🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 889
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 110
Най-хубавото е обаче, че няма да има СМС-и и победата през този сезон няма да е белязана по този брутално грозен начин.

# 1 111
Голяма излагация. Неудобно ми стана да гледам по едно време.

# 1 112
Да, каква радост, че няма да има смс-и.
Пейо е много прост. Погнусих се.
Ванко обаче добре го затапи.
Ганка и Ванко са супер двойка и много ми харесват.

# 1 113
  • София
Бо беше толкова красива на последния съвет.
Много и тичаше роклята.

Страхотни въпроси зададе и се видя, Зоран може да бъде изкаран от равновесие само и единствено от нея и се видя отново...

Ганка се изложи като цяло на този последен съвет. Никакъв опит да привлече нови гласове, по-скоро изгуби такива.

Най-много ми харесаха Бо и Ванко като въпроси, а Зоран като отговори.

Не трябваше да отделят толкова голямо внимание на Пейо простака.

В студиото Ганка е ослепителна. УАУ.
Изобщо всичките ни жени са ТОП, а не като онези фалшивите и грозни отвътре в Ергенът.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 22:00 от Diavolo

# 1 114
  • София
Между другото, не знам дали знаете, но в американския, ако има равенство, третият финалист гласува. Така се разрешава ситуацията.

# 1 115
  • Разпиляна във въображението
Няма корона мерки. Можеха да пуснат някакви пропуски за фенове, повече хора в залата. Сега едно "пусто", "евтино".

# 1 116
Много правилно пропуснах първата половина на играта, спестила съм си простотиите.

# 1 117
В студиото Ганка е ослепителна. УАУ.
Изобщо всичките ни жени са ТОП, не като онези фалшивите и грозни отвътре в Ергенът.
Не са всичките, Йо не е хубава. Чак Маги е по-добре от нея!

# 1 118
Оф, Бо пак сякаш те е писала играта и сякаш има някакъв твърд протокол, по който да се играе...

# 1 119
Драго ми е голямото разочарование този сезон. Оказа се много първичен и манипулируем.

# 1 120
Ох така се надявам да има нов сезон

# 1 121
  • София
Иначе се радвам, че и вие го забелязвате.
Винаги когато ставаше въпрос за фаворитите на продукцията, Зоран и Карин, Милошеви крещяха в слушалките на Владо да се намесва и отърва.

# 1 122
Леле, ама красива Ганка! Просто слага в малкия джоб и миски, и моми от Ергенът. И Ванко много добре изглежда. Пасват си.
И Алекс красива много тази вечер, и Йо, и Бо, и Ани. Красиви момичета. Мила вече става за участник в Ергенът.

# 1 123
  • Другата България
Аз позагубих ищах да гледам, откакто преброих гласовете.
Дано да съм сбъркала, ама не ми се вярва.
От утре македончето ще е навсякъде и ще се хвали, ще се хвали, ще се хвали....наистина игра, но не е моя победител.

# 1 124
Драго ми е голямото разочарование този сезон. Оказа се много първичен и манипулируем.
Има нещо такова, иначе е силен в игрите. Харесвах го, но леко ме поразочарова в последствие.

Общи условия

Активация на акаунт