Движения на бебето

• 1 618
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,как може да опишете първите движания на бебето? В 18 седмица съм,мисля че усещам нещо,но не съм сигурна дали е бебчето.. първа бременост ми е 💙

# 1
Здравей , първите движения са като потупване , като потрепване на мускул , някои го описват като пърхане на пеперуда и тем подобни приятни усещания Simple Smile

# 2
  • Terra incognita
Подобно на по- активна перисталтика. Пърхане, потупване.

# 3
  • София
Може и да прилича на балончета, които се пукат. Много леко се усеща в началото. Ако си с предна плацента ще го усетиш малко по-късно. С първата ми бременност първото ритниче беше точно в 18та седмица. Пожелавам ти скоро да го усетиш, неописуемо е.

# 4
Аз също го оприличавам точно на балончета, които се пукат. А понякога се завъртат.

# 5
Като потрепване. Аз съм с предна плацента и усетих за първи път в 16 г.с.

# 6
Здравейте мили дами имам въпрос вече съм към средата на 20 г.с и от миналата седмица сякаш усещам бебето но не съм много сигурна едно катомпърхане усещам някой път да вечер сякаш като удър по корема усетих ,но не мога да определя бихте ли казали в началото вие как сте го усещали,а другият ми въпрос е от няколко дни нищо не усещам то и преди не беше всеки ден но сега от сряда може би нищо не усещам нито пърхането нито друго иначе имам болки ниско долу ,днес ми се гадеше смисъл симптомите който си имах преди си продължават и кръста почна да ме боли,но се притеснявам да ли  всичко е наред, е искам да избързвам да ходя до спешното ,защото в вторник съм на втора фетална морфология,вие как мислите имали линсте такива ситуаций,как сте процедирали ако да благодаря много предварително,забравих само да спомена че сряда имах нещо като бодежи от дясната страна на стомаха и леко ме наболяваше но спряха в четвъртък на обяд

Общи условия

Активация на акаунт