🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 667
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Другата България
Моят отговор е много по-простичък - страх.
Зоран изобщо не е глупав. Той прекрасно осъзнаваше, че и други, освен него разбират и виждат, че най-сериозната му конкуренция е всъщност Борислава. Сам си каза, че е искал Ванко и Карин със себе си на финал именно защото НЕ са конкуренция. Наясно беше, че Анелия си спечели "неприятели" в журито, а и продължавам да смятам, че и той е знаел за вероятността Йоана да ги обработва в полза на Бо, ако тя е на финал.
Така че с Бо до себе си Зоран изобщо не би бил сигурен в победата, която "не искаше".
Добре, така е, съгласна съм. Но кому беше нуждо да я обижда и да й се подиграва?
И накрая. Вече е на финал, трябва да спечели гласа й. Не! Дори и притиснат, се стараеше максимално да я обезличи. Това защо? Само може да си навреди. Защо тенденциозно я принизяваше?
Blush Ами....аз, въпреки, че сме от една порода, имам и някои различия като характер и разбирания с него. Единственото, което ми идва на ум като обяснение е, че когато змията е настъпена, най-силно "съска", а после направо "хапе". Това с оглед на другото, което коментирахме, че Зоран изобщо не остана доволен от развитието на съвета, на който Бо остана. А видяхме, че когато не стане това, което Зоран е решил, че трябва да стане, той сменя и физиономията си, и поведението си, и маниерите си, и най-вече - речника си. Както казва мъжа ми - "дойде лошия близнак". И в случая не толкова заради "не стана на моята", а именно защото вече беше наясно, че Бо му е сериозна конкуренция, дори най-сериозната. И се почувства не застрашен, а несигурен.
И още нещо. Те са били заедно, постоянно, много дни. През това време Зоран е изградил мнението си за всеки, включително и за Бо. Водени са разговори, които ние не сме чули и видели. Бил е наясно, че един истински играч, като нея, и явно коректен и честен човек, не би поддал на лични чувства и не би гласувал негативно на финал, тоест - би оценил именно играча в него, не човека. Затова и беше откровен докрай на последния съвет на финала, когато ѝ отговори, че да, би гласувал за нея да си иде, не го е направил само защото е смятал, че има идол. Тоест, тук определено му помогна откровеността, а не лицемерието.
Това са само хипотези - Зоране, ако четеш, поне пиши правилно ли те анализирам като виден представител на зодиакалния НИ знак, който всъщност аз лично много си харесвам. Joy

# 1 501
  • София
Съгласна съм с всичко. Особено за страха и несигурността, на 1000%.
Но на мен постоянно ми кънтят в главата едни думи на Бо в последния им лайф (в ИГ с Анелия и Йоана). Че нещо се е случило в последните дни, нещо, което го е променило от един момент нататък ... но явно не беше за споделяне и тя не го сподели... И това не спира да ме човърка.... Но никога няма да го разберем.

# 1 502
Broken HeartBroken Heart
Съгласна съм с всичко. Особено за страха и несигурността, на 1000%.
Но на мен постоянно ми кънтят в главата едни думи на Бо в последния им лайф (в ИГ с Анелия и Йоана). Че нещо се е случило в последните дни, нещо, което го е променило от един момент нататък ... но явно не беше за споделяне и тя не го сподели... И това не спира да ме човърка.... Но никога няма да го разберем.
Леле! Може пък да е искал да я целуне под филипинските звезди, а тя да го е шамаросала! Stuck Out Tongue Closed EyesBroken Heart

"Ти помниш ли морето и машините
и онзи див копнеж по Филипините..."

# 1 503
  • Sofia
Разсъждавам и аз в същата посока.
Хитро и много адаптивно (да не казвам нагаждачески) игра Зоран в социален аспект още от ден 1. Винаги успя да използва най-правилните хора в най-точните моменти. И това не е упрек в случая, напротив. А срещу Бо се обърна в момент, когато от съюзник му се превърна в конкурент. От шубе и от амбиция разбира се. И го направи по най-елементарния, първосигнален и грозен начин – утвърждавам себе си като омаловажавам човека до мен.
Но човекът явно си е такъв... нали сам каза, че бил себе си Stuck Out Tongue Winking Eye
А дали съжалението му е искрено... само дотолкова, доколкото обслужва огромното му его, а и за да изглежда една идея по-приемлив за хората, които го хейтят. Щото се видя колко му е важно как изглежда. А не беше добре, именно откакто се омота в сладките си приказки.

