🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 63 861
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 150
И какво ви кара да вярвате, че игрите са предварително заложени? Ей така, на честна дума?

Зоран колко е заблуден. Той вярва, че Йо и Бо ще гласуват за него Joy

Очаквам Бо да отпадне в първата игра.

# 151
Вие чухте ли, че Зоран е сигурен в гласовете на Бо, Йо и Денис?
Какво говорех за егото му преди няколко часа?
Да, много греши Зоран за настроенията на журито. Очаква го изненада. Неприятна.

# 152
Дано Ванко си замине днес. Такъв waste of space е, че не е истина.

# 153
И какво ви кара да вярвате, че игрите са предварително заложени? Ей така, на честна дума?

с тази игра пак ще е жена победителя, залагам на Анелия

# 154

Не само са заложени,  но са и съгласувани с централата и построени от мъже от острова, които с това изхранват семействата си целогодишно.

# 155
Първата игра за попадане на финал е редене на кубчета върху подвижна основа, която трябва да се балансира от играча. Всеки може да я спечели тази игра, реално погледнато. И всеки може да остане последен също така. Играта изисква желязно спокойствие, а като останат само двама или трима играчи в нея ще се намесят и нервите.

е Ванко  никога не може да спечели такава игра

# 156
  • Другата България
Аз вече заложих на Анелия или Бо, сега сменям Бо с Ганка.
Ани или Гани, и Ванко в журито.

# 157
Щом са 3 имунитета , според мен печелят днес Анелия , Карин и Ганка може би.

# 158

Не само са заложени,  но са и съгласувани с централата и построени от мъже от острова, които с това изхранват семействата си целогодишно.
Може, но от това, което ми показват, като продукция, не могат да ме убедят. Те може да са построени и пак да ги разменят и подредят според участниците.

# 159
Аз разбирам доводите на Зоран. Въпросът е, че твърде много ти повярва, че вече е победил и свали маската преди края. Типична грешка, показвана 100 пъти по филмите - сваляш си картите, убеден в победата и надменно обясняваш ходовете си на противника, а накрая се оказва, че той те е надвил 
Не можа да се въздържи още малко...

# 160
Щом са 3 имунитета , според мен печелят днес Анелия , Карин и Ганка може би.
Няма имунитети повече.
Вече е важно САМО да не си последен. Ако и в трите игри не си последен си финалист Trollface Защото третата игра е дуел.

# 161
  • пустинен пъпеш
3 игри и 3 огърлици за финалисти

# 162
  • София
Аз вярвам, че игрите са заложени от начало, но трябва да се залагат така, че да има равнопоставеност между, които и двама човека да  се играят. Така че за мен си е грешка/вина на продукцията.

# 163
А ясно , благодаря,  че ме поправихте за огърлицата. Аз съм се объркала , просто видях 3 огърлици и разбира се , разбрала недоразбрала... Joy

# 164
  • Sofia
А Карин смята, че сега всички са равнопоставени, щом ще се махат само с игри. То се видя, играта на Ганка и Денис беше много показателна за равнопоставеност, освен че беше и много интересна.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 22:13 от Сиена М.

Общи условия

Активация на акаунт