🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 63 066
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 605
На гости при Агонцев! Ох, стигнах до този момент в интервюто и падам от смях!
Много интересно говори Бо! Браво на момичето! Така освободена много ме кефи.

# 1 606
Бо признава, че Йоана е движела нещата в тяхното дуо. Йоана е била харесвана от Денис, Мила, Кари, които са я търсили като компания. Казва, че тя с Кари никога не е имала обща приказка. Бо по-скоро се е имала с Доктора и Милен. Не го каза директно, но Милен май е бил леко хлътнал по нея. Казал й е, че много я харесва и няма никакъв начин някога да гласува за нея, носил е цветя всяка сутрин и е разкривал всеки път за кого ще гласува. Не го е казала това Борислава, но аз си спомням, че май Маги беше споделила, че Иван също първо е метнал око на Бо, тъй че май тя е била lowkey желаната на острова, а не Мила и Алекс 😁

Казва, че хем съжалява, хем не, че не прати Ванко да се бори с Доктора. Каза, че целият ход на Зоран с доброволното отиване на битка е било въпрос на его, защото Иван му е хвърлил ръкавицата. Съжалението не е било толкова за това, а че според нея Зоран е направил слаб стратегически ход като ги е събрал тях двете заедно с Ванко в племето, което той сам избираше. Тя и Йоана са се надявали, че Йоана ще бъде пратена в друго племе, където тя може да използва имунитета си и да изгонят противник. Гениален ход, но на Зоран изобщо не му е минало нещо такова през ума.

Казва, че в началото Илиан, Зоран и Александра са се карали непрекъснато, защото са се опитвали да се налагат. Александра не е понасяла Зоран през цялото време, което отговаря на въпроса дали Алекс би гласувала за Зоран срещу Бо - не.

На партито за обединение, което се превърна в съвет всички са били пълни балъци. Само Бо, Денис и Джулиана са имали едно предвид, че май ще има съвет. Другите са реагирали остро на всякаква идея, че може партито да се превърне в съвет и са казали, че не искат да ги занимават със стратегии.

Бо повдигна много интересен въпрос и го определи като грешка във финалния съвет. Каза, че да, разобличила е Зоран доста, но осъзнава, че ако си мълчеше и се правеше на умряла лисица, той е щял да гласува за нея, а с тази атака, която му направи той се е усетил, че тя прекалено уверено го атакува и че ще влиза идол в употреба по-късно на съвета. Като цяло чест й прави, че си призна този пропуск. Потвърждава, че наличието на въпроси от журито е повлияло и на нейната игра. Първоначалната идея е била да играе умряла лисица, но с включването на журито е знаела, че това трудно ще стане и се е превключила на другата идея. Също така е знаела добре, че намесата на журито ще повлияе на Анелия и въпреки че се е надявала да не стане, не е била изненадана като е видяла, че Анелия изгони Денис. Толкова е била сигурна, че Анелия ще се повлияе, че като Ани е станала да даде идола е била почти сигурна, че ще го даде на Кари.

За Зоран каза, че много е била наранена. Каза, че изобщо не е имала проблем с това, че е искал да я махне, даже го адмирира като ход и за това в крайна сметка си е дала гласа за него, но много е била огорчена от непрекъснатите нападки и непрекъснато сменящите се мотиви, с които той излизаше. Каза, че сега, ако го поканят в надкаста, сигурно ще е готов със съвсем нова версия, защото непрекъснато ги сменя. Аз очаквах повече да се задълбочат в тази тема, но си мисля, че водещите яко претупаха нещата, защото май искат Зоран са им гостува и предполагам не искат да го обидят. 😬

Бо казва, че са им съобщили, че финалистите ще се определят с игри на предпоследния съвет (с изгонването на Александра). Значи Зоран тъпото наистина напираше толкова да изгони Борислава и да я обижда, въпреки че е знаел, че идват игри, в които тя има минимален шанс.

Нямам време да гледам последните 20 минути, но това е обобщено от мен 🙂 Борислава е много приятна за слушане, но определено Туджаров много претупа най-интересната част с ужасното поведение на Зоран, както казах, защото си личеше, че искат да го вземат като гост. Тъпо според мен. От 2+ часа интервю да посветиш две минути на кръст на тази тема, но какво да се прави.

