Обичаш бюти кутии, но не обичаш да се затрупваш с ненужни продукти?! С персоналната кутия от Pick N Dazzle можеш да избереш всеки един продукт в твоята кутия, или да се довериш на екипа на Pick N Dazzle. Или и двете!

Създай още днес своя Бюти профил на www.pickndazzle.com❤ Всеки месец можеш да избираш от над 400 пълноразмерни продукта. Pick N Dazzle ще добавят безплатни мостри и ПОДАРЪЦИ + БЕЗПЛАТНА доставка.

❤ Ще откриеш продукти на марки, които се продават в най-скъпите вериги за козметика и онлайн сайтове в Европа - дерматологично тествани, веган и алергично сертифицирани, без парфюми в продуктите за грижа за кожата. С отстъпки до -90%.

❤ А ако искаш да решиш козметични проблеми като целулит, акне, изтощена коса и други, Pick N Dazzle имат правилните предложения за теб. На сайта ще откриеш и над 36 000 оценки от клиенти, които да ти помогнат да направиш най-добрия избор.

❤ Персоналните кутии могат да бъдат за 1, 3 или 6 месеца и са адаптирани за всеки бюджет - Луксозна, Изискана или Икономична кутия. Не пропускай да разгледаш и готовите тематични кутии за бързо пазаруване.

www.pickndazzle.com

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 12:20 от Реклама