Отговори
# 555
Краси, искрено съжалявам за болката ти. На никого не пожелавам таковя нещо. Успокой се и вярвай, че другият път ще е прекрасно всичко! Успех с възстановяването!
За козметик не зная, но да ви кажа не се доверявам на всяка. Моята винаги ми е казвала, че ако забременея, да я предупредя, аз пък не съм ходила скоро 😄 Споделих и преди, че намерих един сайт, който разделя козметиката на безопасна за бременни и за кърмещи. Много от продуктите, които ползвам, учудващо се оказаха непрепоръчителни-дори и част от слънцезащитата, въпреки че са от медицинска козметика, а не от дрогерийна. Аз и за фотоепилацията не намирам вреда, ако в зоната на крака или ръце, ама не смея да рискувам да си подновя процедурите.

# 556
Здравейте при мен нещата приключиха,оказа че развитието е спряло,доктора ми препоръча медикаментозен аборт който бил много по щадящ организма вместо кюретаж.Та сега в събота съм на преглед след цялата процедура да види какво ми е положението.На вас желая пухкави и здрави бебчета на финал ,бъдете здрави🍀🍀🍀

Съжалявам, Краси. Бързо възстановяване и дано скоро да имаш успешен финал!

# 557
Дами имам светло кафяво зацапване моляви молете се за мен пак в 9.г седмица много ме страх в спешна съм имали със зацапване

# 558
Бъди спокойна. Сигурна съм,че всичко ще е наред ❤ обикновено кафявото е стара кръв и казват, че е "най-безопасното".

Дами имам светло кафяво зацапване моляви молете се за мен пак в 9.г седмица много ме страх в спешна съм имали със зацапване

# 559

И аз съм по същия начин..с кафяво зацапване. За втори път ми се случва като и двата пъти беше след преглед. Не знам дали е съвпадение. Аз слагам Утрогестан и пия Дуфастон.
Дано всичко мине бързо 🍀
Не се притеснявай.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 16:58 от Александра1911

# 560
Има ли някоя от вас която сънува повече? От както съм бременна, дори от преди това сънувам много, ама много. Тази нощ сънувах,че вече съм родила и нещо с бебето не е наред, наясно съм че подобни сънища са нормални,въпреки че в будно състояние съм най-позитивния човек и не мисля грам негативни неща. Също така взех да заформям корем, съседи са питали приятеля ми дали не съм бременна, като не е да сме се похвалили на целия квартал😂  не мисля,че съм качила повече от 2-3кг, просто вече имам корем малък,но го има.

# 561
И аз сънувам доста. Особено първите две седмици преди положителния тест, такива сънища никога не бях имала. Все едно наистина се случваше. И имаше някои, които си бяха кошмари. Преди няколко седмици пък сънувах, че имам кръв като по време на цикъл. Според мен не го мисли. Сигурно на подсъзнателно ниво се притесняваш за предстоящите БХС или пренатален и оттам ти идва кошмарът.

И аз имам много малко коремче. Само аз си го знам и ако го покажа на мъжа ми сутрин. Laughing С дрехи не се забелязва. Но имам един по-стегнат клин около корема, който преди винаги ми е бил удобен. Ами вече не ми е удобен, много ми стяга.

Има ли някоя от вас която сънува повече? От както съм бременна, дори от преди това сънувам много, ама много. Тази нощ сънувах,че вече съм родила и нещо с бебето не е наред, наясно съм че подобни сънища са нормални,въпреки че в будно състояние съм най-позитивния човек и не мисля грам негативни неща. Също така взех да заформям корем, съседи са питали приятеля ми дали не съм бременна, като не е да сме се похвалили на целия квартал😂  не мисля,че съм качила повече от 2-3кг, просто вече имам корем малък,но го има.

# 562
Благодаря Ви дами , приета съм в АГ отделението заради отлепване но на документа пише заплашваш аборт 😭. Имаме сърдечна дейност аз съм 8+6(по инерция ви писах 9г.с ) ,но бебчо отговаря на 10г.с лекарката каза , че това е добре. Стискайте. Палци да остана  с вас..

