🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 903
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 050
Брех, голямо сексуално напрежение между Зоран и Доктора. Оказва се, че цялата мотивация на Зоран се е въртяла около Иван.

# 1 051
  • Другата България
Скрит текст:
Бо.
Към Кари - беше ли зрител? Приличен отговор на Карин. Втори въпрос за игрите, дали се е отказвала. Да, отказвала се е.
Ганка се омаза обаче при диалога и с Бо.
Айде, и Зоран се омаза .. можеш ли да кажеш на член на журито, че му отмъщаваш ?!? Лично мнение - Бо може би НЯМА да гласува за Зоки.

Това ти го говоря от вчера.
Слушай старило. Освен това, накрая Зоран директно си призна, че НЕ е гласувал за Бо, защото е мислел, че има идол.
Това на последния съвет. Груба грешка.

# 1 052
А Владо защо се бърка в защита на Карин и сега на Зоран?
Защото всички са равни, ама някой повече

# 1 053
Йо работи в полза на Зоран, но Бо според мен няма да го подкрепи. Твърде прясно и е.

# 1 054
  • София
На мен най-много ми харесват отговорите на Кари, но аз си я харесвам от много време. Никаква злоба няма у нея.

# 1 055
А Владо защо се бърка в защита на Карин и сега на Зоран?

Що ли не му дадат и на него да гласува направо, пфууу

# 1 056
Зоран в диалога с Бо и Анелия прилича малко на "крадеца вика дръжте крадеца". Бо не го е предала в нито един момент, не знам къде вижда предателство от нея.

И Владо дразнещо се намесва на моменти, когато става дума за Карин и Зоран. Дано си въобразявам.

# 1 057
Добро отношение и въпроси от Анелия. Определено една от най-адекватните в журито.

# 1 058
Ганка каква стратегия говори като 6-7 съвета никъде я нямаше като се развиваше най-важната част на играта, защото беше на острова на изгнаника. Вярват ли си тези хора.

# 1 059
Ама защо това момиче Борислава се смята за много по-достойна, след като няма спечелена игра? Тя освен в приказки под шипковия храст, в нищо друго я нямаше.
Има спечелена игра - първата за награда.
Ганка преди Острова нямаше нито една.

Чак сега се усетих, че няма да има вот от публиката, щом не обявиха гласуване. Йейй!

# 1 060
Аз харесах на всички въпросите без тези на Йо.

# 1 061
Йо и Драго май написаха Зоран

# 1 062
Много слабо представяне на Ганка според мен. Странно, защото аз очаквах тя да си е построила най-добрите аргументи и да е готова за всякакви въпроси, а тя още преди въпросите вече се беше окъкала. Оттам нататък само по-зле стана...

# 1 063
  • София
Хич не им е лесно на журиращите. При тези финалисти ще гласуват за най-малкото зло... според тях...

# 1 064
  • Другата България
Йо и Драго май написаха Зоран
Да. Пролича си.
Мила обаче написа Ганка.

Общи условия

Активация на акаунт