# 1 607
Благодаря, Олибо! Flowers Hibiscus

# 1 608
  • София
Охх, хора, наистина го гледайте. Бо е страхотна! Както бях влюбена в нея, сега вече си загубих акъля JoyJoyJoy
Ужасно увлекателно разказва. Дори Неделчо не смееше да я прекъсва.... с малки изключения (все пак е Неделчо). Но наистина за пръв път ги виждам толкова вглъбени в госта си. Обикновено постоянно приказват, прекъсват и се дърлят. Кефя им се де, не го казвам с лоши чувства. Но сега бяха неузнаваеми.
Страшно много неща разказа Бо. Каза си името Агонцев. Просто в този момент и тримата говореха и не се чу много добре. Но ако слушате внимателно (както аз, със слушалки) си се чува името му.
Много силно впечатление ми направи, че абсолютно е нямало никаква такава причина, за която Зоран твърди, че го била "предала" и той й имал зъб 30 дена.... И то не е имало причина, защото изобщо не е смятала да го гони - изгони ли го него, тя е следващата. Просто човека наистина си вади причините и поводите от ... всякъде (да не съм цинична).
Както и накрая, нещо в което бях сигурна. Бо никога е нямало да изгони Зоран. Това и на лайфа им, където Анелия твърдеше, че само да нямал имунитет, са щели да го изгонят го забелязах - Бо тогава си мълчеше и не потвърди..
Както и да е, гледайте го. Oliboo доста е разказала, но всъщност има още толкова много. Няма как да се обхване всичко. И много неща от кухнята, много моменти, които сме подозирали разкрива. Ужасно е интересно.
Сега, вярно че са 2 часа и 19 минути. Обаче за мен минаха като 19 минути и накрая исках още.
Е да, аз съм си фен. На тези които не сте, сигурно ще е досадно. Тогава го гледайте на части. Има смисъл!

# 1 609
Ох, събирали се в Агонцев, ще падна. 😁😁😁

Кажете каква е разликата между подкаст и надкаст? 🤔😊

# 1 610
  • София
Никаква. Те решиха да са оригинални и затова Подкаста си го кръстиха Надкаст.

# 1 611
Да я гледаме Бо, ама аз като я гледам и се ядосвам как се даде на Зоран.Sad

# 1 612
  • София
Да, тук си много права. И аз се ядосвам... Явно слабост, това е. Човешко си е, всеки има слабости.
Обаче пък каза, че ако Ганка е била достатъчно убедителна. Ако се е усетила да й влезе с думите - и мен ме предаде Анелия, аз те разбирам най-добре. Ето, теб те предаде Зоран, използва те и ти заби нож в гърба.... и нещо в тоя дух, Бо твърди, че като нищо е щяла да се обърне и да гласува за нея. Обаче уви, Ганка е трябвало дебело да подчертава колко са злобни те с Йо. Еми сори, Ганке, сърди се на себе си...

# 1 613
Най-добрия епизод на Неделчо и Туджаров до момента. Заради Бо. Много е интересен подкаста, слушайте го, няма да съжалявате.

# 1 614
Наистина супер интересен Надкаст, даже и втори път ще го слушам утре, защото малко се разсейвах. Бо разказва супер увлекателно.
Даде за няколко неща кредит на Доктора - той даже е забелязал, че лесно можеш да познаеш за кого гласува участника, защото урната е била директно срещу пейките и по движението на ръцете можеш да различиш.

Чакам с нетърпение и другите участници, но най-вече Анелия, Денис, Джулиана и Йо (ако за нея някак е възможно). Зоран го слушахме цял сезон Grinning , а героите май няма много какво да кажат.
Може би само с Ганка ще ми е интересно, хареса ми в Преди обед.

# 1 615
Борислава не задълба в това, но на мен ми стана ясно от думите й, че тя е харесвала Маргарита като цяло, но момента, в който тя е започнала да показва ясната си ненавист към Георги (който беше близък с Бо), тогава Борислава е зарязала евентуални планове за близост с нея. Още една индикация за нейната лоялност.

Иначе като говориха за предварителните уговорки:
- Ванко, Илиан, Ивайло, Джулиана, Драго и ПеЬо
- Маргарита, Ивайло, Ивана
- Кари и Ванко

Пак удобно не се повдигна темата за уговорките на Зоран, които са се случили извън предаването. Анализираха как се играе в племе, където знаеш че поне няколко човека си имат познанство от преди, но не засегнаха темата дали Бо не се е усъмнила в сходни уговорки с участието на Зоран.

Хем не ги виня, защото е ясно, че момчетата искат да изстискат още няколко епизода за този сезон на Сървайвър с интересни събеседници и не искат да ги отблъснат, хем супер голяма изпусната възможност. Аз нямам съмнение, че Борислава имаше съмнение за подобни нещо, когато в индивидуалното интервю каза, че не може да си обясни внезапната близост на Зоран с някои хора. Вече знаем, че когато го е казала това, тя вече е имала едно наум, че е имало масови познанства преди влизането във формата. Абе, яко мазало е имало.

# 1 616
И как като ги карали да плуват на кастинга са взели Ивана, която не може?

# 1 617
  • София
Ами всъщност явно е можела да плува, но много бавно. Затова са й помагали Милен и Мила.

# 1 618
2 часа и 19 минути? То това Титаник бе!
Мен ме дразни този Неделчо, някакво плямпало е. Не го познавах преди този надкаст.
Иначе Бо ми е интересно да слушам. Не вярвам обаче мъжът и да е очарован от тези евентуални харесвания.
Искам да поканят Ганка и Ванко на гости и Зоран разбира се.

# 1 619
И как като ги карали да плуват на кастинга са взели Ивана, която не може?
Не са взели жената на Милен, която по думите на Бо в първото изпитание на Филипините е щяла да се удави. Толкова е неможела да плува, затова се е провалила на плувните тестове. За Ивана каза само, че е била супер бавна във водата.

Общи условия

Активация на акаунт