АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 283
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Аз имам безконтактен, но го използвам само за ореантир през ноща. Меря с електронен в дупето. После вече под мишницата, но под мишницата предпочитам с обикновен.

# 136
Моят е електронен, но контактен, става за ухо и чело, сравнявах го с живачен и знам, че мери точно на слеоопчието, на другите места по челото малко по-малко показва, не съм ползвала за дупе, ама то и преди 1г децата не са вдигали температура, пък после не ме кефи, на голямата вече й слагам нормален под мишницата (спиртен май се води), но тя като цяло рядко има темеператури.

# 137
Имам електронен за чело и 2 електронни за под мишнца. Този за чело дава отклонение около 0,5, но все пак го ползвам за ориентир вечерно време. Аз давам температуропонижаващи след 38,5 и то, ако детето е видимо отпаднало, ако не си го оставям да се бори.
2 хубави новини-днес вече не ми се надуват краката, вероятно е било от топлите дни-в големите цеги ще е ад. А другата е, че една от най- добрите ми приятелки е бременна. Ще си ги гледаме заедно живот и здраве, нейното ще е около нова година. 🥳

# 138
Чудесна новина , лека бременност и на нея !
Аз имам само един термометър за сега - електронен с гъвкав край, предполагам ще е удобен за дупе , но може би ще помисля за още един вариант за ухо евентуално.
Мен краката ми днес от 10 часа сутринта са на кебапчета , а тепърва след това започнах с разни дейности из къщи и сега ще излизам.Довечера сиг няма да имам глезени.
Magic1720 браво за пазара, аз искам някаква жилетка като твоята синята(само че момичешка) , но нещо не намирам тук.
Днес получих нещо като крампа в корема - болка и стегнати мускули за няма и минута.Това сега просто крампа на коремните мускули ли е или точно това представляват болезнените контракции се чудя...

# 139
Подобни жилетки две купих от Зара.

Ако ти харесват, ще потърся линковете.

# 140
Синята я взехме от Next, има най различни цветове
А по дебеличката е от George

И моята приятелка днес беше на фетална в 20седмица. Всичко нормално. Тяхната принцеса е съдействала, не като нашия калпазанин да се крие.
Много съм емоционална, преди ми се насълзяваха очите като се радвам за някой, сега направо си рева и докато обесня на хората, защо. Такъв рев, че чак не мога да кажа, че е от радост. Казвам го защото, едно момиче близко на семейството ни днес ми казаха че е бременна след 8 ми опит инвитро, в 7ма сед., на 25 години е, поревах си цяла сутрин Grinning

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 15:11 от Magic1720

# 141
  • София
Аз от днес съм болнични за пръв път 14 дни, заради преумора и стягания в корема, за които си пия магнерот.
Искам да попитам какво ви пише в болничния лист на диагноза, защото на мен ми казаха, че всичко с бебето е наред, но на самия болничен пише “заплашващ аборт” и се притесних

# 142
Аз от днес съм болнични за пръв път 14 дни, заради преумора и стягания в корема, за които си пия магнерот.
Искам да попитам какво ви пише в болничния лист на диагноза, защото на мен ми казаха, че всичко с бебето е наред, но на самия болничен пише “заплашващ аборт” и се притесних
Аз така бях шашнала колегите през първата бременност, въпреки, че знаеха, че ще излизам болничен пожелание. Не бях прочела изобщо диагнозата.
За да има основание да си болничен пишат заплашващ аборт или започнало раждане преди 36 седмица. Съвсем стандартна диагноза са ти написало в случая. Такова ще пише на всичките ти болнични.

# 143
И при мен пише "заплашващ аборт", все пак трябва да се запише нещо, не се стряскай.
Лека бременност

Аз така бях шашнала колегите през първата бременност, въпреки, че знаеха, че ще излизам болничен пожелание. Не бях прочела изобщо диагнозата.
За да има основание да си болничен пишат заплашващ аборт или започнало раждане преди 36 седмица. Съвсем стандартна диагноза са ти написало в случая. Такова ще пише на всичките ти болнични.

# 144
Аз съм в болничен от 9седм и диагнозата също ми е заплашващ аборт. Бъди спокойна така си пишат☺Почивай си и стяганията ще спрат😊

# 145
  • София
Благодаря ви, момичета! Много ме успокоихте 🌸 даже вчера го гледаха, че вече тежи 640 грама в 23 г.с, на феталната също казаха, че е много хубаво бебче, но пък като го прочетеш после това в болничния и се стряскаш

# 146
Днес бях на ЖК, точно в 25гс, 790г е бебето, засега всичко е наред, ма моето кръвно след храна и кола е 90/60, утре ще ходя да пускам изследвания сутринта.

# 147
  • София
Първият ми болничен за 14 дни беше с диагноза заплашващ аборт. Вчера ходих за втория, там видях, че пише - лъжливо раждане преди 37г.с. Той ще ми е за месец, изпратиха ме да го оставя в друга сграда за ЛКК и да си го взема след два дни. Нищо не ми казаха да плащам.

# 148
  • Бургас / Славейков
И на моя болничен пише същото.От третия месец съм в болнични ,но директно ми писаха по 30дни.И като ходя на консултация ,ми продължават и болничния докато дойде време да родя.Дори за този месец  проверявах утре трябва да ми го преведат .За термометрите аз имам живачен ,имам и електронен за челото ,може би и двата ще ползвам.Другата седмица съм на консултация.Нямам търпение да видя колко е пораснало и да питам и този доктор за пола .BlushЕй така може би тайно се надявам да са сгрешили на феталната морфология .А последната в 32седмица ли беше?

# 149
Аз накрая намерих време да пиша.
Бях на преглед, мериха ме, слушахме ❤. Щастлива съм, че ми разрешиха да пия лекарствата за сенна хрема, че се бях притеснила. Нали тук лекуват само с парацетамол 😂
Имам обаче хемороиди, без да имам проблеми с ходенето в офиса. Някакво налягане се променяло и било нормално… не знам ако от сега се започва, какво ще е като родя 😵💫
Започнаха ми и едни болки в кръста и таза, но йогата помага тях. Ходя  веднъж седмично в студио с тренер и се старая 2/3 пъти да правя у нас по ютуб. А плуването ми помага за болки в гърба. И сега се сетих че утре ми е ден за басейн и точно няма да влезна в банския този път 😃
Момичетата, които пазарувате вече. Какво количество дрехи купувате? Аз си нямам идея… тук идва и един бокс с полезности в него, даже не съм чела какво съдържа, но предполагам е улеснение за такива като мен, които освен че не знаят какво им трябва, не си правят труда да съставят списък 😃

Меджик, какво точно не ти хареса в Нуна-та. Питам защото идея си нямам какво се гледа в една количка- аз гледах да се сгъва лесно и да не е 1млн килограма. А и да не е ниска (Косато например са ми изключително ниски, ние с ММ сме височки).

Общи условия

Активация на акаунт