🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 993
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 990
Йо ме дразнеше в някои моменти, ноооо с този въпрос и прощавам всичко! Най-после да ѝ кажат на Карин истината. Много ме изкефи. Най-хубавото нещо тази вечер

# 991
Ама каква публика, къде гледате?
Във Фейсбук качиха кратко видео:
https://www.facebook.com/survivor.btv.bg/videos/1816217805250774

# 992
  • Другата България
Аз все повече мисля, че Бо НЯМА да гласува за Зоран.

# 993
Сега разбирам, че не харесвах Бо заради Йо

# 994
Аз лично очаквам сеир, в който Йо и Бо ще разкъсат и тримата финалисти. Bowtie

# 995
  • София
За 43 дни Йоана не успя да ме разочарова и подразни и за три секунди това се случи. Очевидна лъжа е това с "тъпите детски видеа" и най-лошото безсмислена атака към човек, който не е най-голямата конкуренция на Зоран (освен ако те нямат друго усещане).

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 20:55 от La Vikinga

# 996
Гледах и до сега, ама нямах какво да кажа, но за финала може да драсна няколко реда. Според мен Кари сбърка като нарече Йо и Бо аутсайдери, тотално загуби 2 гласа. Тя не че ги печелеше преди това, ама така ги загуби яко!
Ганка добре говори, ама доста ... неискрено прозвуча речта ѝ. Не мога да предвидя кой ще гласува за нея, но ако се позова на физиономиите на някои, обаче и на национализъм и расизъм, които подсъзнателно мога да забележа, тя има най-големи шансове.
Речта на Зоран беше никаква - очаквах повече. Оправда се или поне се опита да се оправдае, защо е бил в коалиция с всеки един, но е и прецакал всеки един, ма то ... цялата игра си е надцакване. А това "бях себе си" е такова кухо клише! Че кой да си, ако не себе си?!
Та предвид горните ми разсъждения и личните ми впечатления, Ганка се очертава победител, ако не се стигне до вот на публиката. Тогава - не знам!
Йо ли беше съфорумка? Неприятна жена, с какво презрение говори на Кари... Много вирнат нос, ама на каква база? Само с нахалство и самоувереност не става. И да - злобна е! Бо не ми беше неприятна когато почна да играе сама, ама нещо има в нея такова... бе не е моя човек! И наистина и аз разбрах, че не съм я харесвала заради Йо. Ама и сама също.

# 997
Владо как Жентълменски защитава Кари обаче 😂

# 998
  • София
Йо била голяма гаднярка бе

# 999
Аз ставам Йо стан вече 🤭

# 1 000
Йо задаваше въпроси на базата на една жена ми каза, така ли? Язък ѝ за претенциите да е умна. Злобна е само.

# 1 001
Как мажат само, чисти, като сълза.

# 1 002
Йо.
Брутален въпрос на Йо към Кари беше това. Захапа я за храната, където е явно уязвима.
Хубав въпрос и за Ганка думите и за злобата на Йо и психичната стабилност на Мила. Тук индиректно говори на Мила с отговора на Кари.
Добри въпроси и към Зоки - знае ли за изгонването, измъкна се умело Зоран, като отговори, че не е знаел на 100% Simple Smile За Ванко и Карин не знам какъв отговор очакваше Йо. Като цяло на Зоран му се размина най-леко от тримата финалисти.

# 1 003
Драго май е гласувал за Зоран

# 1 004
  • Другата България
Дотук Зоран е най-пощаден.
И най-ловко се измъква.

Драго - 100% вот за Зоран.

Общи условия

Активация на акаунт