🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 529
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 600
От как прая тайно ритуалите на Бобъра, терлиците сами се плетат.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 19:53 от teta75

# 601
"All I need is you" пишеше

# 602
Виктория е мека с Александра, защото ѝ е мека черепната кутия, в която ценните полушария измислят парични ритуали. Това момиче даже и за манипулаторка не става, толкова е жалка и прозрачна, че не е истина.

# 603
  • Terra incognita
Голяма сцена. Главният герой встъпва с угрижен и страдалчески вид. Отпива решително от уискито, докарва го почти на екс. Това го зарежда с решителност. Героят грабва трите рози, като едва прикрива напиращите сълзи. Всичко вече е решено. Не иска да го прави, но се чувства принуден. Гласът в слушалката вече го подготвя. Героят стиска розите в решителен юмрук. Трън се забива в кожата му, но адреналинът притъпява болката. Студена пот избива по челото му. Погледът се смрачава. Накрая ще остане една....

# 604
Обаче забелязали ли сте, че всички жестове на Виктор към Александра, особено публичните, й излизат после през носа. Ако не бяха камерите, вече щяха да са я удушили.Не ми разправяйте,  че е защото тя крещяла - всеки път става едно и също щом той й покаже по-особено отношение. Елементарна завист и злоба

# 605
А Блага кога и как е правила с..с с Ергена само с поглед?🤔Нещо съм пропуснала кулминацията😆Тя сама се похвали, ама не ми изглеждаше много хепи от това.

# 606
  • Разпиляна във въображението
А те пък не престанаха да говорят зад гърба й. То не бяха карти, то не бе чудене какво си е нарисувала. Вуду и т.н. Постоянно. Нападнаха Гергана, която кротко им каза, че картите не са зли и ако искат да знаят повече да я попитат. Александра просто им каза да й го кажат очите. Людмила е по-голяма драма куин от Александра. Нейното държание пред Виктор и без Виктор е още по-контрастно от това на гравния й враг.

# 607
"All I need is your Rose Tonight" пише върнах специално

# 608
Виктор да не е пил или поне виждал йени ракия на тез години 🙄
Искам злобното рускинче да не получи роза, или поне да не е в петицата.
Иначе цирка е пълен, кака Марта извади тежката артилерия и се хвърли смело в боя 😂 Сега да видим Герито какви ще ги свърши
П. П. Е не, не може без скандали

# 609
Здравейте, сега видях, че Виктория Капитанова има блог в който дава съвети за поток на пари, на мен лично ми изглежда смешно, но все пак някоя от вас да плащала за подобно нещо в нейния блок ?

# 610
От как прая тайно титуалите на Бобъра, терлиците сами се плетат.
Сигур забогатя и купи плетачна машина,те така сами фър фър се плетат. Аз пък ш'с нарисувам карта на ръката,да видим кво ш'ми се случи..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
Ъъъъъъ що така

# 612
Тъпоооооо

# 613
Какво стана?

# 614
Според мен не искаше да маха Гери, но в слушалката така му казаха. По прегръдката си пролича.

Общи условия

Активация на акаунт