🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 568
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 285
Тая Дениз ми е с най-противната фигура в цялото предаване. Прилича на бутилка - голям гъз и горе плоска. А да не говорим пък колко е злобна.
Повярвала си е много, ама с нахалство към прогрес ..

# 286
А на Виктория кой? Мале, добре че не са на Блага сестрите, че какви ги писахте тук
Преоткрил я той ..нали си се познаваха всичките от преди, както стана ясно ...

# 287
Дениз ние може да я виждаме всякак, обаче пред Виктор тя държи положение. Горе-долу.
Айде изключвам първоначалното настъпление с Габи, но тогава Габи беше активната. Дениз пробва и почвата с това доколко разкрепостено си го представя онова 6-кратното занимание. Този ход можеше да сработи и в двете посоки - или да го отрече напълно, или много да му хареса, а тя да е демонстрирала, че е ок с това разпределение на ролите. И това е.
Не го напряга. Не ходи да му злослови за останалите. Когато са двамата, са си само те и си говорят разни работи. Дори и майтапът минава. Дениз е силно материална, но не го заявява като условие пред скоби като Виктория - до степен, до която да го комплексира. Не се пробва да го манупулира по явен начин или да го поставя в неловки ситуации - отново като Виктория. Може да е плеймейтка, танцьорка и каквото още там, но поведението ѝ към него е далеч от това на Гергана или Блага.
Дениз ние я знаем като груба и арогантна, нападателна и с каруцарски речник. Но това го знаем ние. Той като такава не я е виждал. Тя дори искрено си се зарадва на обувките и беше доволна. Ако не беше Питонът от Волга, нямаше и да се сети за Ролекс. Той не я вижда с толкова негативи, колкото ние.
Единственото, което не се връзва в картинката е Дениз, професията и заниманията ѝ в комбинация с неговата ревност. Ето това не знам как трябва да го преглътне, че да я избере.
Не, че я харесвам. Просто някои неща имат логика.

# 288
Стана ми интересно след като прочетох вашите коментари за близките на Виктория и Дениз, които имат снимки от Турция по времето, когато е снимано предаването.
Прави ми впечатление, че снимките на Анастасия и сестрата на Дениз са качени на 6-7 ноември, а по същото време Александра е качила снимка с Деница от вечеря в ресторант в Турция, та предполагам, че двете са отпаднали в 2 последователни вечери и никоя от тях не е на финал.

# 289
Не знам доколко датите на публикациите могат да ни доведат до нещо, мили разследващи съфорумци. Relaxed
Нямам идея кога точно са приключили снимките, но ако съдим по активността на Наум, 7.11.2021г. го отбелязва като някаква по-специална дата. А и Радо Тушев се изказва по въпроса. Но Наум е в ежедневен аутфит. Че и таг #wrap му е сложил.

Не знам и колко време са събирали целия катун (куфари, техника, последни уточнения на мястото на снимките) обаче Наум е на Истанбулското летище на 11.11.2021г. на път към дома. Ако са плащали за вилите на седмица, то защо да не се възползват след като те се освободят от участничките?

Допълвам.
И Радо Тушев го е ударил на почивка на 7.11.2021г. Като гледам и други си почиват.
Всичко това ме навява на мисли, че това е денят след финала. Но може и да греша.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 12:51 от geri1919

# 290
7.11 трябва да е денят на последния епизод, аз така го смятах и преди време.

Ето едно спойлерче и от мен - писала съм го и преди, но сега имам повече точност.
Скрит текст:
Блага ще отпадне съвсем скоро.
През нощта на 1 ноември беше качила пост за Денис Теофиков, който беше починал няколко дни по-рано. Т.е. тогава е отпаднала, взела си е телефона и е научила (той ѝ е бивше гадже). Първият пост на Ния Косара след дълго отсъствие е 25.10, т.е. Блага отпада около 6 дни по-късно, което трябва да са 3-4 епизода.
Не знаем дали ще има отпадащи всеки ден, но със сигурност Блага не е на финал, ако той е сниман на 7.11 (не, че някой я очаква на финал)

