Жена ми никога не си иска секс

• 16 953
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
  • Great Britain
Автора си бега.

# 106

Трябва да се въведе правило - ако автор пусне тема и после не се появи в продължение на Х страници темата да се заключва Simple Smile

# 107
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Може жена му тези дни да се е активизирала, и клетника не може да излезе от спалнята.

# 108
Може жена му тези дни да се е активизирала, и клетника не може да излезе от спалнята.
Или няколко "недоволни" колежки да са се изсипали наведнъж и Марко да е запълнил графика за една седмица.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 04:44 от Абуто

# 109
  • волно калдъръмче
Когато на 30 откажеш на мъж, някъде се ражда котка която ще галиш на 40.
Този виц е измислен от мъже. Жената винаги има избор.

# 110
  • София
Мъжете пък най-обичат жени, които на никого не отказват Wink

# 111
  • Great Britain
Може,ако и чете форума,още повече.

# 112
Е, то тука го направиха на лук на дребно за готвене, как няма да избяга. Кой обича враждебност? Satisfied

# 113
Нали, завалията. Очакваше от жени и майки да му одобрят идеята за любовница, пък те взеха, че реагираха супер неочаквано Trollface

# 114
Що? Аз бих го посъветвала, ако жена му е някой злобил кисел. Но няма как да знаем, така че да продължи да търси правилното за неговата ситуация.

# 115
Именно, той пусна темата за да получи една "морална индулгенция" за "грехопадението" си с любовница. Доста тъпа идея за женски форум, той да е чувал за женска солидарност? А и изобщо женската гледна точка по въпроса е различна. И затова резултатът го е отчаял.

# 116
  • София
Ощастливихме го, дет се вика hahaha

# 117
При злобил кисел решението не е любовница, ма айде.

# 118
  • София
И аз много пъти съм съветвала да си търси опции, когато си личи, че жената просто няма никакво намерение повече да прави секс с тоя мъж, ама си седи в брака, и очаква той да й е съпруг във всяко друго отношение. И така с години. Тук обаче имаме един мъж, който наскоро е станал баща, и понеже жената не му се хвърля нон-стоп на врата, вече драпа за любовница. Не мисли, или поне не казва да мисли, с какво допринася в домакинството. Приема, че малкото старание в леглото стига. Не ми се струват еквивалентни ситуациите.

# 119
Не са. Мъжката и женската роля са различни след раждането на дете. Мъжът трябва да подкрепя малко повече жената точно до 3 годишнината на дечулинята, че е ад. Но това не пречи на добрия секс. Дори е релаксиращо за жената, ако ѝ харесва по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт