Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 34 005
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Според мен мацката просто обърка темата Simple Smile Не е като тези, които се появяват и казват "Ей на, от години опитвам, това е положителния тест, успех ви" Simple Smile не виждам да се фука, просто проблема й не е за тук Simple Smile

# 106
Нормално е да се обърка човек с толкова много теми.

# 107
За мен объркването идва от заглавието на настоящата тема, съгласна съм с Инферия

# 108
Ако е така добре, също мен се радвам на полцителен резултат на жени опитващи дълго ,но такива забеменели от 1 опит и влезли само да си качат теста за да се покажат едва ли не, не ми допадат.

# 109
Ама тя жената не е конкретизирала от първи или 20ти опит е забременяла. Просто грешна тема. Голяма работа.

# 110
Относно Матеева, чувала съм хубави отзиви за нея. В началото, когато все още се надявах да нямаме проблем и не беше открит, ходих при нея и съм с много хубаво впечатление, назначи ми обичайните като за начало, спермограма и проходимост на тръби. Да си кажа честно се уплаших и прекратих търсене на проблема, но вече след още половин година се ориентирахме към друг специалист,просто защото ме хвана срам да се върна при нея при положение, че не съм я посещавала толкова време, ама как да й кажа, че просто не бях готова да тръгна по този дълъг път... Успех

# 111
Mrvv , благодаря ти за мнението.
Аз запазих при нея и паралелно в Селена за мен , а за ММ за момента андролог.

# 112
Да ти кажа, много пъти съм си мислела, че ако така не бях постъпила може би вече щях да имам дете...

# 113
Не се упреквай , Mrvv Hug
ПП - Забравих да кажа,че дружката ,която има проблеми тръби е много доволна от д-р Ставрев,изписал е лечение за 3 месеца и след като минат пак ще е при него.

# 114
Минев е много добър.  При него беше инсето в Селена. Препоръчвам с 2 ръце.  Младия Ставрев ламти за пари.  Направи ми инсе, а аз ясно видях, че имам задържан фоликул, защото покрай толкова прегледи вече познавам видеозона и станах половин лекар.. Само се възползва  да вземе парите.  Не бих посетила.  Препоръчвам Милен Карагеоргиев при него си следях бременността, уникален лекар с голямо сърце.

Аз приключвам опитите, вчера теста беше + днес избледнява, имахме 1 единствен опит снощи и днес здраво ме хвана цистит.  Тровя се с бускулизин цял ден. Откакто родих нямам 2г никаква цервиклана слуз и секса е адски болезнен.  Не знам на какво се дължи.😐😿

# 115
Ами жената е останала доволна от д-р Ставрев.
Не съм ходила при него.
Имам само стари отзиви за д-р Топалова,като раждах при нея преди 13+ години.
Иначе за д-р Минев и аз чувам само позитиви , обаче през онлайн записването на час не го намирам в списъка Thinking

# 116
Да, защото записването става през телефона на акушерката му. Heart

# 117
Mrvv, и аз имам такъв "проблем" с един лекар, който ми се ще да ме следи един ден живот и здраве. Трябваше да отида между 1-3 ден на преглед при него, след това сигурно летрозол щеше да ми даде. Но така и не отидох. Тогава не отидох, защото не бях готова, а след това направо отидох в Щерев. Честно казано не съжалявам за избора си, защото той не е репродуктивен специалист, но един ден ми се ще да се върна при него.
Fayona, чакаме те! Какво стана с ендото?

Аз днес бях на ендо. Коригира ми дозата на еутирокса малко, че за месец след първоначалната корекция е скочил доста (но и аз бях в стимулация). Свърших всичко дотук. Сега чакаме цикъл. Не знам как обаче трябва да се случи. Изписали са ми противозачатъчни след пункцията, които аз пия, за 10 дни. Явно след това трябва да ми дойде. Имам усещания, боцкания, придърпвания, леко зацапване... което може и да е заради пункцията, а може и заради хапчетата да е. Помня, че като ги пиех преди години, докато се адаптира тялото ми, точно така правеше. Дано не ми закъснява, че си съобразих графика за целия май с неговите евентуални дати Confused Много е трудно, когато се криеш като партизанин в работа и не можеш да ги предвидиш тези неща с по-голяма сигурност.

# 118
Аз в момента съм при Минев, смесени са ми чувствата на моменти, но със сигурност Не те гледа в ръцете.

# 119
Аз харесвам Ставрев , не мога да кажа дали “те гледа в ръцете” . Пациентка съм на Матев и кабинетите им са един до друг , и винаги е пълно с хора . Чувам добри отзиви и от познати . Минев пък не е моя тип лекар . По принцип е добър , но не харесвам отношението му на моменти . Към мен конкретно преди години с първата Б , се отнесе зле . От всеки има доволни и недоволни , важното е да намерим своя доктор ✌

Успех на всички 💙

Общи условия

Активация на акаунт