Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 37

• 26 037
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Матеа и Етеа (предполагам близначки)

# 301
  • София
И аз се впечатлих. Странно е, но някак интересно.

# 302
  • София
Азосена - абитуриентка Joy

# 303
  • Sofia
Светлан
Тонислав
фамилия Пепелянкова

# 304
Свадлина
Армира
Едвина

# 305
Свадлина
Армира
Едвина
Свадлина дали не е кръстена на свекървата 😁

# 306
Хаха и аз това си помислих. Сякаш идва от свада! Горкото дете…

# 307
Фамилия Бърборкови. Grinning

# 308
Танияна - една позната се казва така и видиш ли наистина не съм срещала друго момиче със същато име.
Също така Жара, бях изненадана, когато сезапознах с нея, протегна си ръката за здрависване и каза това има. Бях някак впечатлена.
Нестор е от мъжките, които са ме изненадвали. Някак не очакваш някой дя ти каже, че се казва така. Освен птицеброеца от Илияда.

# 309
Цветизара- около 60 годишна.

# 310
Танияна - една позната се казва така и видиш ли наистина не съм срещала друго момиче със същато име.
Също така Жара, бях изненадана, когато сезапознах с нея, протегна си ръката за здрависване и каза това има. Бях някак впечатлена.
Нестор е от мъжките, които са ме изненадвали. Някак не очакваш някой дя ти каже, че се казва така. Освен птицеброеца от Илияда.
Е, има много хора с фамилия Несторов. Едва ли са потомци на героите от Илиада... Grinning

# 311
Жарин (момче)

Сетих се за това дете, когато прочетох Жара.

# 312
  • София
За първи път чувам Жара, но страшно много ми харесва! Като разпалена жарава. Това, заедно с Есен, са много странни, но много красиви.
Вчера по ТВ - Сибин

# 313
Енчо и Доминика - брат и сестра 🙄 (като Цецка и Виктория)
Емилирина - бебе

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 00:04 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 314
  • Крайбрежен район
Енчо и Доминика - брат и сестра 🙄 (като Цецка и Виктория)
Емилирина - бебе

Енчо и Доминика нямат нищо общо по произход и звучене. Единственото общо между тях е, че едното е дядовско, другото бабешко. Докато Цецка е архаично, а Виктория едно от най-популярните имена в момента. Там наистина нищо общо.
Емилирина обаче ме спечели. Звучи ми като съвкупност от буквите на всички най-близки роднини. Satisfied Това е моят нов фаворит.

Едик
Кремелина
Цветислава
Илона
Филиана

Общи условия

Активация на акаунт