🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 820
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 185
Много хубав сезон, даже и след сянката на СМС-ите.
Браво, насочиха играта в Сървайвър в правилната посока от Продукцията. Но за да се наложи формата като основен на пазара се изисква постоянство, упоритост и малко инат. Дано паузата не е много дълга до следващия сезон.

# 1 186
Оф , ужасен Зоран.
Толкова се надявах за женски финал.
Жалко , жалко..
Видяло се е ,че и Сървайвър не е това което беше, щом бутат точно определен човек докрай. А и то беше ясно ,че той ще спечели и Ани ще падне, играта беше направена баш за него.

Ох....

Дано има нов сезон и да няма пак такива ужасни подбутвания...

И бтв : не знам за Ганка , ама аз ако бях на мястото на нея,  щях да съм бясна на гаджето си, че ме предава и гласува за друг Wink това що за подкрепа е от любимия ?!

# 1 187
Няма да се учудя, ако гласуването на Джу и Ванко са резултат от обработката на Йо.

# 1 188
Малко гадно приключиха, че приключението ще се завърне и без да обявят нов сезон. Явно се надяват феновете да създадат интерес online и да се коментира предаването за дадат зелена светлина за следващ сезон.

# 1 189
Заслужава си победата, колкото и да ме разочарова в последната седмица. Наистина мина през сито и цедка, за да стигне на финала, в много моменти - със сериозен риск за собственото си Сървайвър оцеляване.

Не съм във възторг, но намирам резултатa за справедлив/логичен.

Скрит текст:
Много добро впечатление ми направи днес Ванко. И на съвета, и в студиото.

# 1 190
Забравих да допълня,че съм разочарована от Ванко. Любов въртим ама не я подкрепяме.

# 1 191
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много съм изненадана от вота на Джулиана,тя,която не понася Зоран.
На Ванко някой му е подсказал,че вот за Кари е празен вот,той това сам няма как да го измисли.

Вота на Драго също беше питанка при мен.
Всички други ги познах.

Честита победа на Зоран.Напълно,напълно заслужена!

# 1 192
Честито на Зоран!Щом така са решили така са гласували.Не ми хареса финала скучен,вял,липсваше емоция,като събрани по задължение.Не ми хареса отношението към жена му,дори не я хвана за ръката,езика на тялото ....но това е без значение,просто ми се наби в очите.
Доста добре използна момичетата и даже някои напсува,но те пак го харесват.Исках жена победител.
Оставам с добрите емоции от хубавия сезон.

# 1 193
  • София
Логично спечели Зоран, писах го още снощи, двете мадами не са му никаква конкуренция. Само Бо би го изпотила на финал.
Радвам се, че журито ни е еволюирало и гласува не по емоции, а оценява играта.
Бо може да изглежда донякъде разочарована, защото е видяла някои злобни нападки на Зоран към нея.
И не, не са счетоводителки. Бо е слаба на игрите и за това не е на финал. Зоран чисто тактически така и не я надигра и той това много добре го знае.
В крайна сметка в момента са в добри отношения, така че каквото и да е имало са си простили. Все пак е само една игра.

# 1 194
Е, той Ванко си каза, че 2 месеца след края на предаването са станали двойка и че и двамата са знаели, че в Сървайвър не може да се върти любов. Не мисля, че Ганка се сърди. 100% е била наясно. На мен и двете с Кари ми се струва, че знаеха, че Зоран печели.

# 1 195
  • Другата България
Определено се изненадах от вота на Борислава.
Много се изненадах. Май ще излезе прав Зоки, че си е счетоводителка.
Изведе го до финала, смяташе, пресмяташе, кроеше, разкройваше, накрая гласува и за него, след като той ѝ показа недвусмислено, че определено я е използвал и ѝ е отмъщавал за реплика, изпусната преди 987654321 дни. Ами - какво да кажа, избрали са си го, тогава, сега обаче, след като всичко е изгледано и чуто, си мисля, че Борислава не е ок с избора си. За Йоана не знам, но Бо.... Може и да греша, разбира се.
Изненада ме и вота на Ванко, определено не очаквах това от него. Другите бяха ясни.
Коментирах вече и Анелия, която след като се закле на Ганка, че е нейния победител, написа името на Зоран.

Честито да му е, явно си го е заслужил в една или друга степен, той беше мъжкия ми фаворит, до едно време. После остана такъв, защото просто нямаше друг, но въпреки зодията, която определено е лидерска, комуникативна и адаптивна, въпреки характера, който прекрасно разбирам, остана една немалка част от него, която така и не можа да ми допадне. Печелеше си битките и имунитетите, вреше се от коалиция в коалиция, правеше съюзи с няколко човека наведнъж, акъла му щракаше понякога като пишеща машина, умееше да играе и знаеше как. Но, не на всяка цена.
Отделно момента с това, че е човека на БТВ.....както и да е, със здраве да си харчи парите, за които така или иначе не беше дошъл в предаването, а да се ....как беше, рестартира.

# 1 196
Трябва, струва ми се да се отбележи и играта на Йо в журито. От това 7:2 тя ми се струва има заслуга за поне два вота към Зоран.

# 1 197
Сезон н-ти с мъж победител. Жена има шанс да спечели това предаване само при изцяло женска финална тройка.

Нели все повече ми се издига в очите с всеки изминал сезон на сървайвър бг. Единствената жена която пребори системата и триумфира в това сексистко предаване. Затова фермата за мен е класи над сървайвър (става дума само за побългарената версия на сървайвър). Там поне жените имат реален шанс за победа и резултатите го показват. Жена да участва в сървайвър бг или игри на волята си е чиста загуба на време. Ролята им винаги ще е сведена само до мажоретки.

# 1 198
Не знам дали Зоран направи Сървайвър велика игра, но журито го направи овча и преклони главица - игрица типично по нашенски, с което успяха да откажат поне един зрител окончателно.
Благодаря на списващите в темите , тук ми беше по-интересно отколкото самото предаване , желая  нови Сървайвъри  на всички запалени фенове

# 1 199
Честито на Зоран! Той си направи сезона, то и журито го каза. Определено той е участникът, без когото играта нямаше да бъде същата. Добър в тактиката, добър в игрите, добър в социалната игра. Беше най-долу, беше и най-горе. Определено играта му беше всичко друго, но не и равна и скучна. Цветен и интересен образ. Лично аз го усетих и като емоционалност, която ми хареса, истинска и естествена. 
А дали е човек на продукцията - със сигурност е поканен да участва и много добре си ги изрежисира. Няма кой да го вини за това.

Общи условия

Активация на акаунт