Многодетни мами 6

• 15 311
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честит Рожен Ден на Павел на Ани69!Много усмивки и щастливи мигове! newsm59

Честит Имен Ден на Анди на Теddyvas!Да си носи името със здраве дълги, дълги години! baloni

Честито на Дидка за изпита! smile3525

Теди, стискай, задават се празници, къде отиваш?Ох,и аз като се сетя че бях на генипрал през цялата бременност и не устисках-38 дена по-рано-2.850х2 newsm10

Гланг,радвам се за    bath1 а това за  newsm41 беше върха!

Мамо Цоцоланке,съжалявам за лошите новини около свекъра ти! Weary!Бъдете силни, това са нещата от живота!

Днес бях на родителска среща на каката.С успеха е много добре.Иначе нищо ново.Дисциплината като цяло е лоша.Момчетата се бият и си викат"педераст",момичетата-"глупачка".Но това ,което ми събра погледа става в съседното училище ,където момичета от 8кл. правят секс за 2 лв.Боже, какво става с децата ни! newsm12

# 166
Макар и в края на деня -
Ани69, честит Рожден ден на Павел! Да ти е живо и здраво момчето! smile3525

Тeddyvas, честит Имен ден на Анди! Много усмивки и късмет! newsm67

# 167
  • София
Благодаря на всички ви!

Hug Hug Hug

# 168
  • Варна
Уааа, писах, писах и се затри!

Първо - честит имен ден със закъснение на именниците! Да ги пази и закриля св.Андрей!   bouquet

Мамо Цоцоланке, съжалявам за това, което ви се случва! Дано поне човекът усеща, че е обграден с любов и грижи до последно! Дано съпругът ти е силен и понесе този удар смело! Хората, които сме обичали, винаги живеят в мислите и спомените ни, независимо колко далеч и на кой свят са!

КланГ - Честита баня!  Wink Това поздравление го имало само в БГ.

И аз да кажа - ако някой има телефона на Рени (с трите руси момиченца и момченцето) от Варна, нека го даде. Ще ми се да се видя с нея, да обменим опит.  Laughing  С нея малко се познаваме, защото най-голямата й кукла беше в 1 клас с дъщеря ми в началния курс.

# 169
Здравейте!Искам да ви се оплача.Вчера заведох малката на балет.Записах я още септември,тя сама изяви желание,даже се учудих от къде и е дошло наум.От начало и стана толкова интересно,че вече не искаше да ходи на детска градина(не и било интересно).Започна още от вечерта да прави уговорки и да плаче.Аз отстъпих и започнах да я взимам на обяд.Реших,че има проблем в градината.Последните 2-3 пъти започна да прави същото и на балета-"стой тука при мене;не искам на балет;ще спя на дома и т.н.".Предния път реших да остана за малко,но госпожата явно не одобрява и ми направи знак да изляза.След като съм излязла тя е отказала да играе и само гледала.Донесоха ни модел за рокля(за новогодишното тържество).Аз мислех,че това ще и хареса,но не,не познах.Вчера се повтори същото.Репетераха на сцената,а нашата се хвана за мен като пиявица(не ме пусна и рева-голяма излагация).В случая ме дразни това,че не мога да повлияя на детето си.С по-големите такъв проблем не съм имала,каквото им кажа това правят(с желание или без).Това малкото е ужас.Толкова я чакахме и толкова и се радваме,а тя все сърдита,сутрин се събужда сърдита и вечер пак така.Е,оплаках се!На времето много се карах с майка ми.Един път в такъв момент и казах,че ако можех да си избирам родителите никога нямаше да избера нея.Това тя го помни още и даже ми го пожела същото.Къде греша?Не искам да стана като нея.

# 170
Смейте се вие , ама питате ли ме как мъкнах голямата тенджера с вряла вода из къщата 10 дена? Не се бях замисляла колко много значат удобствата на цивилизацията! Отгоре на всичкото удоволствието ми излезе 120 лева, ама в тоя момент бях готова и 200 да им дам само най после да потече пуста вода!
Ваня, моя малкия е роден към края на годината и е видимо по дребен и несръчен от останалите деца. По -нисък е с почти една глава и понеже е злояд ( 20 кг.) разликата е огромна. Преди няколко седмици се връщаше тъжен от училище накрая си каза че едно дете му взима паричката всеки ден не ми казвал "да не се карам" - ходих - оправихме се, сега от 3 дни ме навива да го преместя в друг клас или училище - оказа се че някакъв Кирчо го тероризира, в  понеделник пак ще ходя! Да не би да е сходен проблема - опитай да разбереш, нещо има за да иска да ходи и после изведнъж.... Да не се подиграва някой - нещо такова. Може госпожата нещо да не и допада....
Днес ходих на предоперативни иследвания и живот и здраве с док се разбрахме на 8.12 в 7 сутринта да се видим. Ох, шубе ме е... още 6 дни!

# 171
Ваня, а поговори ли с учителката по балет? Помоли я за съдействие. Обясни й с какво желание е тръгнало дете, а сега явно има проблем и ти искаш да го решите заедно. От детето е по-трудно да разбереш защо е стресирано.
И не се притеснявай. Явно твоето момиченце е с характер. Такива сме си ние жените, като си наумим нещо и край. Ни се водим, ни се караме. Мъжете и синовете са по-лесно манипулируеми Joy Joy Joy, но май с дъщерите не е така.

Ей, ама как се изказах компетентно без да имам дъщеря Crazy, но никой не знае какво ни готви бъдещето Thinking

Кланче не се смеем, това беше с най-добри чувства и за повдигане на духа.

# 172
Ваня, все едно за мойта Герганка чета!!!
Толкова пълно съвпадение, направо не мога да повярвам!
Същата е - от миналата година ходи на танци в градината, а сега - не иска, само седи и гледа. А обича да танцува. И цял месец ме врънка всеки ден - "хайде да ме вземеш на обяд, да дойда в работата ти, да не ходя на градина................"
Сърди се за всяка дреболия - като падне - "Вие сте виновни!", ако не й разреша нещо започва едно крещене, удряне, блъскане.
Единственото ми обяснение е че има нужда от повече внимание и най-вече да прекарва повече време с мен. Когато сме само двете се държи идеално. Обаче как да стане? smile3538 newsm77
При нас Гери е по средата и донякъде мисля че ревнува от малката, но директно не го показва, а пък за градината съм сигурна, че няма проблем там, виждам, че се разбира и с учителките и с децата...... Но и аз съм притеснена от такова поведение....

# 173
Ами то същото беше и в детската градина преди това.В градината срещам разбиране от госпожата(тя има 2 момчета и много си я харесва).Там имаме подобрение.Сега в балета госпожата казва,не е там да ги бави,а да ги учи на балет.Тя е най-малката там.Притеснява я вниманието на другите деца към нея.Не обича по-големите да и се радват.Със всичко ново свиква много бавно и трудно.

# 174
свекъра почина.... тъпо ми е.......... все съм до Лъчо....

Хубави и приятни почивни дни!!!!!! Обичам ви!

# 175
Цоцоланке, моите съболезнования.  action032

# 176
  • Пловдив
Цоцоланке, много съжалявам за загубата! Flowers Rose Flowers Rose

# 177
Цоцоланке моите съболезнования Sad

# 178
  • Варна
Цоцоланке,приеми и моите съболезнования! Flowers Rose

# 179
Цоцоланке, съжалявам за загубата и за мъката ви.

Бъдете силни заради себе си и децата си.

Общи условия

Активация на акаунт