Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 22

• 44 314
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Привет, някой да знае каква е разликата между тези две програми. Знам, че и двете са памук и до там. Така и не успях да си намеря упътване на английски… А също така и как мога да разбера коя програма на колко градуса суши, намерих упътване на сходен модел, но нямаше такава информация. Моделът е TWC560WP

# 211
  • София
Скрит текст:
Привет, някой да знае каква е разликата между тези две програми. Знам, че и двете са памук и до там. Така и не успях да си намеря упътване на английски… А също така и как мога да разбера коя програма на колко градуса суши, намерих упътване на сходен модел, но нямаше такава информация. Моделът е TWC560WP

Горната (със знака) е икономична, затова е и по-дълга.

# 212

Заповядай ръководство

# 213
Благодаря за отговорите! До колкото разбирам единственият вариант за по-ниска температура е да се избира шонен.

# 214
Благодаря за отговорите! До колкото разбирам единственият вариант за по-ниска температура е да се избира шонен.

Някои от програмите имат опция за степента на сушене (темп.). Стр.31:
Избиране на степен на сушене
В глава “Преглед на програмите”
вижте за коя програма можете да изберете степен на сушене и коя степен на сушене отговаря на изискванията Ви.
    Докоснете сензорния бутон с желаната степен на сушене.
    Избраната степен на сушене светва ярко.

Избор на Щадене +
    Чувствителни текстилни изделия
    (със символ за поддръжка, като
    напр. от акрил) се сушат на пониска температура и по-продължително време.
    Докоснете сензорния бутон Щадене +, който след това светва ярко.
    - Щадене + може да се избира при
    тези програми:
    – Памук
    – Лесна поддръжка
    – Ризи
    – Топло проветряване/DryFresh
    - При Фино пране винаги е активна/
    не може да се избере програмата
    Щадене +[/list]

Страница 19:
    - Сензорни бутони за степените на сушене
    След избора на програма със степени на сушене посредством
    превключвателя за избор на програма, светва предложената степен на сушене. Възможните за избор в съответната програма степени на сушене светят приглушено.

Най-добре си прочети упътването, сега след като го имаш

# 215
    Много благодаря, прочетох го и това беше обобщението. Степента на изсушаване няма нищо общо с температурата. Прочитайки упътването разбирам, че единствено използването на бутона “шонен” - “щадене” ми осигурява по-ниска температура на сушене, но пак не става ясно каква е тя.

# 216
    Много благодаря, прочетох го и това беше обобщението. Степента на изсушаване няма нищо общо с температурата. Прочитайки упътването разбирам, че единствено използването на бутона “шонен” - “щадене” ми осигурява по-ниска температура на сушене, но пак не става ясно каква е тя.
    Термопомпените сушилни сушат на максимална температура около 53-55 градуса на прогтрама памук. На останалите програми е по-ниска.

# 217
    Здравейте, в процес на избор на сушилня съм и в момента съм се спрял на 2 модела:
    https://www.technopolis.bg/bg/Sushil...EG48S/p/687524

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-HAIER-HD90-A3979-S/p/680124

Дали може да споделите мнения и препоръки?
    Някой ползвал ли е сушилня Haier?
    Другия по-бюджетен вариант е Беко или Електролукс, тях не съм ги разглеждал в детайли.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 00:50 от ivanovmr

# 218
    Първата е добра, за втората не се отваря линкът. С Беко си навличате проблеми.

# 219
    Първата е добра, за втората не се отваря линкът. С Беко си навличате проблеми.

Оправих линка за втората - https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-HAIER-HD90-A3979-S/p/680124

Благодаря за мнението! Simple Smile

# 220
    • Пазарджик / London
    Здравейте , тъй като вече е супер належащо купуването на СМ , моля за мнение коя от двете на които съм се спряла е по добрият избор , както и ако някой ползва същите за личен опит.
    Благодаря !
    https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-T8DEG48S/p/687524
    https://www.technomarket.bg/sushilni/aeg-t8dee48s-09151740

# 221
    Нямам възможност да гледам линковете, но виждам номерата на машините. Едната сушеше малко по- бързо. Вижте времената в книжките и вземете по-бързата.

# 222
    Здравейте! Филтърът на сушилнята ми е за почистване. Отворите на места са запушени. С какво да го почистя? Обезмаслител би ли свършил работа?

# 223
    Здравейте! Филтърът на сушилнята ми е за почистване. Отворите на места са запушени. С какво да го почистя? Обезмаслител би ли свършил работа?
    Не е ясно за кой филтър говорите. Обезмаслител не става. В книжката не пише ли как и колко често се почиства въпросният “филтър”? Дайте поне снимка да видим какво е положението.

# 224
    Става въпрос за филтърът на входа на барабана до вратата. Сушилнята е аег. Филтърът е от някаква фина материя с малки дупчици. Като погледна към светлината има запушени дупчици. В описанието пише, че мъхът се обира с влажна ръка или се издърпва с прахосмукачка, няма друго. Досега така почиствах, 5 години, но напоследък гледам, че я няма предишната прозрачност на материята на филтъра. Засега не съм забелязала проблем със сушенето.

Общи условия

Активация на акаунт