Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 35 153
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Тортелинкааа, честитооо!!! Браво, момиче, много се радвам. ❤️❤️❤️ Пожелавам ти лека и спокойна бременност с пухкав финал. Скоро да ни ръсиш с прашец. 🍀
Шантал, бързо оздравяване!
Литъл, дано да се похвалиш с хубаво ЧХГ.

# 631
Тортелинка честито и от мен! Пожелавам ти всичко да върви по вода и до пухкав финал. ❤️🥰

# 632
Честито Тортелинка, помня те разбира се. Много се радвам за теб. Пожелавам ти една лека и приятна бременност.

Честито и на теб Литъл.

# 633
Tortelina, ЧЕСТИТО! Heart Спомням си те аз и съжалявам, че последните година и половина си минала през толкова болка, но важното е, че сте останали силни и сега вече мечтата ви е на път да се сбъдне! Nature Star2 Стискам ти палци за лека бременност и до пухкав финал, много спокойствие и често да ни навестяваш с добри новини покрай прегледите! Heart Exl

Little Miss Ratatouille, докато ти пиша за добре дошла и ти вече си по-скоро за темата с отчетни.. честито! Nature Star2

Dreamer Heart, 4 първо качество е много добър резултат - ще си имаш за сега и по-нататък за братче/сестриче, ако пожелаете! Nature Snowflake

Кактус, и аз не винаги съм добре с имената.. Един пример, наскоро обърках една съфорумка и я питах докъде е стигнала с реденето на пъзела, така и не разбрах към кого е трябвало да бъде въпроса. Laughing
Благодаря ти за пожеланието! Все още има момичета тук, които са от преди мен в темата, така че стискам палци на тях да повлекат крак и да ни покажат как се прави! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 634
Fayona, благодаря, дано да бъде. Аз се включих, защото предполагах, че не е станало като се появи обичайното за мен зацапване, но беше 2 дни и спря. Ще се види след няколко дни.

Дано всяка една получи своята искана радост и после да се радва на здраво бебче Heart

# 635
Tortelina и аз те помня! Много се радвам за щастливата новина пожелавам лека и спокойна бременност!
Литъл честито и на теб, лека бременност!

# 636
Литъл , Тортелина , честито момичета!

# 637
  • София
Тортелина  ах каква хубава новина! Честито и до финал!

Little Miss Ratatouille
бих те съветвала да пуснеш ЧХГ+прогестерон, това зацапване не ми се струва ок, просто да се види как върви и дали ще имаш нужда от лекар.

# 638
Маце, това зацапване си го имам след секциото. Много изследвания, много прегледи. Всичко излиза окей, предполагат образувало се "джобче" от самото секцио, в което се задържа кръв до следващата менструация.
Сега имаше 2 дни и спря, с първата ми бременност беше същото.
Не искам сякаш да пуслам чхг и да следя и после пак да пускам.... Каквото, такова. Благодаря ти все пак 💗

Не бързам да ви благодаря, момичета, че е рано още. Нека има закъснение и хубави чертички, пък тогава. Не съм казала на мм дори, да съм сигурна първо. Иначе датата за мц е утре.

# 639
Скрит текст:

На живо не е сива, розовее, но с телефон толкова Neutral Face Ще видим след 1-2 дни пак

Тази марка тестове от години дават изпарителни черти. За по-сигурно си вземи Sure check или Clearblue. Clearblue особено са английски тестове и са много добри.

# 640
Аз цъфнах вчера,утре сме на прегледи.
В понеделник бяхме в Стара Загора,ухото на мм върви на операция,но утре така или иначе сме в Пловдив,ще го закарам на второ мнение от УНГ.

# 641
Здравейте! Искрено се радвам на всеки положителен тест, който се появи. Успех пожелавам на всички, нека всяка сбъдне своята мечта! А на тези които вече са видели двете чертички, пожелавам само положителни емоции да срещата с вашето бебче! ❤️🍀
Бях ви писала че докато чакам заповедта от фонда на един профилактичен преглед ми видяха раничка, която след като отидох на друг преглед се оказа че нямам. И утре поемаме към първият преглед преди инвитрото, ще ми правят pcr, преглед и на ММ sdi тест, надявам се че резултатите ще са добри. Тъй като това ми е първа процедура бих се радвала на всякаква информация от вас, как са преминали вашите стимулации и всичко останало което би ми било полезно (може и на лично). Благодаря ви за подкрепата и надеждата които давате! 🍀

# 642
Сън, стискам палци за успех и леко преминаване през всичко това.

Лисичке, дано се размине операцията, вижте още едно мнение наистина.

Ана, тук аптеките има само този и шуър. Шуър няма да си взема- когато бях бременна не ми отчете, а после вторият беше дефектен дори, така че без тях.
Просто ще изчакам няколко дни и ще разберем

# 643
  • София
Маце, това зацапване си го имам след секциото. Много изследвания, много прегледи. Всичко излиза окей, предполагат образувало се "джобче" от самото секцио, в което се задържа кръв до следващата менструация.
Сега имаше 2 дни и спря, с първата ми бременност беше същото.
Не искам сякаш да пуслам чхг и да следя и после пак да пускам.... Каквото, такова. Благодаря ти все пак 💗

Не бързам да ви благодаря, момичета, че е рано още. Нека има закъснение и хубави чертички, пък тогава. Не съм казала на мм дори, да съм сигурна първо. Иначе датата за мц е утре.

Имам и аз такова джобче, нямам зацапвания, но лекаря ми каза че са обикновено около овулация. Ти си знаеш как искаш да действаш.

Сънче успех в процедурата, има теми в Проблемното за целия процес.

# 644
Честито на всички, видели на скоро двете чертички и успех на тези, които чакат! Heart

Искам да попитам какво може да означава леко повишен прогестерон пуснат на 21 ден от цикъла (броя от същинското кървене, преди това имах 3 дни много леко зацапване, та от него може да дойде 24-ти ден). не съм засичала овулация.

Прилагам резултатът:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт