Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 33 986
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Честито Възкресение Христово и от мен!

Bellflower, тихичко честито и до щастлив и пухкав финал! 🍀

Мерси момичета за разясненията относно протеина. Сега искам определено на си купя,та вашите съвети са ми много ценни, като човек, който никога не е взимал.
И аз много се поддавам след О, а отделно и аз съм по стъпките ня ин витро, та...ще ми е нужно...

# 46
Bellflower Честито. Лека и успешна и до финал.

Момичета, суроватъчният протеин не вдига ли много TSH-то? Аз спрях именно за това този тип протеини и търся растителен, но не съм намерила хубав. Пробвах няколко, но или са ми много сладки или имат вкус на пясък.

# 47
Пълнолуние, няма угодия Simple Smile Уви, всяко нещо ще е добре за едно, пък ще тормози друго. Всеки организъм реагира различно. Като с глутена Grinning ти си чела, че се вдига или при теб се е вдигнал?

Btw не ви се похвалих моето ТСХ Simple Smile След операцията беше 2.3, а сега самичко е паднало до обичайното си състояние
Скрит текст:

# 48
inferya Като намаля глутена и млечните и хормона пада, да. Иначе при подострият тиреоидит пиех суроватъчен протеин и при мен TSH се вдигна от 0.0033 на около 8.3. Може би е и заради навлизане на втората фаза на болестта. После разбрах, че суроватъчният протеин може да вдигне хормона.

# 49
Христос Воскресе!  Аз съм нова във форума и се надявам да ме приемете във вашето скромно семейство.  С годеника ми опитваме за детенце от 1г.  Аз съм на 29г и от 23 годишна съм с поликистоза, ИР и задържам фоликули( истинска агония)  . Преди дни ходих при много добър ендокнринолог и ми назначи купища изследвания и след тях лечение. Моя е на 36 и Май месец ще си прави спермограма и ще направим стимулация на овулацията ми в клиника Ню лайф.  За сега лекаря ми изписа вечер Сфем да приемам, сутринта Витекс и Пикозитол.  Миналия месец бях на сайкъл баланс.  Успех на всички ви.

# 50
На мен TSH ми падна значително, след като отслабнах. Даже пия символично количество хормон. Не бях чувала това за протеина, но не съм и пила редовно, че да го забележа. В четвъртък съм на ендокринолог, ще я разпитам. Аз като цяло искам да си намеря качествен телешки хидролизат, но, уви, май е непосилна задача в България.

# 51
stonefaced И аз имам едни излишни 10тина кг. Иначе, виж в Iherb дали има това, което търсиш. Доставят вече до България със Спиди, Danita ме светна. Няма да е бърза доставката, но пък на много продукти и цената им е значително по-ниска в сравнение с няколко български магазини.

# 52
Запис и благодаря за прекрасното орисване! Heart

# 53
Здравейте и от мен, да ни е успешна и плодотворна новата тема! Благодаря за темата и за сърдечното орисване! Да има хванати овулации и положителни тестове! Силно стиснати палци на всички момичета в процедура! Да са отлични стимулациите, богати на резултати пункциите, да се оплодят всички яйчица на отлични бластоцисти и трансферите да вървят гладко с положителен резултат! Чакам добри новини от всички вас! Включвам се и аз от днес на стимулация, нов старт, нов късмет!
За протеина, понеже взимам фанатично всеки ден от януари насам, наложиха ми закуска, така си реших пъзела, не съм забелязала да ми вдига ТСХ. А за iherb, имаше супер оферта на суроватъчен протеин, но над 2 кг., не става за Бг, защото надвишава допустимото тегло. Иначе поръчките идват за две или 3 седмици, в зависимост от склад в Европа или от Щатите. Но аз лично се родих откъм добавки Simple Smile))

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 00:02 от Danita 14

# 54
Здравейте момичета, не съм писала дълго време, но ви чета и ви честитя за успехите ви и на бременните им пожелавам щастлив финал! Аз днес съм на първи преглед при д-р Калчев в 6та седмица, надявам се всичко да е наред, но ми излязоха изследванията за Лупус антикоагулант, които пусках преди да забременея. Малко се притесних…. Какво ме чака и дали всичко ще е наистина наред днес…
Търся и чета, но няма много информация за това изследване, като видях резултата днес ми се сви сърцето, както всичко беше наред….Тъпото е, че преди изследването пих Еутирокс 25, не знам дали оказва влияние....

# 55
British cat, не ти ли казаха какво можеш или не можеш да пиеш преди изследването? Щом прегледа ти е днес няма драма Simple Smile

Предполагам си на НМХ, защото пита същото в другата група, но не знам на какъв. В нета за Еутирокс и взаимодействие с каквото и да е друго лекарство, имащо общо с кръвта и антикоагулантно действие, са посочени Кумаринови производни, но не знам да ги назначават на бременни масово. Може и да греша.

В синево за изследванията пише това за аптт:
Референтни стойности
Норма: 23 – 31.9 сек
Критични стойности: >70 секунди – риск от спонтанно кървене!
Терапевтичният интервал при лечение с хепарин е между 1,5 и 2,5 пъти повече от контролните стойности.
Т.е. ако си на нмх сега е нормално стойностите да са по-високи.

# 56
Изследването ми беше в списъка, даден от д-р Калчев след първи преглед при него. Нямала съм предишни аборти или нещо такова. Пуснах го докато правихме опити и понеже го пращат в Германия отнема поне 2 седмици за резултатите да излязат. През това време забременях, не съм на никаква терапия, пия само витамини за бременност.

# 57
Записвам се и аз в новата тема, момичета прекрасни. Честито на bellflower, специални благодарности на Анабел за орисването! Стискам палци на stonefaced! Както и на всички останали! 🤞🤞🤞💖💖💕

# 58
Момичета, на мен днес ми е 32ви ден от цикъла, а от 2 дни имам само някакви кафеникаво бели частички, които нито мога да определя като течение , нито като кръв. Правих тест преди 3 дни и беше отрицателен. Цикъла ми е редовен принципно на 27-28 дни. Какво може да е това нещо…

# 59
Лилиум аз имах такива като имам киста в яйчника.  Отиди на един преглед.  Отчаяна съм през месец кисти, не знам дали стимулацията ще помогне, като нм излязат всички изследвания ще лекуваме ИР и от него ще се подобри овулацията.  Моя иска да плати ин витро процедура, но не искам такава тежка артилерия все още.  Нека открием причината, да се възстанови овулацията и мисля, че ще се получи.  Особено четох за починала жена след пункция и съвсем ме е страх от упойки. По-скоро ще се навия за инсеминация за сега.

Общи условия

Активация на акаунт