Отговори
# 570
Да, аз съм с болки ниско в кръста.
Някъде от 9г.с. започнаха всеки ден, преди това бяха по-рядко.

Kaderay стискам палци всичко да е наред и скоро да сте си вкъщи, а то ще бъде. Някоя мама да има болки в кръста?Имам една тъпа опъваща болка, отдавам го на разширение на таза.

# 571
Не гледай какво пише на документа! Това е най-лошия сценарий. Понякога пишат и по-тежки състояния, за да си вземат каквото си вземат от касата. Бъди спокойна, че си под наблюдение. Предполагам ти вливат и системи.
Със сина ми лежах за същото, след терапията, която ми приложиха в АГ-то всичко беше наред.
В сигурни ръце си, само спокойно! 

Благодаря Ви дами , приета съм в АГ отделението заради отлепване но на документа пише заплашваш аборт 😭. Имаме сърдечна дейност аз съм 8+6(по инерция ви писах 9г.с ) ,но бебчо отговаря на 10г.с лекарката каза , че това е добре. Стискайте. Палци да остана  с вас..

# 572
Kaderay писала съм и преди, но аз като бях така исках някой да ме накара да се почувствам спокойна. Моят заплашващ аборт и кървене ( ярко), зацапване след това месеци ме събуди преди малко и иска да кара колело. ❤ Стискам палци ❤

Нещо, което се казва нон стоп, но бременност с бременност няма еднаква. Опитвам се да свикна с това и да спра да се страхувам също. Бъди спокойна и скоро ще си говорим за колички и кошари.

Бяха ми изписали много прогестеронови препарати, спазмолитици. Лежане ежедневно, влизала съм няколко пъти в болница, единият за 5 дни. Неприятно е но си заслужава всяка система. ❤

# 573
Вчера се записах за ЖК. Точно 11 седмица съм от днес. От прегледа не съм много доволна, почти нищо не каза, но важното е, че бебчо е със сърдечна дейност, каза, че е много активно и шава. Което не знам ок ли е? Пусна ми микробиология, изследвания. Аз обмислям с тях да си пусна и други платени като - Д-димер заради тромбофилията ми и терапията, също ТСХ, може би витамини, чудя се и за прогестерон.

# 574
Спокойно, Kaderay и аз лежаш със същата диагноза, но аз бях с обилно кървене. Държаха ме 10 дена в болницата защото на 5тия ден остановиха отлепяне 13мм и съсирек. Сега си лежа вкъщи пия си лекарствата и през 4 дена си бия Хориомон. Така сем от 26.04., като ходих на преглед доктора ми каза, че изляза ли от 3 месец всичко ще се оправи. Сега съм 10+4 надявам се по скоро всички с проблеми да се оправят по бързо. 😊❤️

# 575
А какви са ви болките? При мен се появи една странна болка ниско в кръста, която ме пронизва като ток от време на време и успя да ми изкара акъла, та ходих за един непланиран преглед при АГ. Но всичко си беше наред, пу пу.

Kaderay стискам палци всичко да е наред и скоро да сте си вкъщи, а то ще бъде. Някоя мама да има болки в кръста?Имам една тъпа опъваща болка, отдавам го на разширение на таза.

# 576
А какви са ви болките? При мен се появи една странна болка ниско в кръста, която ме пронизва като ток от време на време и успя да ми изкара акъла, та ходих за един непланиран преглед при АГ. Но всичко си беше наред, пу пу.

Долу горе е същата като ,че ли ток ме удря. Мазах се с тендивал и от само масажиране сега съм с усещане, че все едно ми е ударено 😅

# 577
Здравейте, дами. Ако мога и аз да се присъединя. Аз съм в края на 8 г.с.
Да питам как се справяте с гаденето? Някой пробвал ли е вомитусхил (хомеопатично)?

Пожелавам на всички лека и успешна бременност!

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 18:02 от andez

# 578
Момичета,които сте загубили вече бебчетата, пожелавам да успеете с цялото си сърце да преживеете случилото се и да останете свързани с тях,въпреки,че не сте заедно. Аз вярвам,че веднъж влязло в утробата, детето ти е дете за цял живот,независимо от раздялата. Изпратете им любов и ги пуснете,вярвам,че това е най- доброто,което можем да направим. Може би точно същите души ще се върнат маал

# 579
Здравейте, дами. Ако мога и аз да се присъединя. Аз съм в края на 8 г.с.
Да питам как се справяте с гаденето? Някой пробвал ли е вомитусхил (хомеопатично)?