# 1 504
  • София
Хахахах, Гарганела. Вапцаров! Това беше добро Joy

Иначе и аз изобщо не вярвам в думите му, че съжалявал. Таратанци. Нали чете тук, вижда какво го правим, трябва да ни замаже очите и на нас и на всички, които не му признават "достойната" победа.

# 1 505
Изгледах сега епизодът на Outcast BG и той завърши с думите на Владо, които съм пропуснала в сряда - "Каквото и да се случва, приключението винаги се завръща".

Ами това си е директен намек, че следващ сезон ще има! За мен е много логично БТВ да са решили да редуват един сезон Master Chef, един сезон - Сървайвър. Това не е моя хрумка, някой го беше споменал по-рано.
Сървайвър е скъпа продукция и очевидно не могат да си позволят да го правят всяка година. Мастър Шеф не е толкова скъпа, но пък потенциалните участници са ограничен кръг от хора, който не е неизчерпаем и има и други кулинарни риалитита, които се борят за тях.
Да се надяваме, че следващ сезон ще има през 2024 Simple Smile

# 1 506
Дано сте прави и има нов сезон догодина. Аз съм скептично настроен.

Финала на Сървайвър не беше уважен от телевизията,която го излъчва. Защо "чекът" не беше връчен на Зоран от представител на bTV ? Защо Евтим не се появи за десет секунди пред камерите ?

Срамна работа, ясно е, че има много недоволни от рейтинга на предаването. Но е факт, че нито Сървайвър, нито bTV направиха нещо за популяризиране и разбиране на играта пред зрителите в България.

# 1 507
Като гледам рейтингите на БТВ като цяло доста пропадат. Новият им сериал има по-лош рейтинг и от Сървайвър. По-рано Мастършеф и Фермата също имаха разочароващи рейтинги сравнение с предишни години. Само Ергенът държи положението, но там разбрах, че (под спойлер, че да не взема да спойлна тези, които гледат)
Скрит текст:
победителката май ще е тази, която публиката масово не харесва и ще победи на финал, точно харесваната, тъй че не се знае след това доколко ще задържат същата аудитория във втори сезон

# 1 508
Предвид това, че според мен гласът на Ванко се промени "изненадващо" от Карин на Зоран /убедена съм, че Йо и Бо имат основна "вина" за това/, то не изключвам ако Бо беше в тройката, Йоана да убеди Ванко да гласува за нея. Звучи нереално, но не го изключвам. Ако прибавим и намесата ѝ /вероятна/ върху Алекс, то победата на Борислава съвсем не е имагинерна, според мен разбира се. Това са вече спекулации от моя страна, но щеше да е по-завързано и да се очаква някаква интрига.
Мери, ние двете, а и доста хора предвиждахме и интрига между Ганка и Зоран, а не беше така. Според мен никой нямаше да успее да му измъкне титлата.
При Бо на мястото на Ганка щеше да дръпне гласовете на Йо и Денис и може би да се надява на Джу и Алекс, но трудно. Даже и за Денис не съм сигурна. А Анелия е просто заслепена от Зоран.
А пък при финал Бо-Зо-Ганка най-вероятно Йо и трудно Денис за Бо, Алекс и Мила за Ганка и другите 5 за Зоран.
Ако беше Анелия вместо Ганка, в един супер супер случай да вземе гласовете на Ганка, Мила, Бо, Йо и Алекс и да го бие, ноо много трудно. Съмнявам се дали Йо и Бо биха я подкрепили, както и за Алекс.
Да, защото имах усещане за други нагласи на Йо и Бо.
Само това ме подведе.
Иначе, да, аз просто си спекулирам.
И аз - даже предвиждах победа за Ганка с гласовете на Йо и Бо Joy

# 1 509
  • София
Зоран направи много грешен ход с мерака да изкара Бо.
Предвид, че финалистите се определят с битки, голяма вероятност си имаше(както и стана) Бо изобщо да не се класира. Така той ще ше да запази по-добър образ.

Но ... колкото и пъти да се изказа, че той не бил планирал нищо, всъщност от първата минута той планира - непрекъснато и по всякакъв начин. И ходове напред смяташе и се въртеше като пумпал за победата.
Колкото и негативи да виждам в него, от тримата останали само той ми е възможен победител - затова и Бо, Йо, гласуваха за него. Ако имаше друг подходящ, нещата щяха да са различни.

# 1 510

Финала на Сървайвър не беше уважен от телевизията,която го излъчва. Защо "чекът" не беше връчен на Зоран от представител на bTV ? Защо Евтим не се появи за десет секунди пред камерите ?

В една друга тема, по повод друга продукция на BTV и Е.Милошев, споменаха, ЕМ и BTV  са си разритали капите...
Може и клюкавина да е, ама  може и да е истина и поради тази причина да са показани така нещата.

# 1 511
На Зоран въобще не му вярвам. Добър ден да ми каже, ще погледна навън дали е ден или нощ. Съгласна съм с всички, които предполагат, че е прочел критиката към него и иска да се оправдае и да е герой в очите на всички.
Той искаше същото и в самата игра и затова се обърна срещу Борислава. Искаше да получи вот от всички участници, а знаеше, че основен двигател на играта му беше Борислава. Признато още в началото, когато каза, че иска да си играе с Йо и Бо, защото те измислят всичко. При въпросите и речите, тя можеше да го разкаже, а той да изгуби няколко вота. Дали би спечелила Борислава? Не мисля. И тук вече ще е 1во заради стериотипа към жените: те са змии, схемаджийки, интригантки, а мъжете са играчи, стратези, пичове и 2ро защото Борислава не можеше да създаде такива отношения с останалите, каквито на Зоран му идва от вътре да създава. Имаше много повече симпатизанти, отколкото врагове (като Алекс) в журито. Но това е в сферата на фантастиката вече, няма да разберем никога какво би било.
На Зоран мога да кажа, че реално победата му е заслужена, масово го харесват хората и ако съм права и наистина се опитва да спечели всички: невъзможно е. Да се радва на подкрепата и да не се затормозява да ми обяснява сега колко съжалява, защото не ми изглежда и на мен естествено. Извинява се сега след като спечели и видя, че постовете, в които обяснява за предателството на Бо, не хващат много дикиш.
Победата му е заслужена, защото успя да изманипулира всички и да спечели с такова мнозинство. Това е идеята, в тежките условия, когато хората са изтощени, озлобени и на ръба, ти да се стегнеш и да ги надвиеш.
Аз също съм представител на неговата зодия и си сменям лесно и бързо мнението, ама за 30 години се научих, че не е честно спрямо останалите и най-вече спрямо близките ти.
Ако той е решил да не го контролира по никакъв начин и да бъде себе си, ок, но си идва с последствията: загуба на част от народната любов.

# 1 512
Зоран направи много грешен ход с мерака да изкара Бо.
Предвид, че финалистите се определят с битки, голяма вероятност си имаше(както и стана) Бо изобщо да не се класира. Така той ще ше да запази по-добър образ.

Но ... колкото и пъти да се изказа, че той не бил планирал нищо, всъщност от първата минута той планира - непрекъснато и по всякакъв начин. И ходове напред смяташе и се въртеше като пумпал за победата.
Колкото и негативи да виждам в него, от тримата останали само той ми е възможен победител - затова и Бо, Йо, гласуваха за него. Ако имаше друг подходящ, нещата щяха да са различни.

Мисля,че доста късно Зоран разбра ,че финалистите се определят само с битки,за това беше планувал ходовете си така към Бо.

# 1 513
Доволен съм че свърши!

# 1 514
  • Sofia
Това не е вярно, че не е знаел за игрите! Обаче му беше едно от удобните оправдания. Заедно с онова за отмъщението Grinning

Общи условия

Активация на акаунт