🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 335
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 720
Аз все пак си мисля , че Анелия ще гласува за Гани ...кой каза, че нямало дядо Коледа , не вярвам Grinning

# 721
  • София
Да, твърде очевидно е това 4-4-1, а и още от сега да го казват в промото. Знаeйки нашенските мурафети, на 90% ще има есемес вот, но това не е ли спойлер? Нали уж само 3ма човека знаят вота на журито. И Евтим Милошев е един от тези трима. + операторът и май имаше още някакъв човек. Та, като го споменават в промо, нямак си едва ли не стои като подкана/реклама към зрителите.
По-друго щеше да е ако Владо го спомене преди да преброи гласовете, но ние преди това да сме в неведение.
Не само мирише на нагласена работа (аз ви писах за тези очевидни неща още преди 2 месеца), то смърди направо.

Игрите бяха също доста намирисващи
игра за баланс фаворизираща Спаска ; яко пъзели за Ганка и за издръжливост във вода за бившия състезател по водна топка, Зоран.

На Бо смъртната присъда и беше подписана, защото тя оцеляване на съветите, там беше нейната игра и сила.

И все пак докато не го видя/чуя не го вярвам. Не и в стратегически сезон. Това ще е като се осерат на метеното.
Така че да обира вота на журито Зоран и да се свършва. Simple Smile

# 722
Имало е промо, на което е пишело 4:4:1? Или аз нещо не разбрах?

# 723
  • София
Не, спекулираме само
3-3-3 няма как да стане.

# 724
Аз се чудя как Ванко не стигна до финал. Но той всъщност въобще каква игра би спечелил? Grinning

# 725
  • Другата България
Моите прогнози, преди да съм ви изчела и объркала съвсем. И преди да съм се наспала. Confused
Ванко - 90% Карин, 10% Ганка
Йоана, Бо, Мила, Денис - Ганка
Драго, Джу, Алекс - Зоран, като гласа на Алекс ми е под въпрос, на Джу също.
И най-голямата ми чуденка - Анелия. 90% Зоран, 10% Ганка.
За мен лично ще е изненада ако Бо и Йо гласуват за Зоран. Както и не изключвам да гласуват различно една от друга.

# 726
  • Разпиляна във въображението
Искрено съм разочарована от анонсираното смс гласуване. Надявам се накрая този с повече смс-си да стане просто фаворит на публиката Simple Smile

Греша ли, или тук в темата бе писано, че само една жена от екипа и чужд оператор са гледали вота и знаят кой как е гласувал и разпределението на гласовете?

# 727
  • София
Няма как Йо и Бо да гласуват за изгонен на племенен съвет, а и нали са фенове на американския сървайвър. Ще оценят ходовете на Зоран.
Можеше да има наказание на Зоран ако на финала срещу него беше Анелия. Тогава можеха да гласуват за Анелия. Но точно те двете да гласуват за Ганка или Карин ми е абсурдно да го повярвам.
Но ще видим де, какви ли не неща са се случвали.
Няма да се шокирам и на това Йо и Бо да гласуват за Ганка, а Мила за Зоран. Ще е голям купон. Grinning

# 728
  • София
Аз се чудя как Ванко не стигна до финал. Но той всъщност въобще каква игра би спечелил? Grinning
Аз пък няма да се учудя да са го гласяли за топ 5. Единственият човек, за когото игрите си бяха чиста предварителна елиминация, беше Бо.
Обаче понеже много ги смятах нощес конфигурациите… Има си реален вариант да не се получи 4:4:1.
Йо, Бо, Денис, Анелия, Джу - Зоран
Алекс, Мила, Драго? - Ганка
Легенда - Кари
Твърдото ядро за Ганка са Алекс и Мила… Джу изобщо не я слагам там, защото те двете си имаха вражда кажи-речи целия сезон… Драго също ми е под въпрос и даже съм почти сигурна, че е гласувал за Зоран.
Единствено Бо ми е леееко съмнителна. Но пък тя е преди всичко играч. Съмнява ме да гласува наказателно…

# 729
Мила според мен никога не би гласувала за Зоран. Може Карин да събере повече вот.

# 730
Факта, че ни показаха в промото Владо да ни каже за СМС вота само по себе си е прекалено голям жокер за това, което ни чака довечера. Иначе според мен и от това, което видях Владо каза на играчите за СМС вота СЛЕД като бяха гласували. Но може и да е така монтирано. Защото не знам тази информация как би повлияла на вота, ако журито го знае преди да гласува.

