Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 22

• 43 611
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Наистина в темата толкова се преекспонира с Бош и Аег, четох, четох, но не мога да дам 1, 5к за сушилня, а направо ме беше страх да попитам за модел на Беко, еми в крайна сметка си взехме модел за 800 лв, е суши си и работи напълно нормално, сигурно ще има разлика от скъпите марки, но....!
Останал сте с такова впечатление, защото хората дават бюджет 1200-1300 лв, например. Когато става дума за такива суми, то за тях си има и марки със съответните екстри, с добро констуиране, качествени уплътнения, компресори и т.н..
Когато някой даде бюджет 700-800 лв, то никой не му препоръчва нещо за двойно повече.
Има и трето положение: човекът е дал някакъв бюджет, но аз виждам и знам, че ако успее да отдели още 100-150 лв, то няма да се набута с боклук. Сушилнята е уред, който трябва да изкара поне 7-8 години, да е надеждна, да не влиза на 6 месеца(примерно) в сервиз за профилактика, защото е кофти конструирана и се задръства, а в сериза за профилактика дерат кожи (вече взимат към 200 лв!)  и евтиното излиза през носа. От тази гледна точка, аз гледам да давам на хората практични съвети, а не утре да изгърмят с парите.
В края на краищата всеки може да си прецени дали да се довери.

Благодаря за вашите мнения и препоръки.Вече съм собственичка на:
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twc560wp-ecospeedand8kg
от Техномаркет Пловдив на бул.България. Цена в магазина 1700 лв.
Честита! Със здраве да си я използвате. Прочетете и хубаво я настройте, преди употреба Simple Smile Никога не започвайте с висока степен на изсушаване, докато не усетите уреда как работи. По-добре, докато я 'напипате" в началото, дрехите да остават леко влажни и да досушавате, отколкото да пресъхват.

# 466
  • ...на безопасно
Благодаря за вашите мнения и препоръки.Вече съм собственичка на:
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twc560wp-ecospeedand8kg
от Техномаркет Пловдив на бул.България. Цена в магазина 1700 лв.
Честито и със здраве!
Взех същата преди две седмици

# 467
Благодаря, ориентерах се

# 468
  • София
Ако се налага досушаване на леко влажни дрехи, почиствате ли филтрите преди да пуснете нова програма?
Ас всеки път измивам филтрите на вратата, а в книжката пишеше да не се пуска с мокри филтри.

# 469
Ас всеки път измивам филтрите на вратата, а в книжката пишеше да не се пуска с мокри филтри.
Ами подсуши ги де. Всяка домакинска суха кърпа ще ти свърши работа.

# 470
Здравейте, ползвате ли топки за сушилня? Имат ли ефект и какъв е той? Вълнени или пластмасови? Благодаря

# 471
  • София
Ами подсуши ги де. Всяка домакинска суха кърпа ще ти свърши работа.
И това съм правила, но има някои ъгълчета дето няма как да бръкна добре. По-скоро с микрофибърна кърпа ще се получи, ама само за сушилнята нямам заделена микрофибърна кърпа. [За банята, за пода, за прах, за прозорци, за кухненските плотове 2бр, за керамичния плот, за подсушаване на съдове, за обувки]

# 472
Здравейте, ползвате ли топки за сушилня? Имат ли ефект и какъв е той? Вълнени или пластмасови? Благодаря
Имам и от двата вида.Особена полза не виждам освен при сушене на пухени якета.

# 473
Имам гумени, не виждам разлика с или без тях, затова вече изобщо не ги вадя от сушилнята, въртят се с всичко.

# 474
  • Велики Преслав
Аз ги ползвам и за хавлии, с тях излизат по пухкави.

# 475
Ъъъ, аз ползвам някаква сушилня, на която даже и кучето ѝ име ѝ забравих вече, ама ми служи вярно.
За мен уредите са, за да ми вършат работа на мен, а не аз да им служа на тях.
Почиствам филтъра, но не го мия всеки път...
Топки не ползвам, ютия само по официални поводи. Ако трябва да обобщя, четейки темата, доста доволна съм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 476
Ъъъ, аз ползвам някаква сушилня, на която даже и кучето ѝ име ѝ забравих вече, ама ми служи вярно.
За мен уредите са, за да ми вършат работа на мен, а не аз да им служа на тях.
Почиствам филтъра, но не го мия всеки път...
Топки не ползвам, ютия само по официални поводи. Ако трябва да обобщя, четейки темата, доста доволна съм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 477
Здравейте. Имам малоумен въпрос. Моето аег, след всяка програма изкарва дрехите влажни. Не съм оправила фините настройки, това ясно. Ще търся упътването да чета, че някъде сме го бутнали при ремонта. Но защо като я пусна на още един цикъл, със същите влажни дрехи, не иска да ги доизсуши? Май с въпроса си и отговорих сама, сигурно пак настройките, ама да попитам все пак.

# 478
  • София
...Но защо като я пусна на още един цикъл, със същите влажни дрехи, не иска да ги доизсуши?...

Вероятно тя има друго мнение по въпроса дали дрехите са влажни Simple Smile

Извън кръга на шегата, усещането за влажност е субективно. Освен това, докато са топли дрехите се усещат като влажни без всъщност да са.

Когато сушиш неща от различни материи и с различна дебелина, може наистина някои да са по-сухи, а други - леко влажни.

Степента на изсушаване зависи и от избраната програма и активираните допълнителни опции.

# 479
Винаги пускам най-дългата програма, която е и за най-много кг. Тъй като нямам представа колко точно ми тежи прането. Ами ластиците на бебешките панталонки са си влажни към мокри. И много други неща излизат така. А нямам простор, важно ми е да са сухи. Ключът ще са настройките явно, само да ги разуча. Но ето сега пак, изсушила ги е уж преди час, оставих я да "почине" пипнах нещо по настройките, врътна дрехите за 2мин и спря.

Общи условия

Активация на акаунт