🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 820
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 170
Бо за пореден път ме изкефи. Каза,че хода на Зоран да се обърне срещу нея бил брилянтен и все пак гласува за него. Душичка! Искаше ми се да беше тя,заслужаваше.

# 1 171
  • София
Браво, Зокииии!
Интересно гласуване.
Радвам се, че не се сбъднаха прогнозите ни за телефонни простотии.

# 1 172
Ако жена се държеше като него никога нямаше да спечели това предаване.

# 1 173
  • София
Ванко дори не е гласувал за Ганка... Само той ме остави изненадана. Сърцата на листовете на Йоана и Борислава също намирам за излишни. 🙂

# 1 174
В първата темма казах,че има един човек,който ще ги снима всички! А днес казах,че Ще има повече от “предвидените” гласове!Само Ванко ме изненада!
 Браво,Зоране! Превъртя играта!

# 1 175
Ами в крайна сметка Зоран си е изиграл картите правилно, щом само залюхавите Мила и Алекс гласуваха за Ганка. Очаквах по-сериозна конкуренция, но Драго, Джули и Ванко ме изненадаха приятно.
Всъщност този "епизод" най-много блесна Ванко и го казвам без капка ирония.

Не обявиха кастинг за нов сезон, което не ме изненада, но ме разочарова.
Не беше лош сезона, може би беше най-интересният в България. Дано не е последният, но има доста грешки да си изчиства продукцията.

# 1 176
  • София
Поправете ме ако греша, но тези 7 гласа са рекордни май за наш сезон?

# 1 177
Бо ще се пукне от яд и злоба, а уж можеше да се контролира..
Йо и тя натам
Да, бе! И аз се изненадах. В момента Бо изглежда по-зла от Йо! Ама поне е хубава.

Точно така, голяма злоба, особено като обясняваха вота си. Изобщо не е злоба, а игра, част от която е и да задават провокативни въпроси и да изглеждат сърдити.

# 1 178
Много се изненадАх!
Зуки финалист. Браво!
Благодаря ви.
За мен беше чест!

# 1 179
Зоран е режисьор на сериалите на Милошев ли?
Пътят на честта е на Фучеджиева, не на Милошев.

# 1 180
  • София
Зоран е режисьор на Революция Z
Не бях за него (всъщност ми беше все едно кой ще е)  но - Честито!

# 1 181
Ами честито на Зоран! Режисира си сезона и си взе хонорара! Смазваща преднина, която ме учуди! Особено пък вотът на Ванко.
За Йо и Бо мога да кажа, че си заслужават определението "счетоводителки". Зоран си ги взе да му правят сметките и да са му ракета носител, не ги уважаваше, но на тях им хареса това.
Алекс Heart За всеки е богатство да има толкова верен човек в живота си. Дано и се усмихне щастието!
Мисля, че Ганка и Ванко са супер двойка. Тя е борбена, умна, амбициозна, но и остра, с голямо самочувствие и властна. Докато той е мек, добронамерен, наивен, било и глуповат, но се държи като мъж на място и я уважава.
Дано да има нов сезон!

# 1 182
Ванко дори не е гласувал за Ганка... Само той ме остави изненадана. Сърцата на листовете на Йоана и Борислава също намирам за излишни. 🙂

Защо? Те са си коалицийка със Зоран и Карин

# 1 183
Честито на Зоран. Заслужена победа, но не е моят фаворит. Не ми хареса отношението му към Бо. Преди това му симпатизирах.
Бо не беше сякаш много радостна от победата. Поздравления за думите и' при гласуването.
Поне се радвам, че нямаше смс-и.

# 1 184
Георги Кехайов е последният българин спечелил сървайвър бг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт