🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 665
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Кеф! Благодаря ти ! Flowers Hibiscus

# 1 576
Тъкмо се чудех какво ще правя, докато стане време да излизам Simple Smile :
Скрит текст:

Това си го оставям за утре сутрин, идеално.

# 1 577
Събраха ми се няколко неща за гледане, кеф.
Агонцев, този смешник, отново го хапят кучетата.

# 1 578
Нели Иванова описва кастингът за първия Сървайвър /май нищо подобно не е имало миналата година или не?/

Цитат
"Месец-два след това bTV обявиха, че ще правят „Сървайвър“. Документи подадоха 25 000 души. На първия кастинг се явихме 550 човека. Не вярвах, че ще мога да се класирам при такава конкуренция. Но ми се обадиха. На втория кастинг, вече в bTV, бяхме 180. Сядаш на столче, блесват прожектори, камери, срещу теб са Слави Трифонов и компания. И ти задават въпроси. Изискването беше да си с къси панталони или с къса пола. Купих си пола. Пристигнах с нощен автобус в шест часа. Преоблякох се в тоалетната на гарата. И отидох пеша. Всякакви предложения получих, докато стигна до bTV. Ха-ха-ха. Бях в топформа, с тен от плажа.

Какво ви питаха на кастингите?

Спомням си само един въпрос, от Слави Трифонов – нещо от рода какво мислиш за мен или какво ти е интересно да научиш за мен. Излязох от ситуация, като му казах, че образа от телевизията го знам, но ми е интересен човекът, защото със сигурност е различен. На следващия кръг бяхме 40. Пак имаше интервю, психологически тест и много подробни медицински прегледи – минахме през зъболекар, гинеколог, кардиолог – всичко се проверяваше, защото когато те поставят в такава екстремна ситуация, трябва да си здрав. И при най-малките съмнения, че нещо не е наред, не заминаваш. Трябваше да плуваме 15 дължини в басейн с олимпийски размери без почивка, не за време. И след това да се гмурнем до дъното, за да извадим гиричка. Имаше едно момиче – Маргото, фолкпевица. Беше спечелила от предаване на Венета Райкова силиконов бюст. Тя не можа да се гмурне, милата. Поемаше дълбоко въздух, махаше с ръце и крака и не успяваше. Но я взеха. Сигурно трябваше да има и такива като нея. Петър Стойчев беше на този кастинг и наблюдаваше кой как плува. "

https://eva.bg/article/42499-Neli-ot-vida-Sarvai-var-14-godini-po-kasno

# 1 579
Изгледах само половин час реално, но Бо е супер приятна в лайфа. Наистина безкрайно подготвен участник, симпатична жена, но за мен попадна на грешните хора в коалиция. Тя е тип човек, който трябваше да играе с физически подготвени, но леко наивни участници, лоялни, които тя да води, но не наясно с играта - тип Алекс, Ванко, Драго + един стратег като нея в лицето на Йоана. Уви, на теория е лесно, на практика въобще не се получи. Особено на Драго теорията беше съвсем ограничена.
Редактирам се, че много увлекателно говори Бо и гледах за кастингите - еми тя си каза, че се е стреснала даже от батките с мускулите и физическата сила, колко са наперени и егоистични и не е имала път към тях.
Ох, а Дечо обиколил всички кастинги и супер запознат - и Фермата и ИВ. Падам с този образ Joy

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 20:00 от EdelV

# 1 580
Точно след 30-тата минута почва това, което коментирахме по-рано за експедитивните кастинги - скривам в скрит текст, за да може да му е интересно на който иска да го гледа Grinning
Скрит текст:
Кастингите наистина са направени супер набързо, имали са само една среща на живо. На Бо са ѝ звъннали на следващия ден, след като е попълнила кастинг-формата.
Имало е кандидати, които са отпаднали, защото не са можели да плуват изобщо (в това число жената на Милен), както и такива, които са се контузили.
На тяхно място са влязли резервите - Доктора и Драго.
Ани също е била под въпрос, защото е имало много млади мотивирани момичета и са се чудили коя да изберат.
Цитира толкова много имена, с които са се засякли на кастингите, така че ясно къде са се заформили някои от приятелствата, които ни изглеждаха съмнителни.

