🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 907
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 125
Драго даже и с това си изявление тази вечер как се самоопределя и после с мислите си за идола повдига въпроса как се е промъкнал покрай психолозите и кастинг групата. Ясно ми е, че запълва определен типаж, ама сто пъти по-добре ще е човек с идея за играта на негово място.

# 1 126
Споделям и мнението на Ганка за Йо. Има нещо злобно и надменно във физиономията и. С едно огромно самочувствие и не можа да прости на Ганка и Карин, че я надиграха. Много си пролича. Еми Йо, дотук с хвалбите, че си голям играч и си само за играта!

# 1 127
Аз, някак си наивно, не вярвам, че Зоран ще спечели.

# 1 128
  • Велико Търново
Най-хубавото е обаче, че няма да има СМС-и и победата през този сезон няма да е белязана по този брутално грозен начин.
И язък, че толкова се палихте снощи и пустосвахте екипа. Сигурно поне 3 страници с излишни постове се изписаха.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 22:14 от DamaPika

# 1 129
Скучен финал. БТВ екшън ми е по-интересен, очаквам чуя някой запомнящ се бисер от Георги Попвасилев. 😁😁

# 1 130
Най-хубавото е обаче, че няма да има СМС-и и победата през този сезон няма да е белязана по този брутално грозен начин.
И язък, че толкова се палихте снощи и пустосвахте екипа. Сигурно поне 3 страници с излишни постове се изписаха.
Излишно - не. Да си знаят за следващия път хич и да не споменават смс.

Скучничко е, да. Всички изглеждат сякаш нямат търпение всичко да свърши и да се разкарат. Седят красиви и отегчени.

# 1 131
  • Другата България
Аз, някак си наивно, не вярвам, че Зоран ще спечели.
9 човека са.
Драго и Йоана написаха З като първа буква.
Мисля, че и Денис го направи. Анелия е ясна  - дано съм сбъркала при нея, но не ми се вярва. Дано!
Джулиана с това, че трябва да спечели най-големия интригант и лъжец, което каза в началото.....пак Зоран.
И то не остана. 5 от 9. Дано ми е крива сметката.

# 1 132
И мен Драго много ме разочарова, но така и така и двамата сме заети.Simple Smile

# 1 133
Единственото нещо, което знам със сигурност е, че следващият понеделник ще ми липсва Сървайвър и много искам да обяват кастинг за нов сезон.🤞

# 1 134
Мен ме подразни, че продукцията допускаше да има гласуване от зрителите. Това е в разрез със Сървайвър за мен!

# 1 135
  • София

Благодарение на късмет се разминахме с поредното омазване на формата. Изобщо не е било напразно, да взимат бележки, ако им оставят лиценза. Владо за сметка на това компенсира дебело на съвета с тези вмешателства. Уж е фен на играта. Аз никога нямаше да се съглася да водя такава пародия на любимия си формат.

# 1 136
Ох, надеждите да няма СМС-и явно ще умрат последни. Владо пак намекна. Ужас.
Ако има равенство, кога ще се гласува - за 5 минути или победителят ще се обяви в друг ден?

# 1 137
  • Mediterraneo
Добре, де, аз друго ли гледам, или вие друго коментирате? СМС-и ще има, при равенство ще отворят линиите.

# 1 138
Изобщо не е напразно.
Няма друга възможна реакция за такова посегателство срещу играта.

# 1 139
Зоран дали спи с шапка?

Общи условия

Активация на акаунт