🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 651
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
А в момента доста сървайвъри яко бълват снимки от Филипините в Инстаграм... Които явно не са могли да покажат преди финала...

# 1 621
Говорейки за жената на Милен, тя беше тази, дето постваше фейсбук коментари, че в предаването има групички, които се познават и имат предварителни уговорки. Тогава написа и някои кофти неща за Милен, та се чудих откъде хем не понася Милен, хем знае кой с кого се познавал в предаването, та ето отговор - била е с един крак вътре.

Но искам пак да подчертая колко нагъл и долен е Ванко. Аз тамън след финала някак се смирих спрямо него, но след тоя подкаст абсурд. Колко долен трябва да си, за да повдигаш теми за достойнство и кой заслужава да остане в ​играта като ти си влязал, познавайки половината участници. Дали се е отметнал от предварителната уговорка като е видял колко бързо беше изритан ПеЬо ми е все тая. Само това, че е посещавал предварителни сбирки с надеждата да стане някоя комбина говори достатъчно. 🐀

# 1 622
Да, снимката на тримата от запаса по джапанки тръгнали за бира е много весела Simple Smile Ще изчакам да се понатрупат до утре и ще направя селекция за темата, ако още ги няма тук дотогава Simple Smile

Говорейки за жената на Милен, тя беше тази, дето постваше фейсбук коментари, че в предаването има групички, които се познават и имат предварителни уговорки. Тогава написа и някои кофти неща за Милен, та се чудих откъде хем не понася Милен, хем знае кой с кого се познавал в предаването, та ето отговор - била е с един крак вътре.
Да, стана пределно ясно, че Продукцията е имала сериозни планове да има семейство отново в играта и през този сезон. Жената на Милен е била одобрена, но се е провалила на плувните тестове и това е сложило кръст на плановете на Галошеви за ББ. За наш късмет.

Гениален план - да вкарат двама души,които явно не са се разделили като първи приятели в реалити, където хората си забиват ножове в гърба. Браво, Христина. Сега си давам сметка какво сме можели да гледаме първите две-три седмици. Само неумението във водата на една жена ни е спасило.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 00:30 от Bengun

# 1 623
  • София
То беше ясно, че Маги, Ивайло и Ивана имат уговорка от много отдавна. Още тогава го писахме, че Ивана каза, че те с Ивайло са ѝ най-близките хора в играта, а тя с Маги не беше играла в едно племе.

Въобще не са му обърнали гръб на Зоран, той избра да играе с Маги, а тя с Ивайло. Никой не харесваше Ивайло, така че си беше въпрос на избор това от страна на Зоран и въпреки него не искаха да го гонят, но можеше и да се наложи.

За мен в самолета е нормално да се заприказват, играта започва от него, там няма как да ги изолират напълно и всеки има равен шанс да говори с другарчето. Проблем са отношенията преди това, в които някои участват, а други са честни.

# 1 624
П.П. Това е линк към всички епизоди. Преди време го беше пуснал тук един съфорумец.... не помня кой. Благодарна съм му много, сега се възползвах от него. От тук взех въпросния Епизод 26 Колелото на късмета
https://docs.google.com/document/d/19zl4y8q2GukEI3aLgnk65HpCr0Ar … 673cYl-_Bxvs/edit

Радвам се, че файлът ми е влезнал в употреба на някого Smile

За предварителните коалиции много ме сърбеше ръката да напиша и аз го знаех това, че е имало събирания, което силно ме разочарова като фен и Purist на играта. Радвам се, че човек, който не е правил уговорки отвън спечели.

Моля ако някой бъдещ играч чете - не влизайте в предварителни коалиции отвън. Очевидно не действа, а и се отнема от чистотата и обаянието на играта. Много по-красиво е да покажете социални умения там на плажа, в играта!

Иначе Туджаров и Неделчо започват ударно - по-готин и подходящ първи гост няма в предвид сезона!
Два пъти по толкова да слушам как нищят играта с Бо няма да омръзне Simple Smile

# 1 625
Ето, свърших с интервюто по нощите, ама беше много интересно, та нямаше начин.
Показно, уважаеми бъдещи кандидат-сървайвъри. Трябва да го пускат задължително на всеки, който се е запътил към участие в това предаване! /няма нужда и другите сезони да гледате, ако толкова ви мързи Wink/

# 1 626
  • София
В една от първите теми бях писала, че Анелия ми прилича на Алисия Викандер (което все още е така), сега откривам прилика между нея и испанската певица Росалия (може би в усмивката и донякъде в погледа):

# 1 627
В една от първите теми бях писала, че Анелия ми прилича на Алисия Викандер (което все още е така), сега откривам прилика между нея и испанската певица Росалия (може би в усмивката и донякъде в погледа):
Има прилика, да. С разликата, че Анелия е по-нежна, Росалия е много красива, но си носи един агресивен латино сексапил (а и зорлем се загрозява понякога)
А пък Ганка ми прилича на актрисата Деби Раян, не се вижда първоначално, понеже Деби има по-кръгло лице и повече бузки.

Скрит текст:

# 1 628
Защо Зоран да е нямал предварителна уговорка?
Оставам с усещането, че няма случайни хора в този Сървайвър. Всички са се познавали по една или друга линия преди предаването.

Също относно Милен: Не става ли въпрос за бившата му жена? И май двамата с нея не се разбират особено.

Edit:
Ето част от статията относно бившата жената на Милен: (Само да отбележа, че източникът не е много надежден. Grinning )

Бившата жена на един от участниците в „Сървайвър” хвърли тежки обвинения срещу шоуто. Това е половинката на Милен – Мария. Самата тя била на крачка от влизане в риалитито на Би Ти Ви, но в последния момент се наложило да откаже. Жената твърди, че всички участници са се познавали още преди да стъпят на острова на оцеляващите, че са избрани набързо и че интригите между тях са само за пред камерите.