Оххх, после хвърля страшна бомба, просто трябва да го гледате! То по-интересно от някои от епизодите на Сървайвър.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 20:01 от Clouded Mind

# 1 581
Благодаря за скрития текст Clouded Mind
Няма да чета тук повече през тази вечер, за да ми е по-интересно утре. След като я чуя Бо ще го изкоментирам и аз Надкаста. Но съм сигурен, че за два часа и двадесет минути със сигурност ще има какво да обсъждаме Simple Smile

# 1 582
Точно след 30-тата минута почва това, което коментирахме по-рано за експедитивните кастинги - скривам в скрит текст, за да може да му е интересно на който иска да го гледа Grinning
Скрит текст:
Кастингите наистина са направени супер набързо, имали са само една среща на живо. На Бо са ѝ звъннали на следващия ден, след като е попълнила кастинг-формата.
Имало е кандидати, които са отпаднали, защото не са можели да плуват изобщо (в това число жената на Милен), както и такива, които са се контузили.
Ани също е била под въпрос, защото е имало много млади мотивирани момичета и са се чудили коя да изберат.
Цитира толкова много имена, с които са се засякли на кастингите, така че ясно къде са се заформили някои от приятелствата, които ни изглеждаха съмнителни.

Оххх, после хвърля страшна бомба, просто трябва да го гледате! То по-интересно от някои от епизодите на Сървайвър.
Аз го гледам сега. Тази коалиция може да е била и с още членове... Или Ванко да е участвал в две. Grinning Такива неща сериозно ме отказват да гледам подобни предавания.

# 1 583
  • Другата България
Скрит текст:

Аз го гледам сега. Тази коалиция може да е била и с още членове... Или Ванко да е участвал в две. Grinning Такива неща сериозно ме отказват да гледам подобни предавания.
Разкажи в скрит текст за работещите хора.
Плийз!

# 1 584
  • София
УАУ, Антон Агонцев отново захапа Ваня Джафеорич, но и Ваня не му остава длъжен. 😮
Скрит текст:

И Антон и Николай Мартинов много ги гложди победата на Ваня Джаферович и си позволват да го коментират, показвайки за пореден път, че от 2007 г. досега не са научили нищо за тази игра, от която са били част по един или друг начин повече от веднъж. Ваня Джаферович е най-представителният победител, що се отнася до същността на играта, у нас. Любовта му към играта си пролича и този сезон, вече като част от екипа на шоуто.

Поради някаква причина директният линк в поста не работи, но това е постът на Николай, който визирах:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:40 от La Vikinga

# 1 585
И аз стигнах някъде до първите 30-35 минути като Майндчето. Говорят си за батките в сезона и на самият кастинг. Каза, че доста е спекла като е видяла всичките атлетични и спортни натури. Още на кастинга е забелязала Денис, Йоана и Георги като по свитички и сходен тип хора, но не са комуникирали. Каза, че Ванко още на кастинга се е перчил с чупки и мускули 😁 ето, нещо много интересно! Каза, че Драго започнал да не я понася още от пътуването, защото влезли в разговор за предни сезони и конкретно за Ваня и неговата победа. Драго изобщо не харесвал Ваня и доста се скофтил към нея като тя защитила играта на Ваня. Признава, че е грешка тази дискусия, защото практически от този момент Драго е дал игнор. Продължавам да гледам и ще ви кажа повече, ако има нещо интересно, особено конкретно за теми, които сме обсъждали.

# 1 586
  • София
Драго изобщо не харесвал Ваня и доста се скофтил към нея като тя защитила играта на Ваня. Признава, че е грешка тази дискусия, защото практически от този момент Драго е дал игнор.
Каква изненада, че аз изобщо не харесвам Драго, от момента, в който го видях, все едно гледах и слушах Николай.

# 1 587
Скрит текст:

Разкажи в скрит текст за работещите хора.
Плийз!

Скрит текст:
Докторът е казал на Бо, че е имало предварителна коалиция между Джули, Драго, Пейо, Ивайло, Илиан и Ванко. Според нея и Док е бил в нея. Останах с впечатлението, че тъкмо те са се събирали при Агонцев.

# 1 588
  • София
Скрит текст:
Докторът е казал на Бо, че е имало предварителна коалиция между Джули, Драго, Пейо, Ивайло и Ванко. Според нея и Док е бил в нея. Останах с впечатлението, че тъкмо те са се събирали при Агонцев.
Скрит текст:
Коалицията на разбирачите е било това. Nerd

# 1 589
И аз да съм,и аз ще предпочета да нахраня себе си и още 7-8 човека пред това един да гледа клипче на детето си,което не е виждал от седмица..Уау,каква драма!

Който иска да си гледа децата,да не се записва в тв предавания.Какво,да не би на другите да не им е мъчно за тяхните,че Милен да е приоритетен над храна за групата?
Направо преядоха  с половин сандвич. 😂 Сигурно са се заситили до края на сезона с толкова много храна. Нищо, че някой даже яде двойно повече

Общи условия

Активация на акаунт