🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 63 852
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 120
  • пустинен пъпеш
Зоран обясни,че се е почувствал застрашен от изгонване по време на петорната коалиция на Йо и Бо с доктора,и е потърсил подкрепа у Бо,а тя му е казала да не го приема толкова сериозно,че е само игра.И затова й отмъщава заради нежеланието й да го подкрепи в онзи момент.

# 121
  • Другата България
Зоран е отмъстителен, странно.
Кога беше това с доктора.... за него отмъщавал.....
Е нали уж за Маргото беше?
Съвсем се овъртоли.
Аз го разбрах така,че отмъщава за историята с Доктора,когато Док остана,а си тръгна Маргото.

Ма къде ги виждате тия спойлери?!Аз нищо не можах да разбера,а сума ти пъти гледах. ooooh!
Да, да, вместо заради, съм написала "за".
Точо това визирам.
Т.е. ако Зоран е искрен сега, то излиза, че е доста злопаметен, отмъстителен и подмолен Grinning
Дали си дава сметка?!
Надали.

# 122
  • София
Ма къде ги виждате тия спойлери?!Аз нищо не можах да разбера,а сума ти пъти гледах. ooooh!
Никакви спойлери няма... Явно има хора, които не я знаят тази битка и оттам се бъркат че като падат елементи и явно те са на загубилия.
И въобще в много ситуации няма спойлери, има спекулации и налучквания от наша страна....

# 123
Някой да не си помисли, че няма жокери и бутане.
Единият опонент е с 30кг по-тежък, вероятно има поне 5 номера по-голям крак, обаче ще седят на еднаква по площ елементи, а за накрая да не говорим..
Е как да стане, все едно на единият му дават сериозна преднина..

# 124
Добре как може да дават игра, в която Ганка има очеизвадно предимство? Това ако не е нагласено, не знам кое е.

# 125
Ясно, благодаря. Опротивя ми Зоран, а в един момент го харесвах. Искам да спечели всеки, но не и той или съюзниците му Ванко и Спаска.

# 126
Игрите са планирани от началото. Не са знаели, че последната битка ще е между мъж и жена. Можеха да са две жени или двама мъже.

# 127
Добре де, поне на тоя важен етап от играта, не можаха ли да дадат нещо, в което да са равнопоставени участниците.
Такова очеизваждащо предимство за Гана е много дразнещо!

# 128
С шапчица за ски как няма да спечелиш?

# 129
Планирани или не, аз не мога да съм сигурна, че е така. За мен бутат Ганка.

О, каква изненада, Ганка победи. Имаше място и за трети крак. Дано да отпадне още на първата игра, не мога да я понасям мис Къде съм аз - къде сте вие. Този сезон ми опротивя сериозно точно на финала.

# 130
За тази битка между Ганка и Денис най-големия възможен спойлер беше едита на двамата играчи през сезона. Няма как, няма логика човек с почти purple едит да е победител.

Браво на Денис за борбата. Остана неразкрит за публиката участник в предаването. Успех в живота Денис !

# 131
  • София
Естествено Ганка спечели нагласената игра.

# 132
Игрите са планирани от началото. Не са знаели, че последната битка ще е между мъж и жена. Можеха да са две жени или двама мъже.

Нищо такова няма. А ако бяха Гана и Георги например? Или Гана и Драго?
Всичко е грозно нагласено!

# 133
Някой да не се изненада от това кой би??

Пълен смях,.,.

# 134
Браво “страхотна” игра за влизане във финал. Удариха дъното , съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт