Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 517
  • 621
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Какъв беше въпросът за Т.Колев?

# 496
Ние дъртите пък такива неща знаем Wink Виж това за растите и куршума ме закопава тотално.

# 497
Жената на Боб Марли е логично да е...

# 498
  • София
Трудни бяха първите 5 въпроса, факт.
Но това с растите беше явна подсказка, добре че съобрази.

Е, той каза, че гледа футбол, ако е гледал трябва да знае, че испанците никога не пеят. Аз това го знам от много, много години.
В техния химн няма текст, той е само марш.

# 499
  • In The Middle Of Nowhere
Какъв беше въпросът за Т.Колев?

На кой град била оприличавана София в известна песен на Тодор Колев (Лондон било, аз се бях засилила към Париж...)

# 500
  • Sofia
..”София,София -мой малък Лондон...София,София,обичам теее..”  😉

# 501
Лиосел.

Билалов трябва да спре да му подсказва!

# 502
  • София
Билалов го спаси.

А публиката отново безпогрешна. Този сезон, който май е рекордно дълъг (не помня да е имало толкова много епизоди досега) мисля, че само веднъж сбъркаха. И Билалов беше шокиран и им се скара. Или хайде максимум 2 грешки да са имали.

# 503
Да го беше оставил да изгори на коприната.

# 504
Съседчето е виновно! Wink

Пускам Последният печели.

# 505
Може и да бъркам, но нямаше ли преди време въпрос "Кой химн е без текст?" Wink , та и логичен отговор защо не пеят испанците.

# 506
Аз малко го изтървах, че говорих по телефона, какви му бяха въпросите, някой ще сподели ли?

# 507
pticasprujina, тези, които коментираме в по-съкратен вид:

Къде се намират "Камилите" - скално образувание  с височина 13 м?

Кои футболисти не пеят химна на своята страна?

# 508
  • Велико Търново
И не е чувал за ендоскопия... Завират камерка в стомаха.

Логично е да е лекар.
Но се оказа, че не е. Верният отовор даже е по-логичен, особено като се има предвид, че се отнасяше до първата такава манипулация.

За първи път ходих в парк "Мини България" преди около два месеца. На мен ми беше интересно, защото всички миниатюри са известни и човек като ги е посещавал или минавал покрай тях, си възвръща спомени. А и поводът да отидем беше, че имахме гостенче - 10-годишната племенница на мъжа ми, която от 5 години е в Англия с майка си и за първи път си идва в България. Така и така едва ли ще има възможност да види всички тези забележителности в действителност, поне събрани на едно място ги видя. Обаче ми направи недобро впечатление, че за миниатюрите май не се полагат достатъчно грижи. Вярно, че ходихме съвсем в началото на пролетта, дано с настъпването на туристическия сезон ги поосвежат. Впрочем, ако се резервира семеен билет през сайта, си е доста на сметка. Blush

Къде се намират "Камилите" - скално образувание  с височина 13 м?
Те са остатък от римска стена с порта, не е скално образувание, за да е зададен така. Въпросът беше "Основна забележителност на кой курортен български град са 13-метровите "Камили?", а възможните отговори - Велинград, Хисаря, Вършец, Сапарева баня.

# 509
Ние дъртите пък такива неща знаем Wink Виж това за растите и куршума ме закопава тотално.
Е, и аз съм дърта, но знам какво е расти и е очевидно, че е Боб Марли, той е починал по времето на моята ранна младост.

Общи условия

Активация на акаунт