Пожелавам на всички лека и успешна бременност!

Добре дошла при нас!!!
Аз съм с целодневно гадене. Слава Богу до повръщане рядко се стига. Разбирам те за гаденето. Ужастно е. Нямаш сили за нищо.
На мен нищо не ми помага. Хапвам на често и по малко и повечко газирана вода и айрян. Това е спасението за мен. Вече съм в 11 седмица  и много се надявам гаденето да премине.
Успех Kissing Heart

# 580
Здравейте! Аз 3 дни не съм се спряла с разходките и резултатът е, хрема Sad смятам, че е на алергична основа, но не съм на 100% сигурна. Седях в 1 градина, задуха вятър и се разлетяха пухчета и цветчета, разкихах се и носът протече. И така 3 дни вече, по цял ден съм с носните кърпи. Не се чувствам зле или болна, но ако и утре съм така, ще звънна на лекар да ме погледне.  Вие как сте?

# 581
Аз бях така миналата седмица, превантивно пих няколко чая и всичко ми се размина, сега обаче съм с едни опъвания в дясно, корема ме боли от запек и общо взето всяка седмица по нещо има:confused:
Здравейте! Аз 3 дни не съм се спряла с разходките и резултатът е, хрема Sad смятам, че е на алергична основа, но не съм на 100% сигурна. Седях в 1 градина, задуха вятър и се разлетяха пухчета и цветчета, разкихах се и носът протече. И така 3 дни вече, по цял ден съм с носните кърпи. Не се чувствам зле или болна, но ако и утре съм така, ще звънна на лекар да ме погледне.  Вие как сте?

# 582
Добре дошла при нас!!!
Аз съм с целодневно гадене. Слава Богу до повръщане рядко се стига. Разбирам те за гаденето. Ужастно е. Нямаш сили за нищо.
На мен нищо не ми помага. Хапвам на често и по малко и повечко газирана вода и айрян. Това е спасението за мен. Вече съм в 11 седмица  и много се надявам гаденето да премине.
Успех Kissing Heart

Благодаря! На мен само ми се гадеше, но практически денонощно, не можех да спя заради това. Днес изведнъж рязко спря. Само няколко пъти и леко ми се гадеше и не знам дали трябва да се притеснявам. Че ми спадна и чувствителността на гърдите. Но се надявам всичко да е наред.

Пожелавам ти скоро да ти мине този кошмар!

# 583
Здравейте момичета,  в 7 г.с съм и се оказа, че съм била с близнаци, но е останало едничко и имам отлепяне на плодното сакче. Изписаха ми прогестан 50мг мускулно. Успях да ги намеря  в Турция и ми слагат по 1 на ден, който иска да ми пише ще го свържа с аптеката в Одрин. Освен отлепянето лявата ми артерия в матката не пропускала кръв и пия Мидрол. Лежа и се моля всичко да е наред. Аз съм от Пловдив и ходя при др Калчев в София и това, че тук никой не ме следи и не знам какво се случва и ще чакам 2 седмици още ме плаши. др Даниел Ставрев дори не видя, че са били двечки и че имам отлепване и тотално не знам кой да посетя. Ако някоя от Вас е от Пловдив ще бъда блгодарна за препоръка.

# 584
  • Пловдив
Здравейте момичета,  в 7 г.с съм и се оказа, че съм била с близнаци, но е останало едничко и имам отлепяне на плодното сакче. Изписаха ми прогестан 50мг мускулно. Успях да ги намеря  в Турция и ми слагат по 1 на ден, който иска да ми пише ще го свържа с аптеката в Одрин. Освен отлепянето лявата ми артерия в матката не пропускала кръв и пия Мидрол. Лежа и се моля всичко да е наред. Аз съм от Пловдив и ходя при др Калчев в София и това, че тук никой не ме следи и не знам какво се случва и ще чакам 2 седмици още ме плаши. др Даниел Ставрев дори не видя, че са били двечки и че имам отлепване и тотално не знам кой да посетя. Ако някоя от Вас е от Пловдив ще бъда блгодарна за препоръка.
Здравей! Пробвай с -  Даскалов, Амалиеви /баща и син/..Борис Стоилов /има клиника по фетална медицина..

Общи условия

Активация на акаунт