, с който да зарадвате любимите си хора.

 Modica Artisan Chocolates изработват корпоративни подаръци и подаръчни комплекти и имат дългогодишни и прекрасни партньорства. На всяка стъпка в занаятчийското производство работят само с високо качество на суровините и изработката, с авторски рецепти и богато разнообразие в дизайна и вкуса на бонбоните.

Modica Artisan Chocolates изработват и единствената у нас кутия „Marrone Chocolates“ с 100% биологични съставки и 3 вида шоколадови бонбони.

https://www.modica.bg
https://www.facebook.com/modicachocolates

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 14:50 от Жaклин