Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 22

• 44 287
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Имах предвид, че ги вадя от сушилнята, сгъвам и прибирам направо.
Благодаря за съветите Simple Smile

За качеството няма какво да коментирам, така си е, некачествените се свиват много или раздърпват.

Дано съм уцелила темата за едно питане.
Имам сушилня Bosch, но не мога да уцеля програма, която да не свива дрехите. Особено ми е важно за детските, към момента все купувам един номер по-големи, те са памучни. Вадя ги, сгъвам и прибирам, пускам така, какво ще ме посъветвате:

Махни ги тези слъца/плюсчета.
Дрехите се свиват или когато са пресушени, или когато дрехите са некачествени. Второто очевидно не е вярно, защото няма как всички да са некачествени:)
Със сушилня се тръгва да се работи като се започва най-щадящо сушене, за да се види как излизат дрехите, да се "напипа" и тогава се вдига "градуса", ако има нужда. Пробвай на Микс, пробвай на памук без слънца/плючсчета, пробвай на сухо за гладене...
Не слагай много дебели с много тънки заедно, защото докато дебелите изсъхнат, тънките ще се "опекат". Нали знаеш как съхнат дрехи на простор и кое съхне първо Simple Smile   Това е логиката горе-долу.
Не виждам каква е причината да ги сгъваш за сушене?!

# 346
  • София
Благодаря за съветите! За Бургас ще се търси уред, но не е спешно; ще видя дали няма да ги убедя да разделим разхода и да вземем нещо по-скъпо и по-ново.

# 347
  • ...на безопасно
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twc560wp-ecospeedand8kg

Идвам с въпрос. Въпросната сушилня върти ли барабана в двете посоки? И коя е минималната температура в помещението, на която може да работи. Търсих....не откривам.
Колебая се и за :

https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … osch%20WTR87TW0BY
В Боша ме блазнят петте години гаранция, въпреки че е ограничена откъм програми.

# 348
Някой има ли Грундинг? Съдомиялната и пералнята ми са тази марка и са бетон. Но от сушилни не разбирам, а предстои покупка.

# 349
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twc560wp-ecospeedand8kg

Идвам с въпрос. Въпросната сушилня върти ли барабана в двете посоки? И коя е минималната температура в помещението, на която може да работи. Търсих....не откривам.
Колебая се и за :

https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … osch%20WTR87TW0BY
В Боша ме блазнят петте години гаранция, въпреки че е ограничена откъм програми.
Между двете категорично Миле-то. Не я изпускайте. Върти в двете посоки.
Поне 5 градуса. Най-добре да не пада под 7-8.

# 350
  • ...на безопасно
Ми...и на мен тя ми се ще.
Промоцията е още два дена.
Но практическата ми мисъл все ме тегли към 5 години гаранция на Бошко.

# 351
И ще сгрешиш

# 352
  • ...на безопасно
А има ли значение от къде ще поръчам?
В официалния сайт я има също и в техномикс.

# 353
А има ли значение от къде ще поръчам?
В официалния сайт я има също и в техномикс.
He мисля, че има някакво значение откъде ще я купиш.
Пералнята ми (Миле) е купувана от Техномаркет, а сушилнята (отново Миле) - от Техномикс.
Въобще не се водя от разни гаранции, когато избирам уред. Всички тези 5 и 10-годишни гаранции са, за да те хванат като риба. Ти с гаранцията ли ще переш и сушиш, или с уреда…
Бош, по качество на изработка и резултат от работа, не може да се намаже на малкия пръст на Миле.

Редактирах си мнението, че бях объркала името на магазина, от който купих пералнята. То всичко Технотакова, Техноонакова…

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 13:51 от Djordja

# 354
Аз от Техномикс купувам доста неща и до сега фалове не е имало. Обади им се за всеки случай да питаш, ако поръчаш сега, дали е налична, кога ще я доставят…

# 355
  • София

Уредите Миле са проектирани и тествани за 20 години живот, а сушилните и пералните им са номер 1. Търговската гаранция не ти гарантира нито добро сушене, нито дълъг и безпроблемен живот на уреда.

Имам точно тази Бош, няколко пъти съм я хвалила и препоръчвала, но имам и сушилня Миле. Ако трябва да избера с коя от двете да се разделя, това няма да е Милето, въпреки, че е по-стара от Боша.

# 356
Скрит текст:

Уредите Миле са проектирани и тествани за 20 години живот, а сушилните и пералните им са номер 1. Търговската гаранция не ти гарантира нито добро сушене, нито дълъг и безпроблемен живот на уреда.
Имам точно тази Бош, няколко пъти съм я хвалила и препоръчвала, но имам и сушилня Миле. Ако трябва да избера с коя от двете да се разделя, това няма да е Милето, въпреки, че е по-стара от Боша.
Именно - и двете са добри уреди, но това Миле е доста по-надежден уред и най-вече проектиран така, че да не стъпи скоро в сервиз за почистване, което, естествено, е силно платено (за почистването става дума)  Simple Smile

# 357
Ох, понеже се коментира да си кажа и аз, че като се почне понякога за тази гаранция ама 5г. имало или 10г. имало. Е хубаво ама какъв ми е келепира ако ще влиза в сервиз на няколко месеца.

# 358
Здравейте, имам от вчера сушилня Бош 6 серия (благодарение на съветите тук). Въпроса ми е има ли препарати за ароматизиране при сушене? Не съм доволна от аромата след сушене, ползвам уж качествени препарати.

# 359
Има такива ароматизатори, да.
Щом не мирише, значи пералнята ти плакне добре и трябва да си доволна.

Общи условия

Активация на акаунт