🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 405
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 465
Деница замества вече Зори Джи в илюзиите по отношение на себе си.

# 466
Я виж ти. Видя се с приятен събеседник Виктор и почна да обсъжда другите жени? 🤣🤣🤣

# 467
Виктор всеки път ли ще си говори на срещите за други хора? В началото момичетата го правеха, сега той сам го прави и опипва почвата да разбере кое как е.
Но начина, по който коментира Блага, отново потвърждава че той няма интерес към нея.

# 468
Виктор обяснява на среща с Дениз защо е поканил Гергана и как е минала срещата?! Това не е среща според него, а разговор между приятели.

# 469
Това с предложението за брак- на майтап- не то разбирам. Абсолютна гавра. Ясно е, че за да разциврят Блага например за шоу, преди да я изгонят, но все пак. Ма и то като цялото предаване - на майтап.

# 470
Някой разбра ли кой е този каньон?

# 471
Деница ще ме спука от смях днес. Хубаво е човек да си вярва, ама чак пък толкова...

# 472
Деница пияна ли e?!

# 473
Мега тъпо бе това с майтапчийския брак. Не само че досега не са имали толкова допирни точки с Дениз, за да й бутне тоя въпрос, ми и беше абсолютно от нищото изваден.

И сега имаме уникалния шанс да видим два типа ревност - Блага дето е лети във облаците и Деница, която точно като прелъстена и изоставена. Няма целувки, срещата е скучна, сякаш нейната среща с Виктор беше виенско колело, хайде стига.

# 474
Аец-а днес бълва радиация Joy

# 475
# 476
Let the fight begin.. а аз все още си чакам калните борби Joy

# 477
Честно казано този тип на избиране с розите ми допада повече, защото така може да поговори с всяка и да прецени коя да остави и коя не. Както предния път с Ния-Косара - просто останаха повече насаме и той осъзна, че това дето му говори не е неговото.

# 478
  • Разпиляна във въображението
Виктория не си контролира добре лицето. Докато слушаше думите на Наум каква никаква физиономия бе направила.

И Деница във "филм" Simple Smile

# 479
За Деница щеше да е най- добре миналата седмица да си беше тръгнала.

Общи условия

Активация на акаунт