# 291

Ето едно спойлерче и от мен - писала съм го и преди, но сега имам повече точност.
Скрит текст:
През нощта на 1 ноември беше качила пост за Денис Теофиков, който беше починал няколко дни по-рано. Т.е. тогава е отпаднала, взела си е телефона и е научила (той ѝ е бивше гадже). Първият пост на Ния Косара след дълго отсъствие е 25.10, т.е. Блага отпада около 6 дни по-късно, което трябва да са 3-4 епизода.
Не знаем дали ще има отпадащи всеки ден, но със сигурност Блага не е на финал, ако той е сниман на 7.11 (не, че някой я очаква на финал)

Той Денис е като син на тая Блага, тая верно не е в ред.

# 292
Наистина не си подхождат, но пък се натъжих, това да е едно от първите неща, които научава, и по такъв начин Sad

# 293
Участниците в предaването са нон стоп с някоя изява в Интернет, защото те всъщност нямат друго освен тик ток, ако ги поканят в някое предаване, защото са участвали в Ергенът.  Само че покрай всичките им изяви стана ясно, че Виктор не е с никоя от тях сега.  И на мен ми стана безинтересно предавето.

Александра в тик ток и в разни видея говори само за тормоза, ако беше спечелила и беше с Виктор, нямаше да говори това, щеше просто да е щастлива, а тя не е.  
Дениз с на гаджето си ресторнта.

В този подкаст водещият колкото и да ми се видя симпатичен много тъпо се изпусна и каза "Ергенът си остава ерген". Това беше най-тъпо от всичко и аз изобщо изгубих интерес.

4https://www.youtube.com/watch?v=uTVq7XaMvv8

Дениз може да не се държи злобно с Виктор и да не обсъжда, но Виктор няма интерес към нея. Може и да я знае
 и да знае с какво се изхранва. Така че какво като не си заявява материалните интереси? Няма как да я хареса и поиска за приятелка, ако вече знае с какво заработва.

4https://www.youtube.com/watch?v=uTVq7XaMvv8

Блага си свали бельото, Александра не излобя тогава, но когато Александра си показва краката с роклята с цепки, Блага и направи злобен коментар.

Марта съжалява за бившия си според мен, защото каза, че и е трудно, но трябвало да свикне и да продължи. Според мен и мястото и е заето вече, защото Виктор я пита ревнува ли и тя каза малко.

# 294
Сега гледам, че Александра има подводни снимки от 7.11.

# 295
Той Денис е като син на тая Блага, тая верно не е в ред.
10 години разлика, тя затова и нито веднъж не нападна Марта, Деница или Александра, че са по-възрастни от Виктор. Laughing

# 296
Ама то не само с Дениз. С никоя не става.
Ако към някоя има предпочитания, то по друга линия не се получава с нея. Връзка няма.
Ако изобщо има победителка, то тя ще е фиктивна и на принципа за избор на най-малкото зло. Поне от екранна гледна точка.

Скрит текст:
Аз мисля че финалът е на 6ти, а на 7-ми вече екипът се занимава само със себе си, но това няма кой знае какво значение.
Скрит текст:
Ужас, ако са вярни датите и трябва да я търпим още толкова време Блага. Аз виках до две церемонии и да изчезва.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 14:26 от geri1919

# 297
Явно не само на нас ергенките ни се струват нетърпими до една. Днес в Преди обед беше Ния-Косара, която каза, че е имало моменти, в които не е можела да понася никого.

# 298
В форматите по света послендите 4 ги запознват със семейството и най- близките в родния им град.
Последните 3 отиват на среща с преспиване, и евентуално пробват кекса.
Последните 2 се запознават със семейството на ергена , имат 2 последни срещи и се избира 1.
Последният епизод в предаването е развръзката- среща с ключови участнички след края на предането и разбира се финалната двойка.

Тъй като това е франчайз формат предполагам и при нас ще е по същият сценарий.

# 299

Скрит текст:
Скрит текст:
Ако се съди по постовете, значи и Марта ще си ходи скоро, защото и тя има публикация на 1 ноември.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 14:24 от Bernichka

Общи условия

Активация на акаунт