🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 829
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 140
Зоран дали спи с шапка?

И с жълта тениска.

Не мога, разплаках се.

# 1 141
  • София
Гани трябваше да го затапи Зоран, че той я бил домъкнал, с това, че тя му сложи огърлицата за спасение.

# 1 142
  • Велико Търново
Скрит текст:
Най-хубавото е обаче, че няма да има СМС-и и победата през този сезон няма да е белязана по този брутално грозен начин.
И язък, че толкова се палихте снощи и пустосвахте екипа. Сигурно поне 3 страници с излишни постове се изписаха.
Изобщо не е напразно.
Няма друга възможна реакция за такова посегателство срещу играта.
Да, да, така е. Бях допълнила горния си пост, но го изнасям в отделен:
Радвам се, че успях да се въздържа от нещо подобно. Може би някак съм усещала, че няма да се стигне дотам.
Само не знам защо въобще на екипа им трябваше да го обявяват. Толкова пък да не им е била известна реакцията на зрителите, хич не ми се вярва...

# 1 143
  • София
Доста тенденциозно са направени видеоклиповете на финалистите, дори и избора на музика.

# 1 144
Боже, нямаше ли току що пак реклами??!!

# 1 145
Доста тенденциозно са направени видеоклиповете на финалистите, дори и избора на музика.

Нееее! Абсурд!

# 1 146
  • София
Аз също се съмнявах да има вот на публиката, но задължително трябваше да ги насолим, за да не си го помислят друг път.
Само факта, че са го планували е показателен.
Но ето още едно доказателство, че Сървайвър като цяло е честна игра (доколкото може) и никой не е насилвал хората да гласуват по определен начин, само и само за да се облажи от есемеси.

# 1 147
Карин яде, Ганка върти любов, Зоран играе.

# 1 148
Интересно щеше да е да не бутат толкова Кари и Зоран

# 1 149
аз се чудя един и същ ли ги е гримирал , та са така обезобразени тия момичета?!?

# 1 150
  • Велико Търново
Разбирам да се говори за тенденциозност, ама да имаха някакво значение тези клипове. А то не е така.

# 1 151
  • София
Зокито ги подкара!

# 1 152
Каква изненада! Не!

# 1 153
Честито на Зоран. От тримата най заслужаваше.

# 1 154
Каква изненада.  Режисьорът работещ в бтв спечели 🙄

Общи условия

Активация на акаунт