Отговори
# 390
Аз си усещам пулса, даже се вижда. Все едно някой те рита, но и небременна е така😀 Също може от черва, нещо, да ги имаш тези усещания.
Хубаво е да са в една лаборатория, но не задължително. След определена стойност обаче спира удвояването. Мисля 6000, нещо такова. Simple Smile

# 391
Няколко дена бях по-добре, сега пак целодневно ми се гади, повръщам по няколко пъти, трудно се храня. Снощи даже повърнах водата, която току-що бях изпила. Почнах да мисля дали е психически, защото когато не съм на работа, а когато съм вкъщи съм така. През седмицата почти не повръщам, само ми се гади. Когато се отпусна и кажа вкъщи съм, ще си почина и се почва всичко. Относно сънуванията - от няколко вечера и аз имам лоши сънища, не са свързани с бебчо, а просто лоши сънища. И аз се надявам по-бързо да минат тези седмици. Леко бременеене! ❤

# 392
При мен нещата са много сложни и неясни. Не искам да споделям още, защото е много объркано. Просто не вярвам вече нито на тестове нито на прегледи. Само чакам поредния преглед и изследване, от което ставам все по-объркана какво се случва....

Не знам има ли смисъл да сменя лабораторията и дали това би ме успокоило или объркало повече...

Извинявам се за странния пост, просто и аз не знам как да обясня случващото се 😔

# 393
Дими съсигурнст не е на 100% така, защото и аз познавам майка на бебе родено в 6ти месец, така че има изключения, но се надявам всяка от вас да бъде спокойна, защото влияем на бебчетата, бъдете спокойни, всичко ще бъде наред, знам звучи банално и сигурно сте го чували и миналия път когато се е случило нещастието, но наистина вярвам, че всичко ще бъде наред❤❤❤

VonBG❤❤❤

# 394
И аз усещам пулсации в корема, предполагам е моя пулс.

Момичета на мен много ми се спи и много спя като съм в къщи. На работа едва гледам и се въздържам, но като съм в къщи.... например днес станах в 9, още в 11 ми се спеше пак едва устисках до 12.30 легнах и до преди 20на мин спах. И сега мога да продължа ужас направо.

# 395
Добре че сме хоум офис все още, та си подремвам към 10:30-11 за 20 min и после към 13-14ч като част от обедната. Много се изморявам щ. Също последните дни вечер ме втриса. Слагам дълъг ръкав, увивам се в одеало и съм Ок, но хората около мен са по тениски. Не знам от хормоните ли е.

# 396
Сигурно е нещо от хормоните и мен ми е студено все,а попринцип не съм зиморничева.

Добре че сме хоум офис все още, та си подремвам към 10:30-11 за 20 min и после към 13-14ч като част от обедната. Много се изморявам щ. Също последните дни вечер ме втриса. Слагам дълъг ръкав, увивам се в одеало и съм Ок, но хората около мен са по тениски. Не знам от хормоните ли е.

# 397
А момичета има ли някоя без никакви симптоми?

# 398
Моите симптоми току затихнат и после пак, но сякаш съм една идея по-добре от няколко дни.
Коремът ми е подутичък, гърдите леко болезнени и вместо сутрешно гадене - вечерно такова. Втриса ме привечер и ми се доспива рязко!
Карам го лежерно и гледам да не се вторачвам много, много.....Забелязах нещо интересно. Явно с годините съм придобила някакакъв вид егоизъм и ми липсва всичко, от което се лишавам сега. Малки ритуалчета и удоволствия, които правят живота вълнуващ - чаша хубаво вино, ароматно кафе, секс, йога, каране на колело, суши, салса партита......Знам, че е временно и създаваме човече, но не очаквах така да се чувствам. Явно, когато изчакаш повече и разликата с първото е голяма, отново си на етап сякаш нямаш нито едно!

# 399
  • София
Същата съм с всичко описано, Мушица. Втриса ме от време на време и в различни части на деня. Днес съм в пика на изтощението си, като ходя ми се вие свят, изобщо... забава.

Симптомите при всички са различни и НЕ СА задължителни. Знам, че много бременни минават изобщо без, някои с много леки симптоми, други с много тежки... И от бременност до бременност при една и съща жена често е различно.

Знам, че някои дами се притесняват, че нямат или им изчезват симптомите, но това само по себе си не е проблем. Сигурно като четете толкова оплаквания и ви се струва странно, че няма при вас, но сигурно просто имате късмет ❤️

# 400
Втрисването и при мен го има , гърдите има ден са подути, има ден са меки. На мен също ми липсва чаша винце на терасата вечерно време , сутришното кафе , което обичах повече от вода....Изморявам се бързо! Следобед си лягам още от началото на бременността без тази дрямка не мога да изкарам деня и ме боли глава , ако не спя .
За кафето ми е кофти не исках да го спирам от раз а да пробвам без кофеин с повече мляко и т.н , но аз се отвратих и с мисълта на кафе и мирис🤮🤮. Аз от сладко минах на люто тези дни🤣

# 401
Мен също ме тресе почти всяка вечер, спя много. Не ми се гадеше, имах само леки киселини. Сега киселините изчезнаха, но от вчера се появи повръщане по веднъж на ден. Много ми се яде хляб и люто. По-силните миризми ме дразнят и като видя месо направо ме втриса. И на мен ми липсва вечер виното на тераската с една цигарка. Аз кафе пия. По едно късо кафе на ден. От него сякаш ми се оправя вкуса.

# 402
Я да попитам тези от вас, на които им е предписа прогестерон. Казаха ли ви до кога ще го приемате? На мен репрудуктивния ми лекар, ми каза да го взимам 3×2 до 10г.с. Аз имам още до края на 10г.с. и за после нямам вече рецепта. Чудя се не е ли раничко да се спира? Някак се чувствам спокойна с него. Тук в Германия, ако всичко е наред с показателите не ти казват, колко точно са излезли. Само ако има проблем, високи или ниски, тогава ти казват какво е излязло. На мен ми каза, че са перфектни. Все пак се чудя дали да не попитам, да ги удължим поне до 12г.с.? Thinking

# 403
  • София
Хубаво е да се спре по схема, а не изведнъж.
На мен репрото ми даде следната схема до 10г.с. съм на 3х2, после  в 11г.с. съм сутрин и вечер по 2, в 12 г.с. само вечер по 2 и в 13 вече нямам .
Най-добре се консултирай с  лекаря си.

# 404
Много ти благодаря. Не се бях замислила, че трябва да се спира по схема. Той не ми е споменавал подобно нещо. Задължително ще питам и ще настоявам да не се спира от раз. Сега прочетох и в други теми, че плавно се спирало. Хубаво е да имам на кого да задавам такива въпроси, добре че ви има! Hug

Хубаво е да се спре по схема, а не изведнъж.
На мен репрото ми даде следната схема до 10г.с. съм на 3х2, после  в 11г.с. съм сутрин и вечер по 2, в 12 г.с. само вечер по 2 и в 13 вече нямам .
Най-добре се консултирай с  лекаря си.

Общи условия

Активация на акаунт