Жена ми никога не си иска секс

• 17 259
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
SeaHorse, вероятно ако я разпалваш и поддържаш огънчето няма да се стига до това, да я молиш. А щом вече работата е счупена между вас,  търси си щастието навън.

# 91
  • СИ
Всеки има право да бъде щастлив. Ти не си, ма мрънкяш тук във всяка тема. Действия за личното си щастие няма да предприемеш.

Къде видя мрънкане, че не разбрах? Приел съм доколкото мога намаляващия секс и се спасявам със заместител. Опитвам се да кажа на колегата, да не слуша стандартните измишльотини. Файда няма.

# 92
Такива пък, той колко се старае, пък тя не откина - и тях колко съм ги слушала...

# 93
  • Далечният изток
Мъже, които знаят как да дават по-скоро, а не как да искат. Искането лесно, даването обаче...
За Seahorse имам предположение + предложение.

# 94
  • София
Е, Конче, кое не разбра, че ти не си правило?
Твоята жена не иска, неговата иска.

# 95
Всеки има право да бъде щастлив. Ти не си, ма мрънкяш тук във всяка тема. Действия за личното си щастие няма да предприемеш.

Къде видя мрънкане, че не разбрах? Приел съм доколкото мога намаляващия секс и се спасявам със заместител. Опитвам се да кажа на колегата, да не слуша стандартните измишльотини. Файда няма.

Въпросът е, че на теб не ти стиска да опиташ, нито слушаш.
Щото трябва да дадеш може нещо от себе си, а не ти е в природата.
Иначе щом пишеш за себе си, значи си мрънкаш. Може да си приел нещата, но си мрънкаш.
И не са измишльотини, файда си има. Но за този, който наистина му пука и иска отговори, търси решение на проблема.
И познавам мъже в подобни ситуации с жените си. Дори са били пред развод и са се чудели откъде им е дошло.
И се оказа, че точно живеели като на хотелче, а жените им изнемогват да ходят на работа, после що иска развод, що не искала секс.
И точно мъже им дадоха съвети каквито ние жените тук пишем.
Единия явно наистина се позамисли и си оправи поведението, жена му му даде шанс и все още са заедно.
Другия  не възприе и реши, че не е длъжен да прави нищо, а само да изисква и беше буквално изхвърлен.
Не се трогна много и когато от преумора и грижи жена му влезе в болница. Всъщност след болницата е стоплила какъв завършен  изрод и егоист има за мъж.
Сега живее на квартира и то в жалка кочина, щото му е под достойнството /нали е мъж/да пусне една прахосмукачка или да си измие чиниите.
А жена му се прероди. Сега само децата си гледа, има си и време за себе си. Че и друг доста по-нормален мъж си намери.

# 96
Все някакви роли играете и това вероятно ви е заблудило, че сте велики актриси. Ми не сте.
Много малко са наистина такива.
Мнозинството гледат да се омъжат, после му отпускат края, пък публиката виновна след това, че не ги оценила.
Шекспир добре е казал, че живота е театър, но възвишени драми няма за всички, та най-често участвате / ме във фарсови трагикомедии.

Ох, винаги всичко знаете, а все ревете и „питате“. А когато ви обяснят с думи прости, не слушате, не се замисляте, а си пеете старата песен.
Пейте си. Докато другите мъже в това време... опрашват. И то опрашват жените, от които вие се оплаквате.

# 97
  • София
Ама им личи, че им е малко секса Stuck Out Tongue Winking Eye
Горките….. мъже!

# 98

Щастието е за простите.
Интелигенцията харесваме да има драма и бг-мама.

# 99
  • София
Дарлинг, ти си простак като мен, взел си си секса и си сложил хикса.

# 100
А, дарлинг, аз секс давам и дарявам. На която пожелае да вземе.
Хубост насила не става.

# 101
А то лаладжиите са най-дащни. На бутафории.

# 102
За ниско или несъществуващо либидо редовният ми отговор е - рутина, досада, скука, умора, неумение на партньора, желание за нови хоризонти, нови интереси (не непременно сексуални).
Неудобството е, че и новите хоризонти омръзват, ако и да са перфектни.
Та, трябва да се намери чалъм хем да е с постоянния (години наред), хем да е интересно и задоволително.
Всеки да си намери своето.
Понякога има кризи, траещи години. После внезапно се преоткриват отново.
Сложно същество е човекът и главата му.

# 103
Когато на 30 откажеш на мъж, някъде се ражда котка която ще галиш на 40.

# 104
Здравейте , като мъж ми е интересно и съм загрижен за отношенията със жена ми . След като се появиха децата преди 3 години , правим секс горе долу по 2 пъти на месец - все по моя инициатива . Във секса всичко е супер , старая се тя да се чувства добре и да е винаги задоволена .
Не намирам просто причина , поради която тя никога не взима инициативата , винаги ме чака аз да започна и това започва леко да ме дразни . Секса определено не ми стига ( и двамата сме на 31 години ) и съм решил да си намеря нещо като любовница за секс само - тъкмо гледам , че на много жени мъжете им не правели секс , поне ще ощастливя някого ..  . Вие какво бихте ме посъветвали , нормално ли е това нейно държание . Не вярвам , че всички жени по принцип са толкова пасивни и само чакат . Благодаря за отговорите .

Не си загрижен за отношенията с жена ти, а за себе си.
Деца в множествено число и три годишна възраст е кофти период. Даже и с едно дете.
Ясно е, че твоето ежедневие тече в друга реалност,  а самата мисъл за любовница показва колко си над случващото се.
Не, че ще те стопли теб, но за мен като жена, този период беше най-асексуален.
Нова работа, дете в ясла ( детска градина), болести. Не само физически, но психически бях изтощена.
През деня се прокрадват мисли за разпускащи моменти, а когато настъпеше момента ..вече бях заспала.
С времето всичко си дойде на мястото.

Но ти вече си дал фира!

Общи условия

Активация на акаунт