Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 22

• 43 625
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
На пълно изсушаване пускам аз, готови за прибиране. Ако ще трябва да ги суша и другаде за мен се губи смисъла. Ненавиждам да простирам и дори лятото си използвам сушилнята. В новия апартамент нямам простор на терасата така или иначе и друг вариант няма.

# 451
На пълно изсушаване пускам аз, готови за прибиране. Ако ще трябва да ги суша и другаде за мен се губи смисъла. Ненавиждам да простирам и дори лятото си използвам сушилнята.
И аз така. Единствено добавям деликатно изсушаване. На старата сушилня беше Gentle, на новата е Schonen.

# 452
  • при него
И аз съм така, готови за прибиране. Полу-сухи дрехи не искам да размятам из къщи.

# 453
На каква степен на изсушаване пускате обикновено сушилнята? Става въпрос за обичайно пране - памучни тениски, блузи, детски долнища. Аз не слагам да са макс сухи и наистина излизат леко влажни. Но това означава, че трябва да ги метна на сушилката за досушаване.
Това означава, че трябва да оправиш фините настройки.

# 454
Здравейте, коя от двете си заслужава повече парите според вас? Какви са разликите - само Wash2dry и  Miele@home ли?
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twd260wp-8kg
и
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twc560wp-ecospeedand8kg

# 455
  • София
Здравейте, коя от двете си заслужава повече парите според вас? Какви са разликите - само Wash2dry и  Miele@home ли?
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twd260wp-8kg
и

560 е по-добрият модел, с по-мощна термопомпа. Освен интернет функциите, има EcoSpeed технология за по-бързо изсушаване и е маалко по-икономична.

# 456
Още един глас за 560 Simple Smile

# 457
Здравейте, в чуденка съм за избор на сушилня.  Ще я ползвам само за чаршафи. Пера чаршафи всяка седмица ,но после ги и гладя, на смачкани чаршафи не можем да спим Grinning .Моля, препоръчате ми  сушилня която да суши,но и чаршафите да излязат изгладени, да си спестя ютията ,която ме мъчи Grinning Има ли такава и по възможност с кратък цикъл до 40 -45 мин . Благодаря.

# 458
Здравейте, в чуденка съм за избор на сушилня.  Ще я ползвам само за чаршафи. Пера чаршафи всяка седмица ,но после ги и гладя, на смачкани чаршафи не можем да спим Grinning .Моля, препоръчате ми  сушилня която да суши,но и чаршафите да излязат изгладени, да си спестя ютията ,която ме мъчи Grinning Има ли такава и по възможност с кратък цикъл до 40 -45 мин . Благодаря.
Няма такова животно.

# 459
Нали не се шегуваш с нас?!
Купи си свястна сушилня и си суши дрехите. Сушилнята мачка, когато не се използва правилно, но тя не е ютия. Първо се осведоми как функционитра такъв уред и тогава вземи решение какво и що искаш.

# 460
Защо ми се карате? Доста често домакините споделят ,че са спрели да гладят от както имат сушилня .Явно това не е валидно за чаршафите ....

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 00:47 от Lilinkata

# 461
  • Велики Преслав
Тука малко е объркана представата на потпебителката за уреда. Сега, ако сушилня е хубава, и се използва правилно, прането далеч не е измачкано, но пък чак изгладено.....ако такава дето глади, веднага я взимам 🙂. Дори и да не  е намачкано, пак не е като след ютия......

Иначе, намачкано е когато се е заседяло вътре много след сушене, претоварена е, не е използвана програма и други.
Не е гаранция, че ако дадете 2000 лв за сушилня тя няма да мачка......

# 462
Защо ми се карате? Доста често домакините споделят ,че са спрели да гладят от както имат сушилня .Явно това не е валидно за чаршафите ....

Разбира се, че не е валидно. Не е валидно и за никоя дреха по принцип, а зависи от материята.
Вярно е, че много дрехи може да не се гладят, основно трико и някои други. Даже има чаршафи, които не се гладят (едни пак трико, малко хавлиени). Но сушилнята не е ютия и която материя се мачка няма спасение. Хайде, за ризите можеш да намалиш мачкането ако не пълниш сушилнята, ама за чаршафите не става, защото са големи и кой пере по един чаршаф?

# 463
Благодаря за вашите мнения и препоръки.Вече съм собственичка на:
от Техномаркет Пловдив на бул.България. Цена в магазина 1700 лв.

# 464
Наистина в темата толкова се преекспонира с Бош и Аег, четох, четох, но не мога да дам 1, 5к за сушилня, а направо ме беше страх да попитам за модел на Беко, еми в крайна сметка си взехме модел за 800 лв, е суши си и работи напълно нормално, сигурно ще има разлика от скъпите марки, но....!

Общи условия

Активация на акаунт