Дано съм лош пророк, но ще отворят линиите за гласуване за финалистите в самото начало на финала с аргумент да се събере по-представителна извадка и с уговорката, че този глас ще бъде показан само и единствено, ако има равенство между двама или повече финалиста.

Иначе аз вота го виждам така
Карин - Легендата
Зоран - Анелия, Йо, Бо, Денис
Ганка - Алекс, Драго, Мила, Джулиана

# 731
  • Mediterraneo
Искрено съм разочарована от анонсираното смс гласуване. Надявам се накрая този с повече смс-си да стане просто фаворит на публиката Simple Smile

Греша ли, или тук в темата бе писано, че само една жена от екипа и чужд оператор са гледали вота и знаят кой как е гласувал и разпределението на гласовете?
Аз четох същото нещо в едно интервю с една дама от екипа. Каза, че всичко е тайна.

# 732
Предупреждение: стана много дълго. На две места срещнах мнения, че СМСи ще ударят по егото на Зоран. Еми не мисля така. Напротив, затова беше и популисткото му поведение през целия сезон.
Като се започне от играта му след разбъркването на племената: "Ооо, исках аз да сме отбор, но не, не сме! Колко тъжно! Вижте ме на дъното, тия гадняри, които са се наговорили, ще изгонят така свестен и честен човек." Имам представяне на многострадалния герой, който да ни е симпатичен, да съжаляваме, че може да отпадне. Завръзката е как съвет след съвет успява да се измъкне, учейки се как се играе тази игра и бивайки честен и почтен човек особено към зрителите. После героичен акт: изгонването на най-големия му враг от самия него в игра. След обединението пак попада на дъното, но този път си има другарче (sidekick). И започва с ум и тактика да гони (показване на научените уроци). Започва и игри да печели една след друга. Обачее другарчето все да става симпатично на публиката и да блесва със собствени качества, при положение, че трябва да е подчинено на главния герой. Започваме да клепаме и да показваме другарчето като недостойно, вадим кирливи ризи, обясняваме как главният герой е честен от ден 1, но е бил принуден да се довери на неприятницата Бо. Еми то си е класика: експозе, завръзка, поанта, развръзка, кулминация.
Това го интересува Зоран режисьора, не му пука за Сървайвър, за принципа на играта, той си иска публиката да му се възхищава и хич даже няма да се противи на СМСи за краен победител. Напротив, какво значение има дали 9 човека го харесват, след като е спечелил сърцата на зрителите. И разбира се паричната награда в какъвто и размер да е тя. За Зоран Сървайвър е просто поредният проект. Като истински професионалист се подготвя за играта, влиза, свършва си работата и после си взима парите и славата.
Така ги виждам аз нещата. Дали е подозирал само за СМСите или продукцията са си му подсказали, ми е все тая.

# 733
Хареса ми Сървайвър, но не съм от върлите фенове. Та непопулярното ми мнение е, че е прекалена тази драматизация с смс-те. Реално мисля, че масата от зрителите не са чак толкова обсебени от Сървайвър, за да им пука с или без смс. А с или без реално най-големи шансове има Зоран поради липсата на друг избор. На мен също ми се щеше да е жена, но пред Карин и Ганка, която не мога да преценя по-антипатична ли ми е от Карин или наравно, предпочитам Зоран, заради няколкото добри хода, които направи по време на предаването. Като цяло и той не ми е особено симпатичен, тъй като често се е оплитаал в собствените си обяснения за стратегията си, но пак на фона на нямането на избор, това е избора с или без смс. Накрая от всички останали бях за Анелия, но малко не й стигна, но пък браво за честността, ако беше Зоран, щеше да си замълчи. Другото ми непопулярно мнение е, че Ванко ще гласува за Ганка.

# 734
  • Другата България
За Зоран ще се говори много повече ако НЕ спечели, отколкото ако спечели с СМС вот.
Позитивно имам предвид.
А на него това му е целта, пари не му трябват, нали така беше?
Или вече се обърках с постоянните му смени на настроенията?

Общи условия

Активация на акаунт