Многодетни мами 6

• 15 314
  • 289
  •   1
Отговори
# 135

Да, видях го лично аз! С противоречиво мнение съм, но все пак подписах! Не е ли късно?

Свате, защо така не получаваш детски? Стискам палци да се уредиш да ги получаваш тези мизерни 18-20лв. Не са кой знае какво, но защо да ги оставяме на държавата! Кой освен мен, сред тук присъстващите, получава нещо от социалните?

А за синеоките - то синеоки Мама цоцоланка ги харесваше,не знам щерката към кои ще се ориентира! Но просто моята щерка е Принцесата и граховото зърно!

# 136
Свате, защо така не получаваш детски? Стискам палци да се уредиш да ги получаваш тези мизерни 18-20лв. Не са кой знае какво, но защо да ги оставяме на държавата! Кой освен мен, сред тук присъстващите, получава нещо от социалните?
Щото бруто дохода ни надхвърля изискуемата сума - затова. Разбира се никой не се интересува че след удръжките е с 200 лева по малко...
Ваня, бе много голяма разлика става - освен да дам на Цоцоланка големия , пък на теб малкия... или да чакаш още некоя година пък да се пробваме по още един път? Ама да не продадете морето до тогава...

# 137
Здравейте,
И аз се подписах, но не вярвам нещо да стане, поне за тази Коледа.
Получавам детски и никой нищо не ми е казвал или искал за ученика. През ноември си получих парите. Какъв е срокът за тези бележки от училище?

# 138
Няма да го продадем-тепърва ни предстои да го наследим.Тя докато стане работата има време.

# 139
# 140
Свате, май ги загрях тези торенти за какво става дума! И сега тегля Том и Джери! Но нещо този курс не мога да го отворя - страницата все не се отваря!
Дано след раждането на принцесата - да взимаш детски - не заради сумата,а заради принципа!

Вече съм в армията на безработните! Да ми е честито!

Днес в 24 часа видях една много хубава статия! Ще я копирам в другата тема за Клуба! След поне 5 мин!

# 141
Секстет, нещо не разбрах за какво гласуване става въпрос, защото тъй като имам много малко време за преглеждане на форума и предпочитам да го прекарам при вас, май изоставам с другите темички  Embarassed.

В Клюкарника има годишни номинации за 2006 в най-различни категории. В категорията БАНДА НА ГОДИНАТА сме номинирани и ние, многодетните мами. Всеки може да гласува според собствените си предпочитания.
За съжаление Априлките от отчетните опорочиха забавлението като се спуснаха в агитации из останалите подфоруми и дори регистрираха мъжете си, само и само да получат повече гласове. Много грозно ми се видя. В края на краищата беше въпрос на популярност, не на агитация. Както и да е.
Това, което ме направи много щастлива, е фактът, че не просто сме номинирани, но и има много хора, които са гласували за нас. Момичета, това значи, че ние съществуваме в очите на хората като общност, а не просто като жени, родили повече от две деца. Това означава, че ни разпознават като колективен образ, като хора, които имат обща кауза и идея и не мога да си представя по-хубава новина. Това, че ние се подкрепяме взаимно, споделяме идеи, радваме се и се ядосваме заедно, се оказва значимо не само за нас. Нали това е част от нашата кауза - да променим обществения образ на многодетното семейство, да го превърнем в положителен. Признанието в тези номинации за мен е признак, че вървим в правилна посока.

# 142
Не искам да разочаровам никого, но.... Преди тези отделните категории имаше едни общи категории. Там всеки можеше да даде предложение за това кой коя номинация му приляга! Първо аз,а после и секстет предложихме банда на годината да бъдат Многодетните мами! От там идва и нашата номинация за банда! Радостното естествено е,че много хора са гласували за нас! Ние по принцип смятам,че сме обичани във форума! Поне това е моето наблюдение!!!

И малко офф - Лъчо днес надвечер ми се обади по мобилния и ми каза,че ще водят свекъра в болницата. Там доктора очи в очи е казал на Лъчо и на брат му, че на свекъра му остават броени дни живот! Получил е втори инсулт, дори не са искали да го приемат в болницата! Свекъра е 31 набор! Казах на майка да не бърза да се прибира в Дч,че не се знае! Ако и нещо такова дойде..... предпочитам да имам опора до себе си!

