🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 864
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 410
Ами, колеги уважаеми! В крайна сметка имаше ли някой от нас, който да познае финалната тройка или се изложихме като кифладжии врачки и счетоводители?

Имаше, приемам приз за счетоводителка. 😁

# 1 411
  • София
По темата за въпроса на Йо.
Карин не избра племето си,както после се опита да обясни-тя изяде своя дял и този на Марго,после им занесе някакви трохи и продължи да кълве от на всеки залъка.
Марго направи някакви определения за съдържанието на видеото,което беше излишно.Трябваше да се направи избор без всякакви коментари.
Както беше рано за носталгия по семейството,така беше рано и за неистов глад.
След като Карин разказа на по-късен етап за случката-този епизод търсете-тя с две думи им каза,че не е било нищо особено-мидички ,ала-бала.
Алекс единствена реагира и предполагам ,че тя е преразказала на Йо.
За последната съм съгласна,че можеше да построи въпроса по друг начин,защото излезе махленско.За останалите не беше нищо ново,а Карин успя да се хване за думата и да отрича в тази посока.Така че въпросът загуби по тежест,а и не носеше нищо ново-и за участници,и за зрители.
Бенгън, съгласна съм,но не трябва да се почне от водещия.След като гледах интервюто на Христина с Ваня,ми стана ясно,че идеята за първата глупост-игри от ниво топ 6 е нейна.М това било любимото й -да гледа как фаворитите й се трепят в игри...Кой разказа после в лайв,че още с влизането на "онзи съвет" са наредили на журито да задават въпроси.
Те са платили лиценза,те поръчват музиката Simple Smile Редно е да има по-обстоен мониторинг  и този род своеволия да бъдат санкционирани.
И в най-добрите си години Сървайвър не е имал гледаемост.Народът харчеше ББ в пъти повече, а ние чакахме да свърши Листопад, че да започне нашето.Мал-шанс да тръгне по тази телевизия бих казала аз.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 18:27 от avicom

# 1 412
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 41 - Разговор със Зоран

Зоран при Ваня (след битката с Анелия)
Ха, Зоран не е гледал българските сървайвъри (за американските и австралийските сезони знаем вече, че ги е гледал) и си е мислел, че финалистите ще се определят чрез съвети, а не чрез игри.
Най-накрая да каже нещо хубаво за Борислава и за първи път да не спомене онази тъпотия с отмъщението за Маргарита или прословутия Доктор...

# 1 413
Аз не съм толкова луда по Владо, но ме е страх кой евентуално би го заменил. Мисля, че го споменах преди, но ако го сменят с актьори тип Иво Аръков, Бойко Кръстанов, демек лигльовци с досаден НАТФИЗ патос, с който почти всички клонинги оттам говорят - не, не, не.

Да, знам, че Карамазов е завършил там също, но си мисля, че си е изградил собствен стил в годините и то стил, който не се набива на очи. Перфектният водещ е точно ненабиващ се на очи, който осъзнава, че главните герои са участниците, а не той.

# 1 414
Авиком, не е точно така! Мен ме впечатли въпросът на Йо, потърсих случката и наистина много грозно беше. И решението им и самата Карин. Ако и след това е коментирала в този дух пък съвсем!
За похапването пък там и после наравно с останалите въобще да не отваряме дума. Тя и наскоро пак така подходи. Хапна си, после повторно с останалите. И дори имА наглостта да отрече пред другите, че вече е похрупала 🙄
Наистина, защо толкова я хранеха всички?

# 1 415
Ето това е въпрос за един милион.
Спекулирам, но аз лично мисля, че ако е гладна е била доста нервна, а това е изнервяло и всички останали. И е било по-лесно така - да си дават храната и да имат спокойствие.

Бенгън, съгласна съм,но не трябва да се почне от водещия.След като гледах интервюто на Христина с Ваня,ми стана ясно,че идеята за първата глупост-игри от ниво топ 6 е нейна.М това било любимото й -да гледа как фаворитите й се трепят в игри...Кой разказа после в лайв,че още с влизането на "онзи съвет" са наредили на журито да задават въпроси.
Те са платили лиценза,те поръчват музиката Simple Smile Редно е да има по-обстоен мониторинг  и този род своеволия да бъдат санкционирани.
И в най-добрите си години Сървайвър не е имал гледаемост.Народът харчеше ББ в пъти повече, а ние чакахме да свърши Листопад, че да започне нашето.Мал-шанс да тръгне по тази телевизия бих казала аз.
Определено си права. Не трябва да се започва с водещия, много съм далеч от подобна мисъл.
За Христина го написах още след съвета с въпросите от журито, че веднага я посочвам с пръст като човека, натворил простотията.
А откъде трябва да се тръгне сама го разказваш. Идеалния вариант е от нов продуцент. И забравих да добавя още нещо, изключително важно. Името на продуцента не трябва да започва с буквата "т" и да завършва на "ъпарев", както и всеки, свързан с него през годините.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 20:51 от Bengun

# 1 416
  • Sofia
Малко късно се включвам след финала,но снощи не можах да коментирам.
Честито и от мен на Зоран за победата!
В последните епизоди не ми беше любимец,но от тази тройка,според мен,беше логично той да спечели.
С Кари не може и дума да става за сравнение.А Ганка,каквото и да е направила,самия факт,че вече веднъж беше гонена от играта,за мен е достатъчен.

