🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 751
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Велико Търново
Зоран е режисьор на Революция Z
Преди 4 години. И Стъклен дом преди 12.
А всички останали сериали, в които е бил режисьор, НЕ СА на bTV - Под прикритие, Пътят на честта, Ягодова луна.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 23:01 от DamaPika

# 1 201
Изненада ме единствено гласуването на Ванко.

# 1 202
  • Другата България
Трябва, струва ми се да се отбележи и играта на Йо в журито. От това 7:2 тя ми се струва има заслуга за поне два вота към Зоран.
Тъкмо това идвах да допиша.
Явно това, което Бо си призна, че са повлияли на вота на някои от участниците, е било в полза на Зоран, а не на Ганка, както си мислех.
Сгреших за Алекс, но за Ванко и Джулияна, а и на Денис със сигурност, са се намесили в преценката.
Което не знам доколко е коректно, но станалото - станало.

И както предположих, че няма да има СМС гласуване и се оказа така, така и няма и кастинг за следващ сезон, както отново предположих. Което е много, много жалко.

# 1 203
Е pandaannie ти защото са жени ли искаш да спечелят останалите две дами без да имат заслуги. Всичко друго ми беше това предаване, но не и сексистко. Та те жените доминираха почти цялото предаване.

# 1 204
Мога да намеря и позитиви, и негативи в този резултат.

Позитиви - спечели участник, който през цялото време беше активен. Не се криеше. Винаги е бил главен герой в събитията. Прекалено много сезони на български предавания ги печелят някакви скатавки и безлични герои. Зоран е всякакъв, но не и безличен.

Негативи - за мен остава съмнението, че Зоран имаше познанство с прекалено много хора в играта. Един познат щеше да е много, ама при него имам силното съмнение, че говорим са поне трима. Гледах, че се дискутира какво е режисирал за БТВ - Стъклен дом и Революция Z.

Моят огромен съвет към БТВ за всичките им продукции е - спрете да правите такъв очевиден монтаж на участника, който е победил. Намерих си поста, в който казвам, че Зоран получава монтаж на финалист/победител още на третия епизод. Не, не се правя на много порицателна, защото съм убедена, че не само аз, ами и много зрители са го усетили. Малко грация при монтажа няма да им навреди.

# 1 205
Когато ти помагат от предаването, разбира се, че ще си прекрасен играч. Не е равен стартът и самата игра нататък не е честна. Другите покрай него са явно заблудени. Както и да е.

# 1 206
  • София
Изненада ме само вота на Ванко. За другите бях сигурна. Особено за Джу и Драго... Днес май някъде го написах. За Ванко се убедих за пореден път, че той е един много добър и позитивен човек!
Честито на Зоран! Факт, че и аз го бях харесала по едно време... Заслужава победата.... донякъде. С тези финалисти - със сигурност.

Единственото, което не можах да разбера е четеното от мен през пост тенденциозно мнение за злоба от страна на Бо и Йо. За съвета при въпросите на Йо мога и да се съглася, но според мен тя просто работеше за Зоран. И държеше да се покаже лоша. И със сигурност му спечели поне един вот, ако не и два ! А за Бо... ама вие какво искате от нея. Да му се хили на Зоран като кифла ли, въпреки че той до последно не спря да я храни... Вижте прекрасния вот който направи за него!  Това са двете жени, които приеха най-достойно поражението си. И за пореден път спечелиха играта за Зоран! Накрая го прегърнаха и двете изключително сърдечно... Страхотни са тея момичета, невероятни, за пореден път се убеждавам! Огромно благодаря за невероятното им присъствие в Сървайвър! Много ще се учат от тях!

Сезонът беше разкошен! Женски сезон с мъжки победител.... Можеше по-добре.
Много очаквах да се спомене поне нещо за друг сезон... уви.
Дано поне има скоро, а не след 8 години...

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 23:03 от Каlista

# 1 207
Дали им дадоха някой лев да гласуват за Зорко се питам аз

# 1 208
Когато ти помагат от предаването, разбира се, че ще си прекрасен играч. Не е равен стартът и самата игра нататък не е честна. Другите покрай него са явно заблудени. Както и да е.
Точно! Щеше да е изгонен на два отделни съвета преди обединението на племената, ако не беше врътката с арбитрите. Прехвален е като играч тук в темата.

Сезонът наистина беше доминиран от жени и по български накрая го спечели мъж.

# 1 209
  • София
С всичките кусури и упреци, този сезон на Сървайвър е с класи над ИВ и Фермата.
Това е предаването! 🙂

Жалко, че така и не се наложи в България, за което основната вина носят от bTV, но дъвкали сме го това.

Толкова много емоции имаше тук. Истински, неподправени. Така се бяхме вкарали във филма, все едно ние бяхме там и оцелявахме.
Благодарим на тези главни герои!

Темата беше уникална, благодаря ви на всички! Simple Smile
Много ще ми липсвате, НО чакайте това не е края, ще има още много какво да се пише и нови анкети, а и последна тема в неделя.
Може би коментарите ще стихнат чак след месец... Логично...

Днес чукнахме един рекорд и тук в темата, визирам специално за този сезон на Сървайвър, не по принцип.

403 човека онлайн 🙂

# 1 210
Припомнете ми, кога за последно е имало финалист с нула гласа в наш сезон ? И имало ли е изобщо ? Не си спомням колко гласа имаше Людмила в предните Филипини.

Но ми се струва, че Карин е първия кравай в наш сезон на финал.

# 1 211
  • София
Честито на Зоран!
В тази конфигурация можех да се зарадвам само на този резултат.
Моите лични фаворити бяха Бо,Ани и Зоран.Това,че Йо беше изхвърлена първа й даде възможност да не спира да работи на заден план,за да станем свидетели на този интересен последен съвет,със смислени въпроси и на този смазващ резултат.
Най-голямата изненада за мен беше Ванко пред мен стоеше и разсъждаваше съвсем друг човек!
Няма да има Сървайвър изглежда.Преди чек се връчваше от представител на бтв ,който обявяваше кастинг за нов сезон.
Започвам да ви чета с кеф Simple Smile

# 1 212
Браво на Зоран и честито! Особено сред тази финална тройка, щеше да е странно да спечели някой от другите двама.

# 1 213

Абе...неприятната истина е, че Ганка му сложи амулета на спасението на врата. Иначе щеше да изхвърчи.

Надигра ги, това е. Ако се беше държал малко по-премерено в последната седмица, тук също нямаше да протестираме.

# 1 214
Припомнете ми, кога за последно е имало финалист с нула гласа в наш сезон ? И имало ли е изобщо ? Не си спомням колко гласа имаше Людмила в предните Филипини.
Люси беше единствената досега с 0 гласа. Сега и Кари.

Общи условия

Активация на акаунт