# 143
  • Варна
Здравейте,момичета! Grinning
И аз се подписах и дано нещо направят за нашите деца,но за тази Коледа се съмнявам.
Аз получавам детски и в началото на учебната година ни предупредиха ,че трябва да представим служебни бележки от училището в социалните ,че детето ходи на училище през новата уч.година.Нищо че съм носила преди няколко месец искаха нова.Занесох такава и всичко е наред продължавам да ги получавам.

Мамо Цоцоланке,съжалявам че са те освободили от работа.Трудно е с 1 заплата,но може намериш нещо по добро!Късмет!

Тук пада голям сваталък!И аз имам мома, а ма е малко височка за възрастта си.Мога още сега да я дам,защото щом стане от леглото и казва "Гладна съм!" Laughing

# 144
  • София
Илиева,и нашия батко е така-все е гладен,милия.Това е положението...децата растат.

Момичета,днес имах доста неприятни контракции,даже се замислих по едно време да отида до болницата,че незнаех какво да правя  Sad Почти четири часа все се появяваха,сега съм малко по-добре.Дано малкото сладурче не реши да излиза още,че му е раничко  Praynig Днес си взех болничния за 45 дни преди раждане. Мисля утре да посетя гинеколожката,да видим тя какво ще каже.Дано всичко да е наред,че не ми се стои в болница  Praynig

А за тази петиция,не се подписах,стори ми се някак несериозно.

Прочетохте ли за Коледния купон,който организират момичета от форума?Ще бъде в Театър Ателие 313 в Красна поляна.Ако не съм родила дотогава,записах Анди за купона  Wink Ако искате елате и вие.Надявам се да е весело. Joy

# 145
Теди и аз записах Мати. Радвам се, че ще се видим там. Simple Smile

# 146
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Павел  на ani69  има ден рожден   bouquet  Весел празник и най-сърдечни пожелания !!!  bouquet
 newsm10 newsm68 newsm51 newsm59  Gift newsm18  ura Tada newsm19 Tada moresmile Tada bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni  261uu newsm57 kyllmg smile3535  costumed034 newsm10
Мама Цоцоланка ,миличка това е един предстоящ неприятен момент ,но е част от нашият земен живот,добре все пак,че доктора е бил откровен!
отивам на служба и на обяд пак ще пиша-днес АНДРЕЕВДЕН

# 147
момичета влизам да ви почерпя за здравето на Павката

# 148
Павел  на ani69   Честит рожден ден! Здраве, усмивки и много подаръци да получи!!!!!!

ani69 - влизай по-често тук!

# 149
На Павел - щастие , здраве успех в училище и много любов! (време си му е !) newsm18  ura
Цоцоланке, направи си регистрация в http://torrents.linkos.bg/details.php?id=67016 - Безплатна е! Доколкото разбрах вече са качени там.
Ама шефа каза ли си тежката дума, кого е избрал?
Свате , тежък е този момент - раздялата с близък човек. С теб сме и те подкрепяме!
Да не ви разказвам за моя свекър дето ни покани през Май на вилата си с преспиване и поради ограниченото пространство ние си носехме палатката, но той не даде да я опънем , щото - Щели КолЧЕтаТА ДА МУ НАПРАВЯТ ДУПКИ НА МОРАВКАТА!!!
Цвете, аз съм активирала всички Декемврийки от отчетния форум, (Теди, давай ги Януарките) всички ме подкрепиха с удоволствие! Фапуа и Бъбс също са членове там! Ама нашето не се брои за провокация нали?
Илиева, тепърва ще видиш ти какво значи пубертета - моя баткото яде като змей през горе-долу 2-3 часа.
Теди , къде си се разбързала! Аз съм преди теб, чакай си реда! Пиеш ли папаверин или нещо друго?
Днес пак ми е ден Х - за бойлера - стискайте палци!
Още 7 дни TO GO!

Общи условия

Активация на акаунт