🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 931
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Другата България
Разбрахте ли, че Кари и Гани са там заради Зоран?
Ово е стандарт, ово е его!
УАУ!

# 1 021
Ако трябва да избирам за кого да гласувам с две ръце ще си дам гласа на Зоран. Момичетата абсолютно издишат в отговорите си и нямат място на финал. Йо,Бо или Ани трябваше да са на тяхно място. Всяко нещо различно от победа на Зоран е пародия.

# 1 022
И Денис май е гласувал за Зоки

# 1 023
За мен една от най-големите мистерии в сезона ще остане защо толкова масово играчите се настроиха срещу Александра. Истински масово. Дори Ганка, за която Алекс си е дала гласа я третираше доста зле в първоначалното племе. Още ми е пред очите, когато Александра се изтупа от оная греда и Ганка, Анелия, Ванко и Кари, само дето не се отдадоха на огромна прозявка. Никаква емоция, или притеснение за нея.

# 1 024
Ванко ме изненада приятно с двата си въпроса към Зоран.
Това е то да си Легенда, не знаеш кога ще избухне.

# 1 025
  • София
Ганка доста директно каза на Йо, че я намира за злобна, за Бо пусна същите думи. Можеше да се посдържи, все пак някоя от тях можеше и да си промени гласа за нея.

Винаги може да се измъкне, че така е казала, но това сега е игра и ще ѝ даде шанс извън предаването да се опознаят.

# 1 026
Йоана зададе доста тенденциозно подлички въпроси към Карин и Ганка, но ги спести на Зоран. Много ме подразни. Всички други задаваха хубави въпроси. Даже Ванко ме впечатли. Няма да гласува той за Зоран 100%.
Евала правя на Ганка за втората част, че не се помъчи да замазва, а си призна много неща откровено.

# 1 027
  • Другата България
Ванко ме изненада приятно с двата си въпроса към Зоран.
Това е то да си Легенда, не знаеш кога ще избухне.
Мен също.
Тая надежда, че не е гласувал за него.

# 1 028
  • София
Еха, Легендата изригна с легендарни въпроси и към тримата, особено Зоки.
Абе Ванко винаги ще ни изненадва. Simple Smile

Дотук Зоран цака момичетата с отговорите си. Просто не са му качествена конкуренция.

# 1 029
Дано Ванко е гласувал за Ганка, че да е интересно.

Иначе думите на Ганка към Йоана и Борислава малко ми подействаха като дежавю на ситуацията с Анелия и Джулиана преди изгонването на втората, когато Анелия по някаква необяснима причина си помисли, че с брутална откровеност ще спечели симпатиите на Джулка. Тогава даже Ганка й пригласяше също, така че точно нейн почерк 😁

# 1 030
Все по-несимпатичен ми става Зоран. Голям наглец и подлец!

# 1 031
Определено Зоран отговаря най-достойно.
Много харесвах Алекс. И какво се оказа - Спаска яла двойни порции цял сезон. Как няма да я праскат с въпроси на финала, ако не беше яла толкова щеше да се срине от всякъде и, като нищо да последва вратарчето.
Ганка наистина се има за много умна и морална, усилен интелектуален труд е положила в Сървайвър. Но така е, в царството на слепите едноокия е цар. Като всички са дъно на пъзелите, тя успя да блесне. А за заслужената победа срещу Денис трябва публично да благодари на продукцията, че и я подари.

# 1 032
Ванко да си призная без бой ми е симпатичен и много добре се държа.
И май разбрах,защо Йо не ми е на сърце надменна,леко арогантна и театралнични и ми напомня на Зоран.
Извън темата харесвам двойката Гани и Ванко,щастие им желая.

# 1 033
  • Другата България
За Кари да каже, че е там заради него - факт.
Но за Ганка.....просто наистина много си е повярвал този човек.
Дано да има за какво.

До тук два сигурни вота за мен - на Драго и на Алекс.
За Мила се колебая, за Йоана също. Денис май е за Зоран.
Джу все още ми е мистерия, но клоня към Зоран.

# 1 034
Ванко много ми хареса - и с въпроси, и с хумор.
Истинска Легенда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт