🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 863
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 155
Зоранееееее!
Честито!
Браво!

# 1 156
  • София
Направо ги е убил.
6-2-1
7-2-0

уау!

# 1 157
Буууууууу! Човекът на продукцията спечели. Лицето на БТВ. Съвсем случайно разбира се.

# 1 158
Ами... винаги ще ми остане сянка на съмнение, че е режисирано, нали така?! Как пък Зоран? Като на Силвия кастинга за "Пътят на честта", ами... сори! Някак си и в студиото не подскачат от радост.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 06:53 от Анонимен

# 1 159
Честито на Зоран за победата и титлата "Последният оцелял".

Седем на два ! Много неприятен резултат, исторически погледнато Trollface
Мапурондо избра краля си практически единодушно - ЗОРАН

Обективно заслужи победата с играта си през сезона. Спечели важна серия игри за имунитет, направи няколко много сериозни хода, намери и хора, с които да играе и да развива играта си. Повече от заслужена победа, особено в този финал с един вече отстранен от играта играч и втори почти незабелижим, без никакви ходове.

Субективно - Не е моя победител определено. Признавам, че е най-удачен в тази конфигурация на финала за победител, но мойте лични фаворити бяха Бо и Анелия. За съжаление, нито една от двете не успя да се пребори за място на финала. При Зоран оставам и с леко едно на ум за отношението на Продукцията към него и играта му, също така за мен той имаше малък аванс от самото начало на играта с познанството му с Ванко и Карин.

НО за мен най-важното остава, че нямаше СМС вот. За първи път виждам показана пушка, която не гръмва до края на епизода ! Много се радвам, че победата на Зоран идва с гласовете на играчите и без намесата на публиката.

# 1 160
Казаха ли дали Бо е гласувала за Зоран?

# 1 161
  • Велико Търново
И откъде дойде това, че Зоран е режисьор в bTV, лице на bTV и всичките там подобни измислици?

Йеееее... Ванко е гласувал за Зоран! Тук тотално не познах.

А Зоран пък тотално е познал, че за Карин няма да гласува никой.

Честита да му е победата!!!

# 1 162
Зоран е режисьор на сериалите на Милошев ли?

# 1 163
Ами... винаги ще ми остане сянка на съмнение, че е режисирано, нали така?! Как пък Зоран? Като на Силвия кастинга за "Пътят на честта", ами... сори!

То пък един сериал. Като героя на Зоран в Сървайвър. Grinning

# 1 164
Да му е честито на Зоран. Заслужи си го. Не го харесвам изобщо, но си спечели с гласовете, така че е заслужено.

# 1 165
Малеее, че те всички без 2 за него са дали вот, браво.

# 1 166
И нито един глас за Карин.

# 1 167
Съвсем очакван победител, нямаше ли и информация от бая време, че ще спечели Зоран.

# 1 168
Денис, Бо и Йо верни докрай.
Не обявиха, обаче нов кастинг.

# 1 169
  • София
Владо намекна за ''Приключението винаги се завръща''
но нищо конкретно за нов сезон.
Тези думи могат да се тълкуват всячески и ще има и че няма да има.
Според мен ще има ама след години...
Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт