🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 272
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 245
Тето, твойте терлици са по убави. Можеш да кандидатствашза гардероба на втори сезон. Късно се усети за плетената ниша

# 1 246
За мен любовна двойка няма да излезе от предаването. Витя с никоя не би си паснал за дълга връзка.
Започвам с най-куците коне
Блага му е твърде навита и го притиска всеки път , когато ѝ падне възможност (по пейките, в храстите, в морето) Овньо не иска да му се предлагат и навират твърде много, не му е интересно, напротив, отблъсква го това поведение. Освен това Блага няма потенциал да го задържи. Няма да му е интересна и може и да го злепоставя в компания.
   Людмила - хубаво тяло, коса, сами по себе си чертите на лицето са правилни, ок, но с гримасничето и сбръчкването, плюс характер и в коя групичка е, .... Само с кокетничене и без харизма, без химия и без комуникация, която да радва Витя, ами, няма шанс. Той не я харесва.
  Деница - започна сериозно да изпада в самозаблуди, дали от екипа не ѝ бутат фитилите е посока да си вярва, че е харесвана от Витя. Тя грешно разчита думите му, да ти каже един мъж, че би поискал съвет от теб и че му е спокойно, а ти да вярваш, че това са индиксции за преминаване на друго ниво отношения - в режим връзка и брак ...Наивно, дано от екипа не я подхлъзват.
    Дениз  не е достатъчно атрактивна, приятелски отношения, забавно им е като на другарчета в нач.училище. Не се и сещат да скъсят дистанцията.
  Марта - харесва я, но досега нямаха много интимности , бяха редки такива моменти. Тя така от нищото сякаш започна уж да драпа за оставане и уж борба за ергена. В реала не ги виждам за дълъг период заедно. По-скоро - добри приятели, имат си уважението.
  Сашка - сигурна съм, че след секса бързо ще дойде отрезвяването. Витя за месец-два връзка  ще види това, което другите виждат. Ще се умори от несъвършенствата ѝ, от характера ѝ, от грешките ѝ, от изявите ѝ. Даже прословутата усмивка ала Дж.Робъртс вече ще му изглежда съвсем по-различно. Балонът от химия ще се е пукнал и ще има проглеждане.
   Виктория - нея той не я харесва и сега, камо ли да тръгне да я вкарва в живота си , в обкръжение, сем.среда....Не му трябва таралеж в гащите и няма нужда от руската арогатност. Той цени сем.уют, традиционното семейство, обноските....у Виктория ги няма и не би му ги създала.

# 1 247
На този етап всички ме дразнят. Всяка с нещо различно. Изключение прави Марта, която просто не е достатъчно активна, за да се разбере дали е дразнеща.
Сашка е много изнервяща. Знае, че й се дразнят и пак изпада в безкрайни обяснения и то с неприятен маниер. Направи ми впечатление, че Дениз по 2 различни начина й намекна от къде идва проблема, без да я обвинява. Сашка всеки път казваше "напротив, не е така". И Влага беше права, че Сашка уж съжалява, но не й личи.
На Питона нервите няма какво да се коментират. Все едно слушам селската скандалджийка.
И Влага с мрънкане, мънкане, дуднене... аман.
Люса, какво да й коментираме, на гол г*з чифте пищови.
Дениз беше по-приятна напоследък, но не може да ми се изличи каруцарския й речник. Иначе си беше права за ситуацията в басейна. И на мен след молба да ми кажат, че ще си правят каквото си искат хич няма да свърши мило.
Деница доста се надценява. Не изпъква с нищо, но явно тя си го вижда по различен начин. Дразни по-малко от другите.
Марта е приятна за разговори. Прекалено флегматична ми идва, но не е чак дразнещо. Общо взето приемливо.
Има 5 епизода още. Би трябвало веднъж да си тръгнат 2. Голям кеф.
Витя се кефи само на Сашето и Марта. С Дениз и Деница си има приказка, но нищо повече. Питона може да му е интересен, но определено не би имал нещо общо. Влага я отбягва всячески. Люса не знам дали забелязва че съществува.
Ще е супер странно за мен ако спечели друг освен Сашето и Марта. Но знае ли човек, сценарии всякакви.
Всъщност ще се накефя да спечели Марта, понеже нея никой не я счита за конкуренция. Има да мигат на парцали 😆

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 08:42 от Лиси

# 1 248
...Не забравяйте, че Марта я гледат не само бившият и евентуално бъдещите, но и дъщеря ѝ. Малко са жените, които ще му отпуснат края пред очите на собствените си деца, особено ако са в тийнейджърска възраст.