От финала снощи не съм очарована.Точната дума наистина е "постен".Нямаше някакси атмосфера,нямаше настроение,та дори и публиката ми се стори малко.Не мисля,че е заради времето,което е минало.Точно на претупан ми приличаше.

Като цяло,получи се стахотен сезон с малки изключения /намесата на журито на съвет,определянето на последните финалисти с игри.../.Надявам се да има нов сезон,с конкретни подобрения.
Ще продължа да следя темата,докато я има и мисля,че тук е мястото да благодаря на всички за приятната компания,споделената емоция и смисления и интелигентен диалог,който се водеше.
Беше изключително удоволствие! Hug

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 18:58 от avi10

# 1 417
Няма лошо да дадеш някой път храната си, но ето Алекс всеки път давала половината на Кари, а нито са приятелки, нито нищо.

# 1 418
  • София
Авиком, не е точно така! Мен ме впечатли въпросът на Йо, потърсих случката и наистина много грозно беше. И решението им и самата Карин. Ако и след това е коментирала в този дух пък съвсем!
За похапването пък там и после наравно с останалите въобще да не отваряме дума. Тя и наскоро пак така подходи. Хапна си, после повторно с останалите. И дори имА наглостта да отрече пред другите, че вече е похрупала 🙄
Кога съм казала,че не е грозно,птиче Simple Smile Та ние тук избухнахме,Карин отдели време да пусне стори дори.
Темата беше за Йо -можеше да не каже тъпи детски видеа,а примрно безсмислени или от вида,защото Спаска баш за думата се хвана и се измъкна по този начин,а сега през пост чета дали точно тази дума е казала Карин,а Йо е злобна Simple Smile

# 1 419
  • Sofia
Ето това е въпрос за един милион.
Спекулирам, но аз лично мисля, че ако е гладна е била доста нервна, а това е изнервяло и всички останали. И е било по-лесно така - да си дават храната и да имат спокойствие.
А на мен ми се струва,че,по някаква причина,просто искаха да ѝ се харесат.

# 1 420
  • София
Алекс винаги украсява историите.

А за яденето аз и тогава го коментирах, че не беше ок, но Йоана не я подкачи за това, а това е нещо, което наистина я прави по-слаб претендент за титлата. Реално Йоана се хвана за една реплика много назад, която дори не е чула сама и не е предадена точно, същото, което Зоран направи и не ми беше приятно.

Аз иначе Йоана я харесвам, нея ще продължа да си я следвам и след предаването, но не ми хареса на последния съвет. Смятам, че е повече от махленския начин, по който зададе въпросите, можеше да ги закове намясто с друг начин на задаване.

# 1 421
Аз реагирах на това, че не бил актуален въпросът и не носил повече информация за зрители и участници 👍
На мен ми донесе 🙂

# 1 422
Аз гласувах в началото, че финал ще стигнат Зоран, Карин и Ванко, а по-натам че искам финал между Зоран-Карин-Ганка, за да има най-голяма интрига с гласовете. А то какво стана Joy
До последно си мислех, че Карин има големи шансове и се чудех как споделяли в лайфове, че не я виждат като заплаха. Явно или аз не се усещам добре или монтажът беше подвеждащ. Струваше ми се, че я обичат, голямо доверие, колиби, арбитри.
Да ви призная, много ще ми липсва Сървайвър и темата. Heart
Нямаше друго, което да следя наистина по ТВ, а пък тук такива дискусии си заформяхме, че се връщах да чета по 10 страници назад. Благодаря на всички съфорумци за споделения интерес и коментарите и специално на Дяволо за супер темите и анкетите, както и на Бенгън за статистиката. Flowers Hibiscus

# 1 423
  • София
Аз реагирах на това, че не бил актуален въпросът и не носил повече информация за зрители и участници 👍
На мен ми донесе 🙂
Изглежда не си гледала всичко.Марго е от първите напуснали,а Карин стана емблематична с глада си- и за участниците,и за зрителите.Дори тук галено я наричахме ламята Спаска Simple Smile

# 1 424
  • София
А за яденето аз и тогава го коментирах, че не беше ок, но Йоана не я подкачи за това, а това е нещо, което наистина я прави по-слаб претендент за титлата. Реално Йоана се хвана за една реплика много назад, която дори не е чула сама и не е предадена точно, същото, което Зоран направи и не ми беше приятно.
Не, не, напротив. Изречението на Йоанна включваше точно глада на Карин.

Точните й реплики:
"Колко още тъпи детски видеа, по твои думи цитирам, трябва да отнемеш, за да се нахраниш в Сървайър?"

И тук Карин се хвана за думата тъпи и както каза  avicom, смисълът на въпроса отиде по дяволите.
И всъщност, държа да подчертая, че лично на мен въпросите на Йоанна даже ме изкефиха. Тя има един маниер на говорене, дискутирали сме го тук и сме я критикували. Поучителен, наставнически, даскалски. Не смятам че е умишлено, още по-малко смятам, че беше злобно. Не ми харесва и на мен, но просто неин маниер на изразяване и поведение...
Но въпросите и бяха идеални, точно в целта и ги изкараха от равновесие. Начинът може и да не беше правилен, но аз го приех, както съм приела и нея.

Общи условия

Активация на акаунт