🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 932
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 035
Чакам финал ала Ръсел Хенц!

# 1 036
  • Велико Търново
Хм, а защо се е смятало, че би могло Ванко да гласува за Зоран? Според мен неговият глас е един от кристално ясните и ще е твърдо за Карин.

# 1 037
  • Разпиляна във въображението
Той май не се стреми да впечатлява. Преброил е гласовете и вече се вижда победител Simple Smile

# 1 038
  • София
Ванко много ми хареса - и с въпроси, и с хумор.
Истинска Легенда Simple Smile
Факт, направо ме удари в земята!

# 1 039
Като гледам накъде върви съветът, вотът май ще е на нула.
Зоран отново напипа правилната стратегия - геройски да оближе всяко четирибуквие и яко да се подмаже на журито.
Ганка пак си знае нейното - къде съм аз, къде сте вие. Сама си отряза каквито и шансове да имаше.
Карин, Карин... и Ванко щеше да е по на място.

# 1 040
  • София
Моят проблем с въпроса на Йоана към Карин не е, че цели да я уязви, а че въпросът съдържаше откровена лъжа, представена като директен цитат, който в последствие Йоана не успя да защити и се оказа "hearsay". Другите си зададоха тенденциозните въпроси без да се позовават на неверни факти. Хареса ми неосъзнатата от нея ирония във въпроса към Ганка, а именно защо я смятала за злобна.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 00:27 от La Vikinga

# 1 041
  • София
Определено Зоран отговаря най-достойно.
По-скоро най-хитро, но какво друго може да се очаква от него.

# 1 042
Ванко ме изненада приятно. Simple Smile
И въпросите на Джу бяха добри.

# 1 043
  • Другата България
Ганка се замота много.
Жалко.

# 1 044
Бо.
Към Кари - беше ли зрител? Приличен отговор на Карин. Втори въпрос за игрите, дали се е отказвала. Да, отказвала се е.
Ганка се омаза обаче при диалога и с Бо.
Айде, и Зоран се омаза .. можеш ли да кажеш на член на журито, че му отмъщаваш ?!? Лично мнение - Бо може би НЯМА да гласува за Зоки.
Добре му каза на Зоран Бо - ти си финалист, защото спечели игра, а не защото си по-добър стратег. Което е факт.

# 1 045
Доктора е оправдание за всяко лошо нещо, което Зоран е направил в играта.

# 1 046
А Владо защо се бърка в защита на Карин и сега на Зоран?

# 1 047
  • Разпиляна във въображението
Сега май каза, че отмъщава заради Доктора

# 1 048
  • Пловдив
Ох, ми не мога да я харесам авторитарна та Ганка, с този назидателен тон на начална учителка.. Прекъсва Бо, не изслушва и все са е последна!

# 1 049
Ама защо това момиче Борислава се смята за много по-достойна, след като няма спечелена игра? Тя освен в приказки под шипковия храст, в нищо друго я нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт