Продуктите са на око за 2 - 3-ма души: 1/2 кг свински или телешки пържоли, 1/,2 кг. гъби, 2 глави лук, 1/2 ч. ч. червено вино, соев сос, горчица, черен пипер и други подправки за пържоли.
Приготвяне: Пържолите се налагат със соевия сос, черния пипер, горчицата, част от виното и останалите подправки. Престояват така няколко часа. Нарязваме гъбите и лука на филийки и задушаваме до пълно омекване. Наложените пържоли се режат през средата, така че да стане като джобче. Пълнят се със задушените лук и гъби. По желание може да се напълнят и с кашкавал и шунка. Слагат се в тавичка, изсипват се останалите задушени зеленчуци, изсипва се останалото вино и се покрива с алуминиево фолио. Може да се задушат и в йена тава. Пекат се около 1 час, като накрая се отхлупват да се запекат. Добър апетит!
Не мога да приложа снимка, тъй като от фурната пържолите отидоха в чиниите и бързо се ометоха!