Освен, че намеква, че нещата в „Сървайвър” са нагласени, бившата жена на Милен хвърля обвинения и срещу самия него. Ето какво написа тя в една от фен групите на риалитито. „Надявам се следващият изгонен да е той. Не искам да коментирам личния си живот точно тук, в поста, но този човек не е хубав човек… За пари и слава е готов да се продаде. Познавам го прекрасно. Той е много скрит в играта, много подмолен и хитър. В предаването влезна абсолютно на мой гръб. Единият от участниците бях аз. Но поради обстоятелства не отидох”, пише Милена.

Ето какво разкрива и за оцеляващите на острова: „Всички участници се познават. Приятели са повечето. По време на изпитите за издръжливост всички се запознаха и станаха доста близки. Дори някои са и двойки вече. Участниците са избрани абсолютно набързо, понеже предаването трябваше да почне навреме. Имаше и отказали се. За да допълнят местата им, взимаха абсолютно неподготвени – нито физически, нито психически издръжливи хора.”

Малко след като нажежи страстите, Мария се извини за думите си и сподели, че за момента бившият й мъж играе почтено. Тя обеща повече да не го напада, но така или иначе, бомбата вече беше хвърлена, пише „Уикенд“.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 07:32 от Alucard

# 1 629
Мисля, че се преекспонират тези предварителни договорки. Колкото са повлияли положително на играта на участващите в тях, толкова и отрицателно, а май в повечето случаи въобще не са повлияли.
И в пети сезон половината се познаваха /официално!/ от по-рано и какво направиха? Изложиха се като кифладжии!
Друго се иска в тази игра. Режисьори и продуценти трябваше да са много тъпи, за да допуснат тези предварителни уговорки да продължат прекалено дълго и да ръководят играта.

От интервюто на Бо ми направиха впечетление няколко неща. Първо и най-важно - всички там са били страхотни егоисти според нея и аз съм склонна да й вярвам. Човек трябва да изхожда от тази максима и да не търси съчувствие и приятелство като влиза в подобно шоу.
Много хора стъпиха на тази мотика и ги прасна през носа.
Като грешен ход в играта посочва спасяването на Алекс, когато трябваше да спаси Жоро. Каза, че не се е усетила, че Жоро е застрашен - изглеждал прекалено сигурен в плана си. Ние и тук го обсъждахме като грешка.
Третото нещо беше финалния съвет и везможността да гласува за Ганка, ако Ганка беше избрала правилните думи - "И мен ме предадоха, както тебе. Аз те разбирам". Говориха как финалният съвет и доброто представяне там може да обърне гласове.
Друго нещо беше, че каза, че тя лично не би направила като Анелия и че нея не я е дразнело второто място след Йо в тяхната двойка. Напротив. Защото така Йо се е набивала на очи и е изгърмяла като му е дошло времето. Съзнавала е, че Йо й е като щит. За разлика от нея Анелия много се е дразнила на Гани и Ани. Усетила е, че това е слабия пункт около Гани и се е възползвала.

Постоянно е хвалила разни хора, на които иска да се подмазва и дразнила други - според случая. Това да си играе с другите й е доставило удоволствие от играта.

# 1 630
  • София
Още не съм гледал Бо, после ще чета мненията ви свързани с нея, ама явно те са 90% преразказ.
Браво, че Туджаров и Неделчо избраха именно нея за техен първи гост в Надкаста, което е много показателно... Simple Smile

Съвет към мъжете:
отивайте на Сървайвър, за да получите такъв релеф 😉

Grinning

# 1 631
Аз се надявам да поканят моята любимка Анелия някъде. Засега никъде не я виждам, а искам да чуя интервю.

# 1 632
И в крайна сметка се оказа,че няма да има нов сезон, така ли ?

# 1 633
Благодаря за преразказа на интервюто с Бо. По едно време ми беше любимка 😉.
Леле - леле какви договорки,лагери,срещи при академик Агонцев,скандали от които нищо не сме видяли. Ми,че то уж най-интересния сезон на сървайвър,пък половината неща скрити за нас. Пришпорен сезон,в резултат слаб кастинг( с някои изключения) и лош монтаж и сценарий.
Както и да е.
Искам да кажа,че все пак за мен беше удоволствие да видя едни прекрасни млади дами. Умна и амбициозна Ганка,усмихната Кари,интелигентна Бо,жизнена и подготвена Йо,симпатични Мила и Алекс и накрая,но не на последно място моята любимка Анелия-едно амбициозно,умно,силно,емпатично,харизматично,целеустремено момиче! Браво,Анелия! Пожелавам ти късмет и любов в живота!

# 1 634
Още не съм гледал Бо, после ще чета мненията ви свързани с нея, ама явно те са 90% преразказ.
Браво, че Туджаров и Неделчо избраха именно нея за техен първи гост в Надкаста, което е много показателно... Simple Smile
Супер добър НадкасТ и прекрасна Бо в ролята на разказваща.
Но може би Зоран трябваше да е първия поканен. Така нямаше да се налага някой от най-интересните въпроси да останат практически само рамкирани по политически причини. Защото Неделчо и Туджаров искат и Зоран за гост, затова вчера реално липсваше сериозно обсъждане/анализ на определени случки/ситуации. Нещо, на което според мен Бо беше готова. И в следствие на това ние като слушатели чухме от нея по-малко, отколкото можеше да чуем.

Общи условия

Активация на акаунт