Аз я разбирам, но със сигурност е знаела къде отива и че ще се очаква някаква активност от нея. Не и братски отношения. Я да беше Блажка поканена във вилата на Виктор. Онова ти ми брашно щяха да го търсят и в миша дупка после, в резултат на страстите, които биха могли да се разразят предвид, че бивши, настоящи и деца няма и няма заради кого да се въздържа. Абе едни сцени си представях тогава, че можеха да се случат. Не и с Марта. Щото нали демонстрира морал.

# 1 249
Хубавият прякор "благата Влага" използвайте го целият, де. Само Влага не е така атрактивен. Страхотна хрумка. Joy

# 1 250
Която и да спечели, в реалния живот едва ли ще се задържат.
Идеята на предаването по принцип е съвсем различна от това, което ни показват в България. Гледала съм руският Холостяк и мога да кажа, че си беше доста приятно предаване за гледане, участничките бяха много красиви и се държаха доста по приятелски една с друга. Самият ерген там беше наистина интересен, за разлика от Виктор, който друго освен "Много яко", "уау" и т.н. не може да каже. Накратко, разочарована съм, че така ни показват едно предаване, което може да бъде наистина интересно.

# 1 251
Не че знам много за американския де. Но гледах в тубата как гонят една участничка, защото преспала с член на екипа. Grinning Блага, води си бележки!
Стана ми интересно и го намерих Grinning
Скрит текст:

Гугъл търсенето показа, че май не е единственият случай...
Но участничката е много красива.

# 1 252
Само на мен ли ми направи впечатление, че Дениз се върна леко пийнала от вечерята, после не спря да отпива от виното.... И когато остана при Александра си беше видимо пияна! Тя и за това не стана, пиянски импулс, не беше от съжаление! После плача на церемонията, пак с това си го обясних! А държанието на Блажка и злобата която излъчва е феноменална! Много тъпо девойче, но и копира поведението на Капитонова(явно мисли, че това ще я направи вървежна)! Абсолютна амеба!

# 1 253
Реших да видя коя па беше Имелда Маркос, с чиято фризура сравнихте тази на Лукчето...ми мязат си и в лице даже Joy

# 1 254
Марта пет пари не дава за ергенина. Жената е отишла да се забавлява и проявява някаква премерена инициативност, колкото да не отпадне и да не й прекъснат почивката.

# 1 255
Марта може би се съобразява само с детето си. Най - вероятно мъжът й я е зарязал, иначе какво ще страда. Имам познат, който се раздели с жена си заради друга. Тя много страдаше,а той, чувствайки се гузен, я подтикваше да си намери друг. Когато си намери, непрекъснато вземаше детето, за да може да се сближат по -безпроблемно. Даже хвалеше чичкото на детето си. Та не знаем историята на Марта.

# 1 256
Виктор си харесва  и  Питонката, тяло има, симпатична му е, сам и каза да не се бори да се крие и да се прави на загадъчна, защото за него има обратния ефект. При Питонката той не се чувства в свои води, не контролира ситуацията, тя е непредвидима, според мен малко го е страх, макар и на моменти да я чувства като малка  ученичка.

# 1 257
Постоянно пишете как се сдържала, за да не се излага пред дъщеря си. Ми то участието е достатъчно излагация. Лично мнение. Наредила се да търси спонсор, наред с момите, а то скоро дъщеря й ще е конкуренция

# 1 258
Още ли сме на Александра Joy Вече ми става интересно , защо тя буди толкова много реакция навсякъде. Това му признавам на Тупарев- форматите, които поема не остават никой равнодушен. Че има простотия, има, даже много, но има голям елемент психология, отношения на различни хора и тн. Добре си правят подбора на учасници.

Марта още не е преживяла старата връзка, много ѝ е рано. Не му прилича на човек, който сменя бързо. Да, търси си нов спонсор и ще си го намери след време, въобще не я мисля.. щерката е голяма, тя изглежда супер и има благ характер.

# 1 259
В американското и близначки имало, заедно на 1 среща. Grinning Ние си имаме популярни тризначки... Grinning

https://youtu.be/yaKHlDR61W4?t=138

Общи условия

Активация на акаунт