# 563
Ще останеш, вярвам го❤
Тази диагноза дали е истинска или такава е клиничната пътека? При предната ми бременност като взех болничен 5ти месец също пишеше заплашващ аборт и при въпроса ми как така (защото на мен ми нямаше нищо) ми  отговориха,че така пишат...

[quote author=Kaderay27 link=topic=1438336.msg44757449#msg44757449 date=1652465268]
Благодаря Ви дами , приета съм в АГ отделението заради отлепване но на документа пише заплашваш аборт 😭. Имаме сърдечна дейност аз съм 8+6(по инерция ви писах 9г.с ) ,но бебчо отговаря на 10г.с лекарката каза , че това е добре. Стискайте. Палци да остана  с вас..
[/quote]

# 564
Ще останеш, вярвам го❤
Тази диагноза дали е истинска или такава е клиничната пътека? При предната ми бременност като взех болничен 5ти месец също пишеше заплашващ аборт и при въпроса ми как така (защото на мен ми нямаше нищо) ми  отговориха,че така пишат...

[quote author=Kaderay27 link=topic=1438336.msg44757449#msg44757449 date=1652465268]
[/quote] Не знам нямам идея но имам един може би затова слава на Бога сега нямам никакво зацапване след една система Благодаря много Бог да ви пази

# 565
Не се настройвай негативно. Моята лекарка ми каза, всяко прокървяване е аборт в ход и трябва да се следи. Аз и казах, "Аа, никакъв ход! Вътре да си стои." Реално и прокървяването и отлепването са рискови състояния, които трябва да се наблюдават.
Това, че са го написали по този начин, не значи че няма да стабилизират нещата. Терминология.
Благодаря Ви дами , приета съм в АГ отделението заради отлепване но на документа пише заплашваш аборт 😭. Имаме сърдечна дейност аз съм 8+6(по инерция ви писах 9г.с ) ,но бебчо отговаря на 10г.с лекарката каза , че това е добре. Стискайте. Палци да остана  с вас..

# 566
И аз бях в болница с прокървяване- системи лежане и всичко уж се нормализира, но понякога по хартията има кафеникаво зацапване. Пия утрогестан 2*2 , лежане , пазене. Доктора казва всичко е наред, но човек може да се побърка. След спонтанен аборт , човек няма как да е спокоен. Силно се надявам и се моля всички да си гушнем накрая смисъла на живота 🙏❤️
И има ли някоя дама от Пловдив ,която ходи в Селената ?

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 22:45 от Chereshkaa

# 567
Спокойно! Вярвам, че всичко ще е наред, трябва ти просто почивка. Аз също мисля, че това го пишат, защото терминологията е такава и просто такава е практиката. Има си сърце, което бие, казваш че си 8+6, което е 9, а то отговаря на 10г.с. Просто малко повече почивка и се довери на лекарите. Стискам ти палци. Дръж ни в течение, какво се случва. Heart
Цитат на: Kaderay27
link=topic=1438336.msg44757449#msg44757449 date=1652465268

# 568
Kaderay, бъди спокойна! Състоянието ти е много често срещано, а лекарите са длъжи да го запишат като “Заплашващ аборт”. Имам вече 3 листа с такова определение и първият път като отидох и го написаха много се изплаших и попитах. Обясниха ми, че щом си там значи автоматично си “патологична бременност”, а най-честото основание за проблем в ранна бременност е “заплашващ аборт”. Това са приетите медицински наименования и звучат стресиращо за нас. Вярвай, че след като се чувстваш добре и слушаш лекарите, всичко ще бъде наред!

# 569
Kaderay стискам палци всичко да е наред и скоро да сте си вкъщи, а то ще бъде. Някоя мама да има болки в кръста?Имам една тъпа опъваща болка, отдавам го на разширение на таза.

Общи условия

Активация на акаунт